Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
az igaz Te vagy a rangidős :) utánad meg ÉN :) de vajon merre bújkálnak a többiek? :P
na szia ex kis dumbóka! :) Itteni helyzetjelentés: minden rendben! :) nem fáj, nem húz, nem szúr semmi! Remélem mostmár így is marad! De hát ne felejtsük el h én vagyok a rangidős kisfüles! :)
Hello bello kis fülesek:)! nah mizu van veletek? :P
ugy gondoltam hha ez a varrat is kikerül a füledből utána biztos h érheti viz. Most még vigyázz nehogy ott a géz mögött a viztöl begyulladjon...
kösz de még azért biztosra megyek:D
mert nekem nem plaszt sebész hanem fül orr gégész csinálta és gondolom ott igy kell:D
ez a beszéd! kitartás! :)
na sziasztok, túléltem az éjszakát, úgy aludtam mint a bunda :) de sztem csak azért mert hulla fáradt voltam :) amúgy most eléggé fáj, lüktet meg lángol meg sajog nekem is, még így is hogy vettem be cataflamot.. mind1 azért kibírható, szép fülekért mindent :)))
vmennyire bizti be van dagadva,hiszen össze vissza szabdaltak.... de ne aggodj emiatt, már csak 6éjszaka :) tudom h ez most nagyon "nyugtató"...de tudod a szépségért meg kell szenvedni! :)
Szió!
Köszi, egész tűrhető volt...de nem mondanám, hogy kialudtam magam :) Szinte ülve aludtam, de mindenhol húzódott, nyomott a kötés. Most meg konkrétan úgy érzem, mintha háromszorosára lenne bedagadva a fülem...nem is annyira a fájdalom a rossz, hanem ez a fura érzés.
Hudy te is adj valami életjelet!! :)
köszi szofff igy utolag is. :)
Na Angiem h telt az éjszaka? Hudy neked?
jól van akkor! nah részemről is jó éjt mindenkinek. és szép álmokat a frissen műtötteknek is :) meg zitusnak is. byebye
Igen,tudom, még múlthéten beszereztem egyet! Mindjárt fel is fújatom! :)
nem próbáltam a jégzsákot de nem hangzik rosszul. mind1 nekem már nincs rá szükségem. az volt még nálam hogy ha mentem akkor fájt ha ledőltem a fotelembe és letettem a fejem elmúlt.szerintem azért volt mert a kötés nyomta már nagyon. aztán a második nap nagyon fájt még a nyakam mert meg kellett szoknia azt a plussz 5 kilót a fejemen, de az elmúlt. alváshoz meg ha nem megy háton és nem mersz ráfeküdni ajánlom a felfújhatós utazáshoz használatos nyak köré tehető nem tudom mit :D remélem tudod mire gondolok :)
:) Tudom, hős vagyok! De vannak még irr rajtam kívül jónéhányan!!! ;) Az alvástól tartok, de csak kidőlök én is :) Na sziasztok, szép estét!
:) nem baj, köszi a választ :) a viszketést ne is mondd, már most vakarózok! :) amúgy, még mindkettőt egyformán fájósan érzem...de szerintem a bal fülem fog majd jobban fájni, az volt az elállóbb. nem tudom próbáltad-e de nekem jól esik ha hideget teszek a nyakamhoz, jégzselés tasakot.
köszi :) Te meg csak sünikézzzél ne ide leskelődj :P
na még egy mai utolsó komment! Nekem se kimondottan fájt ahnem sajogott meg égett, meg ilyenek... Angiem ügyi vagy h birod még gyógyszik nélkül,ill kevéssel... :) hudy ugylátszik kidölt... :( szegény... Angiem a Jósvay nekem is azt mondta h varratszedés után ahogy jól esik ugy hordjam nappal a pántot...de ezt már asszem megbeszéltük... :) Pl ma is fölvettem 1-2órára... na holnap innen folytatjuk :)
jó éjt és próbálj aludni!
Szoff neked is jó éjt, és szép álmokat meg minden... ;) Holnapra jó vásárlást ;)
a Zita lehet, hogy most elfoglalt :) így ha nem baj akkor én válaszolok szívesen:) Nekem is ezek voltak sajog kicsit és ég meg mintha pici tűk szurkálnának és aztán egyszer az egyik egyszer a másik és utána mindkettő, mintha megbeszélnék, hogy most ki is fájjon jobban! én 2 cataflammal kibírtam az első napom. aztán pár nap múlva jön a viszketés is amit ugye nem tudsz megvakarni. kellemetlen.
Aha, értem. Ja igen, Zitával már én is megbeszéltem a részleteket :) nekem az a tervem, hogy varratszedés után még egy hétig nappalra végig hordok majd tépőzáras pántot...mert úgy néz ki itthon tudok maradni betegszabin...aztán majd ha melózok már nem fogok hordani, remélem addig valahogy helyrejön..két hét alatt.
hát a dokim igazából azt mondta nekem, hogy nappalra csak akkor kell pántot hordanom ha olyan helyre megyek ahol esetleg sérülés érheti. de én konzultálva Zitával :) azért pár napig hordom nappal is mivel nem zavar és a porcosodás miatt jó is. aztán néha leveszem 1-1 órára és akkor bekenem baba krémmel ezt a doki javasolta mert az megnyugtaja az érzékeny bőrt. tehát konkrétan nem kötötte ki nekem h meddig kötelező nappalra hordanom a pántom.
Szió!! :) Köszi! Egész jól viselem...most beállt egy szintre és mindkét fülem ugyanúgy fáj, vagyis inkább sajog, meg mintha égne..de gondolom ez normális?! eddig két cataflamot vettem be, többet nem is szeretnék, max. éjszaka még 1et.
na hello csajok... Angiem h birod? milyen az este! Mi szofffal már cska biztatunk ezerrel! :) bukszus te h vagy? ha kiszedi a varratokat tuti h érheti majd már viz...ezer % addigra már több mint 1hónapos lesz a varratod!
Na igen, pár év ide vagy oda, nem számít :) Nappalra meddig fogsz pántot hordani? Így a varratszedés után, jó ha lekötöd még?
időben vagy még Te is nyugalom :)
jujj Neked miért van belső varratod?? miért kellett az oda? :)
Elhiszem! :) Remélem még így látatlanban is,h nekem is jó döntés volt a műtét...csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb csináltattam meg...mindegy, innentől új "időszámítás" kezdődik :)
magdusbaba vagy akáeki akinek volt ide bent ilyen belső varrat a fülkagylóba és mikor már kivették érheti viz mert nekem még mindig benne van és majd 20 nap mulva veszik ki szal ha már ki vetták érheti viz?
előre is köszi:D
hát igen az normális ha izgulsz, én is nagyon izgultam. aztán amikor leszedte elsírtam magam az örömtől és attól,hogy láttam milyen kis cukik lettek :) ez a legnagyobb ajándék az életemben.
További ajánlott fórumok: