Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Frankfurti leves-fincsi recept

Frankfurti leves-fincsi recept

A Frankfurti leves-fincsi hozzávalói:
1 ek
etolaj
20 dkg kelkaposzta
15 dkg burgonya
2 dkg liszt
5 dkg sargarepa
2 dkg gyoker
2 dkg voroshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 dl tejfol
10 dkg virsli
vegeta
so
bors
pirospaprika
majoranna


A Frankfurti leves-fincsi elkészítési módja:
A finomra vagott voroshagymat az olajban uvegesre piritjuk. Hozzaadjuk a meteltre vagott zoldseget, kelkaposztat, vizzel felengedjuk, es felpuhara paroljuk. Belerakjuk a kis kockakra vagott burgonyat, fuszerezzuk, pirospaprikaval megszorjuk, es puhara fozzuk. Liszttel, tejfollel behabarjuk es forron talaljuk. A karikara vagott es megpiritott virslit a tanyerokba rakjuk.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A frankfurti leves-fincsi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook