Foxterrier rajongok és gazdik (beszélgetés)
Igen,volt kutya csoki meg minden. Ő ha akar ,odajön,ha nem akar akkor nem. Mondjuk tegnap jól viselkedett,mondjuk ha rossz nem viszem sétálni. Lehet hogy már kezd komolyodni.
Néztem a képet a kutyusodról,nagyon aranyos. Berci tiszta szőr,olyan mint egy kis bárány. Mikor ő is 4 hónapos volt,nagyon hallgatott,első szóra jött,el se mozdult mellőlem,aztán teltek a hónapok,és egyre jobban neveletlen lett.
jutalom falattal próbálkoztál már? nálunk nagyon bevált az is.
Mondjuk ha a barátnőimmel visszük ki a kutyákat(Berci,egy palotapincsi és egy spániel),akkor Berci egyáltalán nem foglalkozik vele,mit beszélek neki,mint ha nem is ismerne. De ha egyedül van engedékenyebb. Én azért nem adom fel,és elengedem póráz nélkül.
igeen:))) de meglepő módon elég szófogaó:D vagyis egyszer majdnem elütötte az autó...de ezt az esetet leszámítva. Nekem meg egyébként is eléggé szót fogad..mert ez a másik eset Anyumékkal volt.
Nah mindegy..már elég szófogadó;))) most eléggé elvagyok Vele..mondjuk mi mindiog póráz nélkül sétálunk..mármint ha olyan helyen vagyunk!
Raktam fel Róla még képet....bár még itt is minike...mert most nem otthon vagyok..és itt ezért csak ilyen kiskori képek vnak...
Szép napot!
elhiszem, nehez fejuek, az en kincsemet nem engedem el.....kicsi koraban probaltam de mindig elfutott ha kutyat erzett, azota meg se probalom:(
én ma büszke voltam Bercire,nem mindig hallgat rám,hiába szólok neki,de most kivittem az erdőre sétálni,és ha nem is rögtön,de odajött és hallgatott rám. Néha neheszen bírok vele.
nagyon, nagyon aranyoska, biztos reped szet az energiatol:)), az en gyongyom 13 eves de meg mindig szet tep mindent es mindenkit, egyaltalan nem mutatja korat;)
köszi:DDDDD van Róla fennt kép;)))) de majd keresek és rakok még:D
Én most fogom kivinni Bercit sétálni,de már nagyon türelmetlen.
jajj kicsi draga!!!Isten eltesse sokaig:D:D:D
26-án lesz 4 hónapos.
Egy cipőt se...van gardrób(nem tudom h kell leírni ezért nézzétek nekem el:D) és van rajta ajtó...így oda nem jut be:DDDDD de nagyon kis rosszaság....ma reggel egy száraz kenyeret akart megenni...érted..nem vmi jó kis husit egy száraz kenyeret...ehh...deee ha szólok leteszi meg minden...de mindig visszatalál oda:S:S
szia, hany cipodet szedte mar szet? mennyi idos??
Isten eltesse a kicsi dragat:D:D
És ti hogy bírtok vele? Milyen idős?
woooooow..van ilyen topic is??:))))))))csatlakozom ha nem baj;)))) nekem van egy kisfoxink...egy kis dög...de imádjuk:DDDDDDD
Szia. Nekünk welsh terrierünk van,szeptemberben lessz 1 éves. Egy kis gézengúz,próbálom tanítgatni,de nem mindig sikerrel.
senkinek sincs foxija ugy nez ki:(, pedig annyira szeretetre melto kiskutyusok:(((
nagyon nagyon aranzosak:D:D:D, koszi
Raktam fel neked képeket az adatlapomra.
Az öregfiú már 10 éves.Rövidszőrű és nem vágottfülű.Vagy a foxiknál kurtítottat mondnak?Annyira nem értek hozzá,mert ő igazából a páromé,a kutya hamarabb volt meg neki,mint én:)
A pici lányka az életem.Ő maga az ördög,kutyabundában:)))Elég csak ránézni a drágámra,már a szeme sem áll jól!:))
Eszméletlen eleven 1 éves múlt tavasszal.Pontosan nem tudjuk,hogy mikor született,csak sejtésünk van,mivel ő egyszerűen csak beköltözött hozzánk,lassan már egy éve és úgy tűnik nem is hiányzik a gazdájának,bár már oda sem adnánk!
Nagyon hozzánknőtt és ő sem akrna már elmenni,túl jó dolga van itt:)
Arról nem is beszélve,hogy nem 2 fillérbe került az orvosi ellátása,ivartalanítása.
szia, orvendek , hogy vegre irt egy foxi gazdi:) az en foxim 13 eves , pont olyan izgaga mint fiatal koraban , persze o is kulon egyeniseg, o vezeti a dolgokat ugy a hazban mint hazon kivul, kicsi fonok:d
hát ... szeretem a foxikat , de sajnos nem panelbe való kutyák :-(((
De ha egyszer kertes házba költözünk , akkor lesz egy foxim ! Ígérem :-)))
Ja és egy spánielem is :-)))
Hali!
Nekünk is van egy 10 éves fiú foxink és egy kis betolakodó,feltehetően foxi-tacsi keverék leányzó.
Már tudom,hogy miért mondják,hogy a terrierek igazi egyéniségek.Le sem lehetne őket lőni,úgy játszanak,szaladgálnak egész nap.:)Kitartóak és akaratosak.Kíváncsi,érdeklődő természetük van.Szerintem nem egy tipikus panelkutya,legalábbis a mi kicsi ördögeink biztosan nyomoroltul éreznék magukat egész nap 50 nm-en bezárva.Eszméletlen nagy mozgásigényük van!
ohh szia:(, koszonom nagyon aranyos vagy hogy irtal ide:D, szerezz be egy foxit magadnak hamar:P
Aki szereti őket vagy otthon már van egy , itt megdumálhatjuk a velük kapcsolatos felteendő dolgokat, problémákat.Nekem van egy 13 éves foxterrierem, akit imádok és családtagnak számit az első perctől fogva .Bövebben majd a résztvevök függvényében:)
További ajánlott fórumok: