Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem sem kellett Mennem semmilyen kivizsgálásra!
Sőt!A konzultáció 10 perc volt Nekem!
Elmondta,hogy kb.meddig tart a műtét,megnézte a fülem,megmondta,hogy egy hét múlva megműt és ennyi!
Mit beszéljen még?
Sziasztok!
Nekem sem volt kivizsgálás (valahogy még nem került szóba)...
A kötésedre nagyon kiváncsi vagyok, itt még sztem mindenkinek a turbános kötése volt.
Klassz, hogy hamarosan Te is túl leszel rajta!!!
Ez számomra érdekes.....ránézésre én is egészséges vagyok:-O
Számos "rutinműtét" van és mégis kivizsgálnak előtte!De biztos én tudom rosszul:-(((
Előtte-utána kép is érdekel persze!!!:-))))))
Hát ez nekem nagyon fura...én élsportoló voltam, makkegészséges vagyok, de ezeket a vizsgálatokat muszáj volt megcsináltatni, ahogy itt mindenkinek a fórumon.
Persze ki lehet írni a doki nevét:))
Nyugodtan tegyél fel képet, mindenkinek fent volt még a műtét elött is a lapátfülű képe!!!
És miért nem kell kivizsgálás, és miért nem lesz szorítókötés a füleden????????????:-O
Milyen "csak" géz lesz a füleden?????
Hol műtenek?
cukii én anno dm-ben vettem pántot, de el tudom képzelni, hogy ha bemész egy kozmetikushoz őtőle is tudsz venni olyat amit még nem használt, vagy valami kozmetikai kellékes boltban is biztos van.
Szuper karácsonyi ajándékod lesz!!!
Szia!
Nekem kellett mellkas rtg. és teljes vérkép is.
Én Orifla...és kozmetikai pántot használok, nekem nagyon bejött, hogy tépőzáras így tudom állítani mennyire szorítson. Egyébként ilyet D..-ben vagy Ross...nn-ban tudsz venni.
Én csak olyat hallottam, hogy szorítókötés volt a fejen amilyet a képeim közt látsz.
Hol műtenek, és ki műt?
Sziasztok!
Zsóki! Köszi:) imádom őket!
Ancsuri! Szépek a füleid, bátor vagy, hogy előrenyomtad!:)
Csancsi! Hogy vagy? rá tudsz feküdni alváskor a fülikre? Neked milyen pánt vált be?
Reedstar! Előre is gratulálok:) s akkor az esküvőre szép laposfüleid lesznek:)
Gratula az eljegyzéshez is, meg az elhatározáshoz is!!!
Akkora lesz a változás az eljegyzési, és az esküvői fotók között, h el sem hiszed majd!
A lányom szalagtűzőjén profi fotós csinált képeket, amikor a fényképezőn megmutatta, el sem akartam hinni, h magamat látom, annyira más volt az arcom feltűzött hajjal.
Amikor itt írták a többiek, h egy új korszak kezdődik, kicsit kétkedtem, de tényleg így van. Talán a komplexusok levetkőzése miatt valahogy nyíltabb lettem, nem zavar, ha az arcomba néznek.
Jó érzés nagyon!!!!!
Szia!
Nekem is szokott a fülem teteje picit nyilallni, egy pillanatra mintha megszúrnák, de amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is múlik, tényleg csak egy pillanatig tart.
Ez is sztem kinek hogy alakul. Nekem a zsibbadás múlik nehezen, amelyik elállóbb volt, még most is félig zsibbadt, a másik már egész jó. Ja! és viszketni is szokott a zsibbadtabb.
Neked mikor kell visszamenned kontrollra?
De jó, gratulálok!
Neem is a fő motiváció az volt, hogy majd az esküvői fotókon (még másfél év, de mindig előrelátónak kell lenni:)) nehogymár a fülemre kelljen figyelni ;)
Sziasztok!
ma vagyok 1 hónapos! :) Ancsurii te vagy egy idős velem, te nem érzed a füleiden néha, hogy szurkálják meg le akar szakadni? Vagy ez a gyógyulás jele lenne?
Szia csokimókus! Igen az én eljegyzésem lesz. És engem is ez motivál, hogy lakodalomra szép kontyom lesz:))
Amúgy én sem merném előrehajtani a fülem ha kész lenne.
Reedstar a te eljegyzésed lesz? Akkor előre is gratulálok Nektek. Az esküvőn már szuper feltűzött hajad lehet. :)
Én 2,5 alatt még egyszer sem mertem előrehajlítani a fülemet, örülök, hogy nem látom úgy, nem is akarom, meg féltem is :$
tyűű!ez érdekes!
Én a múlthéten voltam fodrásznál és varrtak is fel hajat,és éreztem ahogy a fodrász hozzáér a fülemhez!Furi is volt,hogy más ért Hozzá!
Jah, és visszaolvasva a hozzászólásokat, én 10 év után se hajtogatom őket előre. Minek? Nem volt eleget úgy????
Na, megyek megnézem a tükörben, mert ilyenkor mindig meg kell csodálnom a büszkeségeimet. Mostanra teljesen hozzájuk szoktam és eszembe sincs, csak ha szóba kerül valamilyen módon. És olyan büszkeséggel tölt el ha beszélne róluk, és hihetetlennek, hogy mennyit szenvedtem a dumbó füleimmel....
Tükröm, tükröm...
hajtogatni Én is szoktam,de csak hogy megnézzem a heget!Viszont, Itthon,amikor tv-zek,akkor pótcselekvésként fogdosom,simizem az ujjaim közt!Ezt a műtét előtt nem csináltam!Új szokás!:-)
Nagyon szeretem Őket!
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.