Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Fukar vagyok? fórum

Fukar vagyok? (beszélgetős fórum)

1 2
9. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 11:11

Ha van esze a gyereknek akkor nem adja kölcsön!

A fèrjem egyszer adta kölcsön,aznap ripittyára törtèk.

Soha többet!

Mèg ha a szülők kèrnèk sem!!

8. Flóra76 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 11:05
Nem fukar hanem helyén van az esze!
7. pokoslovas (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 11:03
Szerintem egykétnapra oda kellen adni, amiből tudna következtetni, mennyire megbízható? Érdemes-e segíteni rajta? mert hogyha mindent elherdáló alak, szerintem sem érdemes lovat adni alája, hogy méginkább elhiggye magát. Az élet mint küzdőtér, amelyben illik azon segíteni akit lehúztak, átvertek vagy elhagyta a szerencse, mit tudom én, de aki szándékosan ágrólszakadttá akar válni, hagyni kell nincs mit tenni, ha neki az jó...
6. libikóka (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
aug. 8. 11:02

Néha tudja az ember, hogy a dolgok bekövetkezhetnek,,és elagyalgat rajt.

Mondjuk nem az ő dolga lenne ebben az estben,,de nemet mondani gondolom neki kell.(talán)

5. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - Bichi)
aug. 8. 11:00
Dehát kölcsön sem kérte :D
4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 10:59

Szerintem,,,nem fukarság.

Az más ha van valami eset,,ami miatt kölcsönkéri egy alkalomra ,,vagy mondjuk havi párszor,,de amúgy nem adnám.

Egy autó,,nem egy hajszárító vagy egy ásó(azt is kaphatod vissza törötten) ,,legyen bár leharcolt de működő képes,,érték.

Jól is jön sokszor ha van másik,,

3. Bichi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 10:59

Ennek mi köze a fukarsághoz? Egyáltalán miért kellene egy autót odaadni a szomszédnak, akár munkába járás miatt, de főleg egy kutya szállítás miatt. Főleg egy olyannak, aki a saját kocsiját sem tudja fenntartani, és az azzal járó kötelességeket vállalni?

Neked, mint anyának egy ilyen kölcsönadásról inkább lebeszélni kellene, nem pedig azon gondolkozni, hogy miért nem teszi...

aug. 8. 10:48
A kérdést sem értem. Hogy jön ide a fukarság? Főleg hogy te fukar vagy-e, a fiad kocsijának a hipotetikus kölcsönadásához?
aug. 8. 10:43
A fiamat megkérdeztem, ha arra kerülne sor és a szomszéd srác elkérné az autóját, kölcsönadná-e neki egy időre, hogy dolgozni tudjon járni és kutyáját is vihesse vele. A kocsijának lejárt a műszakija. Már jó ideje nincs a ház előtt, nem tudni, miért. Nincs pénze, vagy nem javítható? A gyerekemnek két autója van, mert az édesapja halála után az övét is megörökölte. Őt annyira nem izgatja, én vagyok ilyen aggódó, hogy előre problémát gyártok nem létező dolgokból is. Egyébként nem adná oda. Engem főként a fukarság kérdése miatt foglalkoztat az egész.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook