Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Fülig belezúgtam! fórum

Fülig belezúgtam! (beszélgetős fórum)


1 2 3
44. Amaunet (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 18:13
Az állatvilág valóban nem tud uralkodni az érzésein és meg kell azt élniük.
43. Piroska52 (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 17:47
Óhhhhh,basszus, itt van a bibi, nem buliztad ki magad a hozzád korban való fiatalokkal, nem voltál szerelmes, azt se tudtad mi az, belementél egy kapcsolatba, és most szembesülsz azzal, mi a szerelem.
42. Ghost👻 (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 17:45

Ha mindenki kivált belőled ilyen érzéseket, az se normális!

Neked nem volt fiatalkorod és most ütközik ki.

41. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 38. - Elliana)
júl. 9. 17:43
igen lehet. tudod én nem nagyon szeretnék lefeküdni senkivel és sose voltam fiúkkal... soha nem... csak az élettársam... Amit ez iránt a fiatal pasi ránt érzek pont ugyan az amit áltanáos iskolába mikor bezúgtam egy fiúba... 13 évesen... de annak már sok sok sok éve.... és mikor élettársam megimsertem erős kötődést éreztem ami most is tart de ilyen érzelmi szintű kötődés. Akkor el is felejtettem milyen az a pillangok repdesnek a hasamba, kakodom a levegő, elpirulok érzés. Azt hittem csak a gyerekekknél van olyan.... Most meg néha megin elöjön.... Lehet ez tényleg nem a srácról szól!!!
40. Lávli* (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 17:42
Akkor túl sok romanát olvastál a lepkékről a pociban :)) (bocsi:)))
39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - Lávli*)
júl. 9. 17:40
De nem kívánom őt nem akarok vele lefeküdni. és van hogy elfelejtkezek róla hetekig. És mindenki kivált belőelm érzelmeket mert én ár csak ilyen érzelmes szintű vagyok!!! :D :D :D :D
38. Elliana (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 17:31

A leírásod alapján - nekem- nem voltál szerelmes a párodba. Inkább csak a körülményekbe. Te magad írtad, hogy szeretet és figyelem hiányos fiatal voltál..

Én nem hiszem, hogy a fiába szerelmes lennél max egy erős vonzalom, fellángolás van itt. Hisz a leírásodból az jön le, hogy szinte nem is ismered.

37. birebora (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 17:23
Dolgozol?
36. Lávli* (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 17:22

Pont szépen leírtad, hogy mire gondolok.

Arra, hogy miért vagy valakivel együtt, ha hónapok óta mást kívánsz, más körül forognak a gondolataid, más vált ki belőled érzelmeket.

Aztán meg vagy lepődve, ha sokan azt írják, hogy na vajon miért ... Mondjuk vajnáékhoz senki se hasonlított, ez csak a te fantáziád volt 😀

Na mindegy, sok sikert, ne gyötrődj annyit :)

35. 44c70b996d (válaszként erre: 34. - 44c70b996d)
júl. 9. 17:16
Az ilyen gondok általában egy gyengébb lelkű, érzelmesebb embert, felőrölnek.
júl. 9. 17:13
Hogy gondolod? Borítani szeretnéd a bilit, apának és fiának? Vagy inkább elnyomod ezt az egészet magadban? Hidd el, ha elnyomod, totál kikészíted magad...
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - Lávli*)
júl. 9. 17:12

azért nem válaszolok mert mosogattam és sorba igyekszem válaszolni mindenkinek és hosszú szövegeket szoktam írni.

Nem tudom mire gondolsz őszintén szólva! Régebben is láttam a fiácskáját de csak nagyon ritkán és éltem a magam világába nem törődtem vele stb. Ezek a heves érzések csak az utóbbi hónapokba alakultak ki. Ezeket az érzéseket vagy érzelmeket nem én irányítom. Az egyetlen amit irányítok az hogy hozan vezetem az életem, mit csinálok ebben a helyzetben??? Egyelőre még az önostorozó fázisba vagyok :D :D :D

Az élettársamat is szeretem de de vele már nem olyan erős a kémia és igyekszem feltüzelni de egyre kevésbé sikerül. Szeretem úgy, hogy példáuj meleg érzéseket társítok hozzá hozok neki ajándékot, szeretünk beszélgetni, rengeteget nevetünk. Annyira szeretném szenvedélyesebben is szeretni, mint régen, de egyszerűen nem megy!! De azt is tudm hogy ő is ezeket éli meg velem kapcsolatba, sokat beszélgettünk erről is.

32. 44c70b996d (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 17:09
Hány éves voltál akkor és hány éves volt a Párod?
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Piroska52)
júl. 9. 17:05

Nem ismertem a fiát... És később se sűrűn találkoztam vele... Csak az évek alatt egyre többször találkoztam vele (hármasban mert jött az apához stb) Nem amorozó a srác tanul sok hibboja van mozgalmas életet él szerintem nem nőzik... persze kitudja, mert annyira nem ismerem, de nem is akarnám. Anyagilag meg soha nem voltunk elszállva, ez is nagy tévhit amit le kéne már bontani. Persze tudom hogy a média ezt sugallja a vajna timikével, meg társaikkal...

Azt hiszemmikor Őt (mármint az élettársam) megismertem még nagyon éretlen voltam lélek szinten és viszonyítási alapom se volt mert még sose voltam fiúval. Akkoriban még teljesen más voltam akkor még ott volt a tojáshéj a fenekemen. Imponált az intelligenciája a világnézete, hogy bármiről tudtunk beszélgetni. Külsőre is megfogott ahogy rám nézett. És nagyon magányos fiatal voltam, éheztem a szeretet. Szóval igen igen sokat változtam azzóta....

30. Lávli* (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 17:02

Kár, hogy nem válaszolsz a kérdésemre.

Nem bántottalak, csak feltettem egy kérdést.

Miért vagy egy 50 plusszos férfival, ha más miatt forog a világ, meg röpködnek pillangók a hasadban, meg hiperventillálsz o:)) stb.

Ki más irányítaná ezt, ha nem te? A te döntésed, te inditod útnak reggelente, te várod haza este. Vagyis ő legalábbis ezt hiszi.

Majd ha megválaszolsz a kérdésre, nem nekem, hanem magadnak, akkor lehet, hogy sírni se fogsz olyan sokat.

Csak légy őszinte.

29. martini64 (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 16:53
Én megértlek. A kémia az kémia. Neked kell döntened, majd vállalni a következményeket. Egy üzenet, az indiai bölcstől: elmúlik.
28. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 16:53
Amikor összejöttél az 50 plusszosal,akkor is megvolt a fia,akkor nem szerelmesedtél bele, csak utólag? Ez igy nagyon faramuci,akár merről nézzük, mert ha az 50 plusszosnak,{nem mindegy mennyivel plussz} tele pénztárcája, a fia meg egy ,,,amorózó,,,akkor aztán van baj, meg fejfájás, hogy melyik kelljen jobban.
27. Ghost👻 (válaszként erre: 26. - Ghost👻)
júl. 9. 16:48

A másik!

Anonim vagy, tehát nem fog megtalálni senki privátban..

Látszik, a gondolkodás sem az erősséged .

26. Ghost👻 (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 16:46

Na ne mondd!

Rólad is sokat elmond ez a kis szösszenet...

25. birebora (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 16:45

Szerelmes a fiú is beléd?

Mert az nagyon nem mindegy. Ha igen, akkor vállaljátok fel és sok boldogságot.

Ha nem, akkor próbáld az agyadat berendezni, hogy ez egy oldalú és "szokj le" a srácról.

24. 44c70b996d (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 16:43

Én értem, hogy nem a kor határozza, mert szüleim között 18 év van, apa javára. Köztünk meg 12 a férjem javára.

De, ha valaki 50 felettivel lesz együtt, hogy van az, hogy hirtelen egy huszon évesbe lesz szerelmes? Ez olyan magas ugrás....mert nekem pl. azért idősebb a férjem, mert az idősebbek jöttek be, mindig is! Szóval, ha idősebb korosztály jön be, mint párkapcsolat, stb...hirtelen, hogy fordul az ember igénye, ízlése egy fiatal korosztálybeli férfira?

Ezt nem bántásból írom, érdekel. Nekem ez olyasmi, hogy valaki soha életében nem ivott tejet, majd hirtelen literszám önti magába..tudom, béna hasonlat, de na. Tényleg nem értem ezt a nagyfokú változást. Tudom, szerelem. Csak úgy jön. Volt már nekem is ilyen, de én akkor is tőlem idősebbe szerettem bele. Exem 13 évvel volt idősebb, de ahogy megláttam a férjem, fülig belezúgtam. De mondom, nem változott az ízlésem, hiszen idősebből-idősebbe szerettem.

23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Ghost👻)
júl. 9. 16:42

Sokat elárul az emberröl ha minden információ birtokának a hiányába itélkezik bélyegezik a másikra. A továbbiakban nem fogok veled társalogni azok társaságt keresem akik nem előitéletesek és megvárják hogy megnyiljak a dogaimról, és az alapján itélnek. Aki akar több infót az privátba megtalál!! Sziasztok!

(nem fogok vitatkozni senkivel az nem az én kenyerem)

22. Ghost👻 (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 16:39

Ettől a nyálas szövegtől menten dobok egy hátast!

Az 50-es pasasnál is ezt érezted vagy csak mikor pénztárca nyílt?

júl. 9. 16:38
Igazán nem én irányítom se a elvörösödős arcomat se a iperventilálást se az örömet.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Birebora)
júl. 9. 16:38
Hogy lehet egy olyan dolog gáz amit nem is né irányitok?? ki a fene akart szerelmes lenni... Már az első hozzászólásban is írtam hogy hogy lehetek ilyen el cseszett... Sokat sírok ez miatt!! De nem veszekedni akarok.
júl. 9. 16:33
A párod fiába beleszeretni nagyon gáz. Ne haragudj én mindent megértek, de szerinted ennek milyen vége lehet? A fiú is szerelmes beléd? Persze létezik mindent elsöprő és sírig tartó szerelem...de ez az? Ezen gondolkodj el és kicsit kezd elfoglalni magad.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - 44c70b996d)
júl. 9. 16:28

Márbocs de nem huszonévesek után csorog a nyálam. Eleve nem csorog a nyálam, csak... Ti komolyan azt hiszitek hogy ez arról, szól, hogy, kulsőre szexuálisan vonzó? Hát nagyon nem.... ez érzelmi dolog! A szívem hevesebben ver, eufóriás leszek ha hozzám szól, pillangók a hasamba. És kortól független! Az tejesen véletlen hogy ő pont huszonéves az emberben ezt az érzést nem a kor határozzs.

... szerintem!!

17. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 16:08
Egy ilyen fórum volt már, nem?
16. 44c70b996d (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 15:06

Nekem is idősebb a férjem, igaz nem 20+ különbséggel. De, nem értem...ha a huszonévesek után csorog a nyálad, minek vagy egy 50+ évessel együtt??

Ahh, jó ne válaszoljatok, sejtem....😅🙄

15. Ghost👻 (válaszként erre: 14. - Pasionella)
júl. 9. 15:02
Igen. Valami ilyesmit nyeltem le az elején...
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook