Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Friss tésztát kevesebb vagy több ideig főzzem mint a száraztésztát? fórum

Friss tésztát kevesebb vagy több ideig főzzem mint a száraztésztát? (tudásbázis kérdés)


2010. jún. 13. 21:51

A friss tészta akkor jó ha feljön a víz tetjére.

(pár perc)


A száraz tészta tovább fől

2009. dec. 12. 18:26
Akkor jó, ha a közepén nincs fehér csík
2009. dec. 3. 19:04
Kevesebb ideig,mindenképpen.
5. fdóri (válaszként erre: 3. - Ria0712)
2009. dec. 3. 11:31
Köszönöm:)
2009. dec. 3. 11:30
Senki? :(
2009. dec. 3. 11:30
Természetesen kevesebb ideig.
2009. dec. 3. 11:28
Most csináltam, fele fehér-fele graham lisztből...
2009. dec. 3. 11:27
Friss tésztát kevesebb vagy több ideig főzzem mint a száraztésztát?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook