Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
nahát:O
nekem is kellett talán vizelet, arra nem emlékszem, és speckó vérkép is kellett, szóval nem csak a szokásos alap. de semmi más nem.
namindegy most már:)
vérvétel, vizelet, tüdő
csak ennyi (vérnél szimpla, semmi extra)
érdekes, nálam ilyen fel sem merült ha jól emlékszem. és mi kellett még hozzá? miről maradtam még le?:D
nekem csak egy friss vérvételt kértek és ennyi, ha jól emlékszem...
Nekem is kellett tüdőszűrés.
Mellesleg ma véletlenül pánt nélkül aludtam (hulla voltam mikor ágyba kerültem). Nem volt gáz, de reggel mikor felébredtem ez volt az első gondolatom.
Szia!
Köszönöm szépen a válaszodat, ma elintéztem reggel a tüdőszűrést!
:-))))
gondolom, hogy nem vagy tbc-s, és nem fertőzöd meg őket :-))
akárkit kérdeztem eddig mindig kellett (egy évre visszamenőleg érvényes, tehát nem kellett extra friss)
tüdőszűrés?
ez fülplasztikához?:O
tőlem nem kértek...
Szia!
Nem tőlem kérdezted, de látom, hogy már délután feltetted a kérdést. Ha nem gond, megválaszolom: azt az igazolást le kell adni, amit adtak a tüdőszűrőről. De ezt vissza sem adják.
Kezdőanyu!
Szia! Azt szeretném kérdezni tőled, hogy a műtéthez kell a tüdőszürő lelet is, vagy csak a pecsét, hogy ott voltam!
Válaszodat előre is köszönöm!
Szia!
Szia!Sajnos én nem adhatom meg,de szólhatok neki, hogy "keressen fel téged" valahogy.
Üdv.
Sziasztok!
Meg tudná Nekem adni valaki Siki Zita privát email címét? Több levelet váltottam vele itt a Hoxán, és mindenképpen szeretném felvenni a kapcsolatot.
Köszi szépen előre is.
Liza
Kicsit kisiklottál szerintem.
Ha a belső varrás kiszakad,az nem lehet "belső okból",csak külső behatásra.Pl.:sport,ütés, eröltetett emelés,a fül visszatörése stb.Tehát nem az orvos mulasztásából következik be, vagyis nem vállalhat érte felelősséget és garanciát.Mint ahogy arról sem tehetne, ha nálad pl. porcelhalás lépne fel,mert mondjuk a te szervezeted így reagál.
Egy cipőt, vagy más vásárolt holmit is akkor javítanak meg gariban, ha rendeltetésszerűen használtad és a te hibádon kívül ment tönkre.
De ha másként gondolod,és szerinted ez hülyeség, akkor lehet, hogy a 3 napos cseregaranciát is meg kellett volna említenie a dokinak???? :-)
ez már megdőlt
a mi dokink mondta a belső varrás elszakadás dolgot, és nála tudvalevő, hogy a porcos megoldást alkalmazza!
de ugye neked sem volt a mellékvágányok között a fül visszaugrása?
:-)))
mert ilyet nem írnak le, mivel ennek valószínűsége is sokkal kevesebb, mint amire az egyéb mellékhatásokat tippelik.
Szóval kb 0,00001%
Jaaa! És a papíron, amit aláírattak velünk, max. az általános mellékhatásokról (sebgyógyulás, gyulladás stb) esett szó.Olyat szerintem senki sem írt alá, hogy elfogadja, akár vissza is állhat a fül, a belső varrás "elengedése" által.
Mivel ilyet nem írtam alá, ezért garisak a fülijeim :-)))
ez sztem hülyeség
gondolj bele: attól, hogy fizetős volt a szolgáltatás, még garanciát kell érte vállalnia, ha nem te tekergetted és belső akármiről van szó. Ha a boltban valamit megveszel és rajtad kívülálló okok miatt "tönkremegy", akkor igenis visszafizetik az árát minimum! Vagy csere...
Ez egy ugyanilyen szolgáltatás. Pláne, hogy fizettünk érte!
majd el fog múlni szerintem, én már simán tudom gyömöszölni, néha attól félek nehogy kigyömöszöljem a formájából egy hirtelen felindulásban (szeretem piszkálni a fülem:D)
nekem se fájt még eddig hideg miatt, bár nagy hideg még nem volt, nem akarom elkiabálni....
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.