Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Értelek persze:)
A műtét után nekem is "nagyobb" lett a fülem kicsit, hisz ki van lapítva, nincs benne "kanyar" mint anno.
Anett! Köszi a képet:)) nagyon szépek a füleid!!!!!:))
Reedstar! Az anthelixem alső fele nekem is kijjebb van kissé, és a mögötte lévő rész hátra van lapítva, kb olyan a fülem mint egy manóé, de én nagyon szeretem :)))....de látatlanban nem tudunk segíteni Neked...!
Barbie! Ancsuri dokija műtött Téged?
Hú, köszi Anett!
nagyon jók lettek a kis fülek!
ügyes vagy Te is, hogy bevállaltad! piros pont :)
Ne aggódj, mondjuk engem sikerült megvigasztalnod, akkor inkább legyen nyúlt de lapos mint hogy visszaálljon!
Nem ért semmi ütés? lehet elszakadt a belső varrat!
Szia!Nekem varratszedés után kb 2-3 napig volt fejhez lapuló (és még egy darabig reggel, amikor levettem a pántot), de összességében is sztem kb 2mm-t jött előrébb mindkettő!
Az első 1 hétben sokat fog alakulni!Nyugi!
Szia!
Sajnos lemaradtam a képeidről:( feltennéd még pár napra, hogy megcsodálhassunk?:) köszi:)
Gratula:)!
Nagyon várjuk a képet Tőled, nem az érdekel minket, hogy mennyire dagadt, lila hisz a mienk is ilyen volt! De mint második családod, szerintem megérdemeljük a képet... :))))!
Szia!
6 hétig nyugodtan szedheted, de ha hamarabb elfogy a fiola, és szépen alakul a füled, akkor lehet annyi is elég.
Igen nekünk is lila, ráncos, és dagadt volt de tettünk fel képet, hogy mindenki megcsodálhassa.........
Gratulálok!
Szia!
Én ma szerettem volna megnézni a képedet, de nem láttam fenn....:S
Reedstar, te kérdezted, hogy mozog-e fül? Nekem van, hogy mintha magától megmozdulna, tök fura érzés, de szerintem ez is természetes.
3 hét és 2 nappal a varratszedés után már nem hordok pántot éjszakára, nagyon féltettem a füleimet, de a hajamat annyira elnyomta a pánt, hogy nagyon zavart.
Minden okés a fülekkel, durva, hogy már egy hónapja megműtötték, csak jókat mondhatok...élvezem nagyon!
A szemüveget nem mertem hordani egy ideig, mert féltem, hogy előrenyomódik tőle a füli, de úgy látszik, hogy nem...:)
Sziasztok! f
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.