Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Itt vagyok, túl vagyok a műtéten!!!!!
El sem hiszem. Egy órája jöttem ki a műtétről, egyelőre nem fáj, majd meglátjuk. A Doki és az asszisztensek eszméletlen rendesek voltak. Beszélgettünk, gondolom terelték a figyelmemet. Kellett szabni-varrni rendesen!!!!! Kérdeztem a Dokit fog-e fájni, ha kimegy az érzéstelenítő, azt mondta nem nagyon kéne.
A műtét, ahogy mindenki írta is, egyáltalán nem fájt, talán a szuri volt a második fülemnél kicsit érezhetőbb, de az is semmi!!!!))))
Pénteken délelőtt varratszedés.
Köszönöm, hogy segítettetek a döntés meghozatalában, illetve a műtétre való felkészülésben!!! Hálás vagyok Mindnyájatoknak!!!!
Ezt örömmel olvasom:-)))
Látod, ennyi volt az egész!!!!
Szia!
Ne izgulj, minden rendben lesz!Szorítok Neked, jelentkezz ahogy tudsz!!!!
Képzeld!
Már nagyon jól Vagyok!
Egyáltalán nem fáj!Se nyilalás,se semmi!:-)
Takarítottam,mosogattam,varrtam vagy 2 óra hosszát és most ebédeltem meg!
Úgy Érzem,mintha mise történt volna!
Tök jó!
Amúgy tényleg hamar telnek a napok!
Na majd,ha visszajöttél írj!
Szia!
Hogy vannak a gyönyörű laposkák? El tudod már hinni, hogy ilyen jól sikerült?
Lilaság, pirosság esetleg?
Köszi!
Aranyos vagy! Még csak kicsit izgulok, de bitosan lesz ez rosszabb is: Bár mivel bízom a homeopátiában, már kaptam be izgulás elleni bogyókat, meg majd még 2 körül kell bevennem a következő adagot. Többféle golyót szereztem be, sebgyógyítónak, fájdalomcsillapítónak. Szokott segíteni. De persze vettem cataflamot is, biztos, ami biztos!
Te hogy vagy, hogy viselkedik a fülecskéd?
Hamar eltelt a hét, nemsoká varratszedésre mehetsz!!!!))))
Ancsurii!
Eljött a Te napod!:-)
Juhéjj!
Remélem nem félsz!?
Na jó,egy kis izgulás lehet!
De ne aggódj,minden oké lesz!
Majd ha hazaérsz írj!
Szorítok!Gondolok Rád!
Kedves judyd, örömödben osztozunk! Mi pontosan tudjuk, milyen érzés ez (is)! Meg tudnálak ölelni benneteket, mindenkit, aki már túl van rajta :-))))
Egy korszak lezárult, egy újabb, végérvényes korszak elkezdődött. Fantasztikusan szépek a füleid. Csuha doktor is bizonyított. Bátorság mindenkinek, aki még előtte áll!:-)))
Köszi!
Nekünk ahogy már beszéltük, hasonló a fülünk, szóval mindenképp rákérdezek erre a kajlaságra...
Köszi!
A kajlaságra rá fogok kérdezni. Kár, hogy ez nem került szóba hamarabb, rákérdeztem volna a konzultáción. De amúgy ha a fejemhez nyomom a fülem, nem áll ki a teteje. De az is lehet, h nem jól csinálom, vagy nem látom, amit nézni kellene...)))
Nekem is csinál elöl bemetszést, hogy ne legyen kajla:)))!!!!
Hajrá Ancsuri:))
Szia!
Szorítok holnap Neked!Amúgy a kajlaságot az én dokim is mondta.Szóval oda álltunk a tükör elé,és benyomta,hogy így kellene állni a fülnek.Igen ám,de akkor a fül csúcsa előre jön,ezért elöl a fülben csinál egy bemetszést,ami a fül tetejét beljebb húzza a fejhez.Hát kb. ennyit mondott az én dokim .Kitartás...:-)
Várom már nagyon!:-)
Köszi!
Örülök, hogy jobban vagy!Hamarosan láthatod a szépséges füleidet!
Kitartás!:-)
Jajj,már úgy Vártam,hogy Hazagyere!:-) és jelentkezz!
Nagyon laposak a füleid!Gratulálok!Gyönyörűek!
El is Hiszem,hogy Boldog Vagy!Lehetsz is!De jó Neked!
A varratszedés milyen volt?
Hűha!
Gratulálok, ez szuper! Egyszerűen tökéletes!!!!
Milyen volt a varratszedés?
Szia!
Gratulálok, nagyon szép laposfüleid vannak:))!!!!!
Amikor elkezdtem olvasgatni a fórumot, és leírták többen h milyen komplexusaik vannak, illetve szerencsére sokaknak csak voltak, teljesen magamra ismertem. Mind tudjuk: strand, szél, felkötött haj, elővillanó fülek... stb.
És akkor éreztem először, h itt mindenki ért, senki nem mondja h ez nem gond, ha eddig elvoltál vele most mi ütött beléd, szép vagy te így is. Biztosan Ti is szokszor hallottátok ezt. Aztán lehet, h csak Mi spirázzuk túl a dolgot, mert sokan tényleg észre sem veszik az elálló füleket....))))
Számomra ez akkor derült ki tökéletesen egyértelműen, amikor a 18(!) éves lányom értetlenül nézett rám, fel sem tűnt Neki, h eláll a fülem.
Szóval a "született laposfülűek" nem értik ezt! Sőt, ha rossz indulatúak, akkor még gúnyolódnak is ezen, vagyis Rajtunk....))))
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.