Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fülplasztika tapasztalatok fórum

Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

4796. a1d279f919 (válaszként erre: 4790. - Cukii)
2010. nov. 22. 21:38

Nekem sem kellett Mennem semmilyen kivizsgálásra!

Sőt!A konzultáció 10 perc volt Nekem!

Elmondta,hogy kb.meddig tart a műtét,megnézte a fülem,megmondta,hogy egy hét múlva megműt és ennyi!

Mit beszéljen még?

4795. Ancsurii (válaszként erre: 4794. - Cukii)
2010. nov. 22. 21:28

Sziasztok!

Nekem sem volt kivizsgálás (valahogy még nem került szóba)...

A kötésedre nagyon kiváncsi vagyok, itt még sztem mindenkinek a turbános kötése volt.

Klassz, hogy hamarosan Te is túl leszel rajta!!!

4794. cukii
2010. nov. 22. 20:47
Igen,nekem is fura volt,pont azért mert itt olvastam,hogy nektek volt kivizsgálás,de ezt a Dokim mondta h nem kell nekem.a műtét a kötés v géz felhelyezésével együtt 1 óra lesz.(elméletben,gyakorlatban kiderül)Dr.kelemen ottó az orvosom neve.Sziasztok!
4793. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 4790. - Cukii)
2010. nov. 22. 20:35
És mit mondott mennyi idő lesz a műtét?
4792. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 4790. - Cukii)
2010. nov. 22. 20:34

Ez számomra érdekes.....ránézésre én is egészséges vagyok:-O

Számos "rutinműtét" van és mégis kivizsgálnak előtte!De biztos én tudom rosszul:-(((

Előtte-utána kép is érdekel persze!!!:-))))))

4791. Kittybébi (válaszként erre: 4790. - Cukii)
2010. nov. 22. 20:33

Hát ez nekem nagyon fura...én élsportoló voltam, makkegészséges vagyok, de ezeket a vizsgálatokat muszáj volt megcsináltatni, ahogy itt mindenkinek a fórumon.

Persze ki lehet írni a doki nevét:))

Nyugodtan tegyél fel képet, mindenkinek fent volt még a műtét elött is a lapátfülű képe!!!

4790. cukii
2010. nov. 22. 20:25
Sziasztok!a Doki azt mondta azért nem kell mennem semilyen kivizsgálásra,mert soha nem volt még műtétem,"egészséges vagyok",nem vagyok allergiás,de direkt rákérdeztem és akkor is ugyan ezt mondta,hogy nem kell mert ez rutiműtét.Azt mondta a dokim,hogy ő nem szórítokötést használ,ami az egész fejemen lesz,hanem olyat kapok ami csak a füleim lesz,de nem hiszem,hogy ennyire félreértettem a kötést(mármint azt a részét ,hogy milyet kapok)egyébként nagyon gyorsan is végzett velem kb 20 percet nem voltam bent nála...a műtét Pécsen lesz,a doki nevét ki lehet irni ugye???Pánttal kapcsolatban köszönöm szépen a segítségeteket,és igen majd töltök fel képeket is:)Majd ha "Szép Leszek",vagy elötte-utánna?:)
4789. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 4784. - Cukii)
2010. nov. 22. 20:13

És miért nem kell kivizsgálás, és miért nem lesz szorítókötés a füleden????????????:-O

Milyen "csak" géz lesz a füleden?????

Hol műtenek?

4788. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 4783. - Reedstar)
2010. nov. 22. 20:08
Képet majd kaphatunk???:-P:-P:-P
2010. nov. 22. 20:02

cukii én anno dm-ben vettem pántot, de el tudom képzelni, hogy ha bemész egy kozmetikushoz őtőle is tudsz venni olyat amit még nem használt, vagy valami kozmetikai kellékes boltban is biztos van.

Szuper karácsonyi ajándékod lesz!!!

4786. 6e7dcbd3c8 (válaszként erre: 4783. - Reedstar)
2010. nov. 22. 20:02
Én is gratulálok a közelgő eljegyzésed alkalmából!
4785. Kittybébi (válaszként erre: 4784. - Cukii)
2010. nov. 22. 19:54

Szia!

Nekem kellett mellkas rtg. és teljes vérkép is.

Én Orifla...és kozmetikai pántot használok, nekem nagyon bejött, hogy tépőzáras így tudom állítani mennyire szorítson. Egyébként ilyet D..-ben vagy Ross...nn-ban tudsz venni.

Én csak olyat hallottam, hogy szorítókötés volt a fejen amilyet a képeim közt látsz.

Hol műtenek, és ki műt?

4784. cukii
2010. nov. 22. 19:43
Sziasztok!Ma megvolt a konzultációm,de szerintem nagyon hamar dec.17-én műtenek is ,és nem kell semmilyen kivizsgálásra mennem...és azt mondta nekem az orvos ,hogy nem olyan pántot kapok ami a műtét után 1 hétig végig a fejemen lesz körbe tekerve,hanem csak a füleimen lesz valami géz...volt köztetek akinek ilyenje volt???dec.24-én lesz elméletben a varratszedésem,és nem altatásban kértem.Amugy hol lehet venni kozmetikai pántot??Sziasztok!
4783. reedstar
2010. nov. 22. 18:44
Sziasztok! Köszönöm a gratulációkat nagyon kedvesek vagytok!
2010. nov. 22. 15:30

Sziasztok!

Zsóki! Köszi:) imádom őket!

Ancsuri! Szépek a füleid, bátor vagy, hogy előrenyomtad!:)

Csancsi! Hogy vagy? rá tudsz feküdni alváskor a fülikre? Neked milyen pánt vált be?

Reedstar! Előre is gratulálok:) s akkor az esküvőre szép laposfüleid lesznek:)

2010. nov. 22. 15:27
Én most ha a régi képeimet nézem, akkor tűnik úgy, hogy ez nem is én vagyok, pedig de....csak akkor még dumbó Zita voltam :)
4780. Ancsurii (válaszként erre: 4768. - Veresasszony)
2010. nov. 22. 15:25
Én is csak a fényképezés miatt hajtottam előre, mert meg akartam mutatni a heget, de szinte semmi nem látszik a vaku miatt.
4779. Ancsurii (válaszként erre: 4772. - Reedstar)
2010. nov. 22. 15:22

Gratula az eljegyzéshez is, meg az elhatározáshoz is!!!

Akkora lesz a változás az eljegyzési, és az esküvői fotók között, h el sem hiszed majd!

A lányom szalagtűzőjén profi fotós csinált képeket, amikor a fényképezőn megmutatta, el sem akartam hinni, h magamat látom, annyira más volt az arcom feltűzött hajjal.

Amikor itt írták a többiek, h egy új korszak kezdődik, kicsit kétkedtem, de tényleg így van. Talán a komplexusok levetkőzése miatt valahogy nyíltabb lettem, nem zavar, ha az arcomba néznek.

Jó érzés nagyon!!!!!

4778. Ancsurii (válaszként erre: 4776. - Mississippi)
2010. nov. 22. 15:17

Szia!

Nekem is szokott a fülem teteje picit nyilallni, egy pillanatra mintha megszúrnák, de amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is múlik, tényleg csak egy pillanatig tart.

Ez is sztem kinek hogy alakul. Nekem a zsibbadás múlik nehezen, amelyik elállóbb volt, még most is félig zsibbadt, a másik már egész jó. Ja! és viszketni is szokott a zsibbadtabb.

Neked mikor kell visszamenned kontrollra?

4777. 9925394c3b (válaszként erre: 4775. - Reedstar)
2010. nov. 22. 13:25

De jó, gratulálok!

Neem is a fő motiváció az volt, hogy majd az esküvői fotókon (még másfél év, de mindig előrelátónak kell lenni:)) nehogymár a fülemre kelljen figyelni ;)

2010. nov. 22. 13:20

Sziasztok!

ma vagyok 1 hónapos! :) Ancsurii te vagy egy idős velem, te nem érzed a füleiden néha, hogy szurkálják meg le akar szakadni? Vagy ez a gyógyulás jele lenne?

4775. reedstar (válaszként erre: 4773. - 9925394c3b)
2010. nov. 22. 13:09

Szia csokimókus! Igen az én eljegyzésem lesz. És engem is ez motivál, hogy lakodalomra szép kontyom lesz:))

Amúgy én sem merném előrehajtani a fülem ha kész lenne.

2010. nov. 22. 12:48
Vettem ma 2 gyönyörű fülbevalót, mert megérdemlem :)
2010. nov. 22. 11:56

Reedstar a te eljegyzésed lesz? Akkor előre is gratulálok Nektek. Az esküvőn már szuper feltűzött hajad lehet. :)

Én 2,5 alatt még egyszer sem mertem előrehajlítani a fülemet, örülök, hogy nem látom úgy, nem is akarom, meg féltem is :$

4772. reedstar
2010. nov. 22. 08:27
Sziasztok! Ma írok a dokinak emailt és kérek időpontot konzultációra. Csak januárra kérem mert dec 4-én eljegyzés a többi hetemen meg dolgoznom kell, plusz az ünnepek, így a január lesz jó műtétre. Párom még mindig nem szeretné ha megcsináltatnám, de én igen. Amúgy most tiszta beteg vagyok mert mostanába akartam menni a dokihoz de így nem lenne a legjobb. Jó nektek hogy feltűzhetitek a hajatokat, hú de jó ))
2010. nov. 21. 22:46
Nekem a fülműtét utáni új szokásom az lett, hogy a szorító, meg fülpánt miatt, rájöttem hogy milyen jó a meleg a fülemnek és úgy kevesebb zajt hallok alváskor.... szóval azóta is betakarom elalváskor. Ráhúzom a takarót a fülemülémre :)
2010. nov. 21. 22:43
Jó, persze, nem azt mondom hogy egyáltalán nem érzem... de sokkal kevésbbé. A bal fülemet alig, a jobbat jobban :) De arra baromi érzékeny vagyok, ha a fodrász fésűje hozzáér, jobban mondva beleakad. Azért ölni tudnék. De nyiván, a hegyes fésűfokok és lendületből, erősen beleakad, más mint ujj heggyel finoman simizni.
4769. a1d279f919 (válaszként erre: 4766. - Veresasszony)
2010. nov. 21. 22:40

tyűű!ez érdekes!

Én a múlthéten voltam fodrásznál és varrtak is fel hajat,és éreztem ahogy a fodrász hozzáér a fülemhez!Furi is volt,hogy más ért Hozzá!

2010. nov. 21. 22:39

Jah, és visszaolvasva a hozzászólásokat, én 10 év után se hajtogatom őket előre. Minek? Nem volt eleget úgy????

Na, megyek megnézem a tükörben, mert ilyenkor mindig meg kell csodálnom a büszkeségeimet. Mostanra teljesen hozzájuk szoktam és eszembe sincs, csak ha szóba kerül valamilyen módon. És olyan büszkeséggel tölt el ha beszélne róluk, és hihetetlennek, hogy mennyit szenvedtem a dumbó füleimmel....

Tükröm, tükröm...

2010. nov. 21. 22:36

hajtogatni Én is szoktam,de csak hogy megnézzem a heget!Viszont, Itthon,amikor tv-zek,akkor pótcselekvésként fogdosom,simizem az ujjaim közt!Ezt a műtét előtt nem csináltam!Új szokás!:-)

Nagyon szeretem Őket!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook