Füge töltve recept

A Füge töltve hozzávalói:
8 friss füge
15 dkg kecskesajt
2 evőkanál sovány túró
3 dkg fenyőmag
2 ágacska citromfű
2 teáskanál méz
3 teáskanál ribizlilikőr


A Füge töltve elkészítési módja:
A megmosott fügéket megszárítjuk, és úgy vágjuk félbe, hogy a gyümölcsök alja egyben maradjon, így tudjuk kiszedni belőlük a gyümölcshúst. A sajtot elkeverjük a túróval, a pirított fenyőmaggal, a finomra vágott citromfűvel és a fügehússal. A masszát a fügehéjba töltjük. A mézet elkeverjük a likőrrel és a keveréket a gyümölcsökre csepegtetjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A füge töltve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook