Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Fülplasztika tapasztalatok fórum

Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

10556. Josh (válaszként erre: 10555. - Grimm2)
2012. júl. 24. 12:26
Jaja, semmiképp nem szeretném altatásban csináltatni, főleg mivel fájdalommentes a beavatkozás.
10555. grimm2 (válaszként erre: 10554. - Josh)
2012. júl. 23. 18:57

Szia

A műtét előtt szükséges a vér és vizelet vizsgálat.

Gondolom nem altatásban szeretnéd csináltatni, mert ha igen akkor azt hiszem még egy EKG vizsgálat is kell.

10554. Josh
2012. júl. 23. 18:45

Sziasztok!

30 éves vagyok és lassan 10 éve, hogy gondolkodom egy fülkorrekciós műtéten, de csak 1 hete szántam rá magam teljesen. Igazából magától a műtéttől nem félek. Tudom hogy kellemetlen lesz az azt követő pár hét, de ez a kis szenvedés később megtérülhet önbizalom formájában. :)

Augusztus végére kaptam konzultációs időpontot Dr. Urszán Albert doktor úr titkárnőjétől.

Van valakinek tapasztalata vele? (mármint a doki munkájával kapcs.) :)

Bár olvasgattam a hozzászólásokat, meg tudnátok mondani, hogy milyen vizsgálatokon kell majd túlesni a műtét előtt?

A műtét után kb. mennyi idővel lehet edzeni? (konditerem)

Örülök ennek a fórumnak :)

10553. grimm2 (válaszként erre: 10552. - Nori124)
2012. júl. 23. 17:14

Ha tetszeni fog ígérem megmutatom :D

Ezt a pár napot pedig ilyen információkkal már simán túl lehet élni :)

10552. nori124 (válaszként erre: 10551. - Grimm2)
2012. júl. 23. 17:12

:))) ennek igazán örülök.

no de majd kíváncsi leszek azért a végeredményre is. (most egy kicsit elkezdtem izgulni helyetted is, hogy tetszeni fognak-e, s ugyanolyan véleménnyel leszel-e Csuha dokiról, mint én :))

hajrá, már csak pár nap! ;)

10551. grimm2
2012. júl. 23. 16:58

:)

Ezt annyira jó hallani, egyre jobb a kedvem, és erről most te tehetsz :D

Közönöm

10550. nori124 (válaszként erre: 10549. - Grimm2)
2012. júl. 23. 16:55

óóó, akkor Te az én emberem vagy! :))

Engem is Ő műtött, imádtam!

Annyira meg voltam/vagyok elégedve Vele és a munkájával, hogy el sem tudom mondani... :)

Egy tünemény.

December 6-án műtött, de azóta is minden nap megcsodálom a fülecskéimet.

10549. grimm2 (válaszként erre: 10548. - Nori124)
2012. júl. 23. 16:25

Dr. Csuha Lajos volt az orvosom.

Te hallottál róla esetleg valamit ? pozitív, negatív ?

Olvasgattam róla és nem nagyon találtam rossz véleményt, így rá esett a választásom.

Nem várom hogy teljesen szimmetrikusak legyenek a füleim, eleve nem voltak azok.

A bal fülem csak kicsit állt ki, a jobb oldali viszont elég gáz volt, a belső porc rész szinte teljesen sima volt, nem voltak meg benne azok a hajlatok amiknek ott kellett volna lenniük.

10548. nori124 (válaszként erre: 10547. - Grimm2)
2012. júl. 23. 16:05

Szia!

Volt itt már pár felhasználó, akik nem voltak elégedettek az eredménnyel.

Egyébként Téged ki műtött?

Mindenkin elég erős kötés van/volt. A fül duzzadtsága nem befolyásol semmit, a kötéslevétel után szép lassan megszűnik a duzzanat.

Az, hogy milyen a végeredmény, nagyrészt a dokin múlik, hogy mekkora porcot vágott ki, hogy alakította ki az ívet, stb.. vagy, ha aszimmetrikusak voltak a füleid, esélyes, hogy utána is picit az marad, de legalább laposak! :) senkinek sem ugyanolyan a 2 füle. (bár nekem olyan tökéletesen egyformák lettek, hogy ihajj :)) de részben adottság kérdése is, van akinek egy idő elteltével kicsit kijjebb ugrik a füle, vagy előrébb jön, mint kéne.. de ez ne ijesszen meg, biztos minden rendben lesz és szép fülecskéid lesznek, mint itt jó párunknak... :)

Kitartás!

10547. grimm2
2012. júl. 23. 15:32

Van itt olyan vagy volt, akinek rosszul sikerült a műtétje ?

Olyasmire gondolok hogy szinte semmilyen változás nem történt vagy hasonló.

Csak kíváncsi vagyok. Alig várom én is hogy meglássam milyenek lettek a füleim.

Az, hogy a kötés alatt megduzzad a fül befolyásolhatja a végeredményt ha egyébként egy elég erőssen felhelyezett kötés van az emberen ?

10546. Setgo
2012. júl. 23. 11:45
Kedden műtöttek, és a következő hét keddig kellett volna a kötésnek rajta lennie, de hétfőn elmentem, és levette, a varratokat viszont csak azon a csütörtökön vette ki.
10545. grimm2 (válaszként erre: 10544. - Setgo)
2012. júl. 23. 10:30

Végül is annyira nem zavar, így legalább könnyebben tudok aludni kötésben ha nem érzem annyira a fülem.

Neked mennyi ideig volt fent a kötés ?

Mert nekem múlt kedden műtötték, és csak most csütörtökön veszik majd le .

Gondolom azért mert sokat kellett alakítani rajta

10544. Setgo (válaszként erre: 10543. - Grimm2)
2012. júl. 23. 10:24
Igen, sokan számoltak be arról, hogy nem érzik. Én sem érzem, csak ha hozzáérek pl este pántolásnál, és akkor sem mindenhol, csak egy két helyen fáj picit. Olyan mintha két kemény valami lenne a fejemen.:)
10543. grimm2
2012. júl. 23. 09:48

Végre elkezdődött ez a hét, csütörtökön már lekerül a kötés. Remélem jók lettek :D

Ami fura , ma reggel úgy ébredtem hogy a bal fülemet szinte alig érzem, se fájdalom se duzzanat, sőt szinte magát a fülemet sem érzem.

Ilyen volt másnak is ?

10542. Setgo (válaszként erre: 10540. - Lappát)
2012. júl. 22. 17:18

Szia. Kb olyasmi füleim lehettek mint neked, csak az én cimpám az kissé bizarrabban anomált. A te cukker képeid sokszor meglestem.:)Az én fülcimpám alja, nem lefelé áll, mint neked, hanem kifelé, rendellenesen. A doki mondta, hogy a cimpa területe nehezen formálható, illetve csak bőrkimetszéssel, mert nincs benne porcos váz, csak husi, meg bőr.

A turbán korszak óta egyébként jött lentebb, de nem az igazi. A két cimpám közt, elég nagy a diferencia. Ha mindkettő olyan lenne mint a bal, igazából lehet hogy nem is problémáznék ezen.

10541. ear (válaszként erre: 10540. - Lappát)
2012. júl. 22. 17:13
Örülünk, hogy ismét itt vagy, Lappát! :D
10540. Lappát
2012. júl. 22. 15:32
Most olvasom az eseted Setgo. Sajnálatos, hogy igy alakult. A fülcimpáim nekem sem simulnak teljesen a fejemhez, úgy mint a füleim, de nem vészes. Sőt. Igazából igy legalább van egy természetes formájuk, nem olyan hátranyalt. Ugyhogy nekem nagyon tetszenek. Neked nagyon különcök a füled többi részéhez képest?
10539. Setgo (válaszként erre: 10537. - Nori124)
2012. júl. 22. 15:23

Őőő, majd teszek fel igen, bár nem szívesen mutogatom, elég amorf.

Igen az egyik oldalon nagyon a másik oldalon elfogadható. Fura.:(

10538. Setgo (válaszként erre: 10536. - Grimm2)
2012. júl. 22. 15:22
Mert a fülcimpám amúgy is problémás volt, most meg méginkább, és azt a részt megpróbálja a doki elfogadhatóvá varázsolni. Persze meg kell várni, hogy gyógyult legyen a fülem. (nagy bánatomra)
10537. nori124 (válaszként erre: 10534. - Setgo)
2012. júl. 22. 10:25

Szia!

Tennél fel majd képeket, hogy milyenek lettek a füleid, ill. a fülcimpák? Pontosan, miért nem tetszik? Kiáll a cimpád?

10536. grimm2 (válaszként erre: 10535. - Setgo)
2012. júl. 22. 09:23

Köszönöm, így már kicsit azért megnyugodtam hogy minden okés.

Azt megkérdezhetem hogy miért kell menned ősszel újra ?

10535. Setgo (válaszként erre: 10533. - Grimm2)
2012. júl. 22. 09:11

Igen teljesen természetes hogy duzzadtak a füleid. Sőt kötés levétel után is így lesz, plusz betonkeménynek fogod érezni, már amikor épp érzed. Első körben halfejed lesz, totál kilapult fülekkel, de ez nap mint nap jön kijjebb amikor meg azon aggodalmaskodsz majd, hogy visszaáll. Viszketni is fog, néha fájni, érzékeny lesz.

A turbánviselés már csak ilyen. Nem egy baseball sapka sajnos. De jóesetben egyszer túléled. Engem is piszkosul zavart! Meleg volt alatta, viszketett a hajam, nyomtaa fülem, úgy éreztem nem kapok levegőt. Kitartás! Próbáld elterelni a figyelmed róla, úgy könnyebb.

10534. Setgo
2012. júl. 22. 09:06

Halló!

Múlthéten szedte ki a doktorbácsi a varratokat, sajnos ősszel újra kell mennem, megnézzük addig hogyan alakul, és újraműti.:(

Kicsit elkeserítő, de azt hiszem kibírom valahogy. Jó lett volna egy körben letudni az egészet, Dehát ilyen az én szerencsém.

10533. grimm2
2012. júl. 21. 21:39

Akkor teljesen természetes a kötés alatti duzzanat ?

Ma is szinte egész nap be volt dagadva a fülem, és a kötést majd csak csütörtökön veszik le és kezdek megőrülni tőle , hogy a füleim le vannak kötve és nincsenek szabadon.

10532. ear (válaszként erre: 10531. - Grimm2)
2012. júl. 21. 14:20
Gratulálok a műtéthez! Ne aggódj, a duzzanat vissza fog húzódni. A legfontosabb: a türelem! :)
10531. grimm2
2012. júl. 20. 20:22

Sziasztok

Kérdezni szeretnék azoktól akik már átestek a műtéten.

17-én volt a műtétem.

A fájdalom már elmúlt, viszont időről időre elkezd duzzadni a fülem a kötés alatt, ez szintén nem jár fájdalommal.

Ez normális dolog ?

10530. lolita11 (válaszként erre: 10529. - Ancsurii)
2012. júl. 20. 12:03

Nálunk ez nem volt kérdés.Már kicsi kora óta mondtuk neki,hogy ez szükséges.Bár ha csak rajta múlik még mindig a régi fülei lennének.Mikor beszéltünk plasztikai sebésszel azt mondta a gyereknek is akarni kell.De hát istenem melyik gyerek az aki akarja,hogy elaltassák és megműtsék.Ha ki akarják venni a gyerek manduláját nem kérdezik meg tőle,hogy akarja-e.Nekem már elég volt a sok szánakozó pillantásból.A bátyja is sokat sértegette"godzilla".Ilyenkor Lola mindig azt vágta vissza:(Úgyis megcsináltatjuk.Ugye anya?

Már alig várja,hogy mehessen oviba és megmutathassa az új füleit.Még amikor a kötés a fején volt is be kellett menni,hogy megmutassa magát.Nagyon büszke volt magára,de én is rá,mert nem gondoltam volna,hogy ilyen jól fogja viselni.

10529. Ancsurii (válaszként erre: 10527. - Lolita11)
2012. júl. 20. 10:53

Igen, sztem is sajna teljesen normális...

És azt vettem észre, h általam eddig irigyelt embvereknek sem szimmetrikus a két füle, és pláne nem tökéletesen koponyához simuló. Szóval minden a legtökéletesebb rendben!

Egyébként nagyon jól tettétek, h megműttettétek a kilslányotokat, rengetek megaláztatástól, és szenvedéstől kíméltétek meg így. Én mindenkinek csak ajánlani tudom kicsi korban a műtétet, mert lehet, h egy kisgyerekben nem fogalmazódik meg, h neki eláll a füle, de később biztos, h a legtöbbnek komplexusai lesznek, így meg olyan kicsi, h a környezetében is már csinos fülekkel ismerik meg, fogadják el.

10528. ear (válaszként erre: 10527. - Lolita11)
2012. júl. 19. 21:10
Ahogy olvasom hozzászólásodat, úgy tűnik, minden rendben. Az is rendben van, hogy mindenkinek a fülét nézegetitek. Ezzel azt hiszem, mindannyian így vagyunk. S ez általában megmarad műtét után is. Szóval normálisak vagytok, nyugi! :D:D
10527. lolita11 (válaszként erre: 10518. - Ancsurii)
2012. júl. 19. 15:53

Elégedettek vagyunk az eredménnyel,amint a képen is láttad ég és föld.Ha jól megnézem a fülét az egyik előrébb van,de ha a gyerekre ránézek az összhatás tökéletes.A doki azt mondta,hogy még a koponyája is nő,de remélem a fülei már nem.Amúgy is olyan pici feje van,hogy amit éjszakára hordunk sapka bébisapi.

Egyébként az normális,hogy mindenkinek a füleit nézem,már olyan vagyok mint egy elmebeteg.De szerintem a gyerek is csak ő nem mondja.Akkor szól,ha egy elálló fülű embert lát:"A néni v.bácsi miért nem csináltatja meg a fülét?"Úgyhogy minden rendben van.Nekem is megvolt a fülvisszaállós álmom,az tényleg egy rémálom.Köszi a sok biztatást.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook