Fórumtalálkozó. . . április 24. szombat 18. 00 órától. . . Csaba doki (beszélgetés)
Bocs már Csabi,hogy offoljuk a fórumot!
Nagyon jó ötlet,és már régóta fontolgatom,de nemrég vettünk új hűtőt,és gáztűzhelyet,ennyi kápé volt,egy mosogatógép már nem fért bele:-((((((((
Ami késik nem múlik.....meg lesz az.....
... azért kérjél szülinapodra egy mosogatógépet. :)) Én megleptem magam vele... tökjó... eleve napközben is azonnal pakol bele az ember, nincs elő semmi piszkos edény, pohár.
Nem,tényleg nincs idő lustálkodásra,de vannak akik bizony háziasszonyok gyöngyszemei,és szeretik bizony a takarítást,meg az összes többi ilyet élvezik,belebetegszenek ha nem minden élén áll.Nahát én nem tudok falnak menni emiatt.Kötelességből persze meg kell csinálgatni,de nem betegszem bele,ha nincs időm vacsora után mosogatni,majd pl csak másnap.
El tudom képzelni, három gyerek mellett mennyit lustálkodhatsz!! :o)))
Nálunk fordítva van... a fiam nyomult utánam mindig, hogy mit csináljon... mit segítsen... a lányom... hm... hááát nem annyira dóóó'gos (házimunkailag), királylány, mint az anyja szeretne lenni! ;))))
Na igen,teljesen igazad is van.Az én gyerkőceim még kicsik,de szoktatom őket a házimunkához.Az öt éves kislányom imád mosogatni...poharakat,és porszívózni.A fiam semmit nem szívesen csinál,de muszáj annak is segítenie....az lusta mint az anyja:-)))))))))))))))
... mikor a gyerekeket neveltem a házi munkára... mert ugye genetikailag nem kódolódik, akkor első körben leülettem őket, hogy sorolják el az anya rokonértelmű szavait... mondták,mondták, nos a házicseléd, szakácsnő... illllyesmi nem volt benn, ezt közös erővel megállapítottuk... és végezetül közöltem velük, hogy ebben a házban egyetlen királynő van, és az ÉN vagyok, tehát így tessék hozzámállni. :o))))
Így van,én lehet még ebben az életben,én türelmetlen ember vagyok,nem bírok várni.....ill nem ragaszkodom a takarításhoz:-))))))))))))))))
.... hááát, ha már vezetünk háztartást! :o))))
Következő életemben lesz házvezetőnőm, szakácsnőm, szobalányom... és királylány leszek... mer' megérdemlem... és jááááár nekem. :o))))
Ebben igazad van,akkor már mit tud az ember csinálni?Meg kell oldani a dolgot.....mást nem tehetünk:-))))))))))))
Nekem is természetesen előfordulnak háztartási ziccerek.....:-))))))))))))))))))
Ha már megvan a bajság, akkor már nem idegeskedem... akkor már azt nézem, hogy lehet kicsit javítani a helyzeten... :o))
Hát igen......nagyon nem mindegy ki fáraszt le....
Persze a gyerekekért is megéri elfáradni,de ha az ember fáraszt mégis kibírom valahogy.....:-))))))))
Hogy Te milyen optimista vagy!!!.......
Nekem már egy ilyen után el lenne cseszve az egész napom......
sajnos ez az, amikor a gyerek fáraszt le és nem a ferjed...:( ez a igazi hullafáradság...
...mosogéppel se = mosógéppel is (mifene van ma velem, nem tudok írni... :o(()
... hjaaaa... de nem fogtam fel tragikusan... eléggé jót röhögtem a saját hülyeségemen... pedig már jártam így mosogéppel se, abba se olyan mosószert raktam egyszer, ami belepasszol, mert úgy gondoltam a másik jobb, nos az se volt fékezett habzású... akkor a fürdőszobát lepte el a hab... most a konyhát... még a saját hülyeségemből se tudok tanulni. :o))))
Igen,amúgymeg tök jó már este belezuhanni az ágyba végre:-))))
ÓÓÓÓÓ egek!!Szegényke!Akkor elég tortúrásan indult neked ez a mai nap.......:-(((
sziasztok!
de olyan jó aludni!!!!!
...én 4.45-kor kelek hasonló apropóból.. ma hajnalban kigondoltam, hogy a mosogatógépbe rakok egy kis hagyományos mosogatószer is a tabletta mellé (mert oh áldott kreativitás :o))), ennek örömére 1 órán keresztül a mosogatógépből kiáramló habot próbáltam összetakarítani a konyhában. :o(( Tiszta hasznosan telt az időm. :o)))
De komolyan.........annyira gáz,hogy mennyit el kell aludnunk az életünkből........ezen én is gondolkodtam már:-))))))))))))
Egyetértésáfész!!:)))))))))))))
Nagy igazság különben!!!!Ezzel egyet értek......:-)
ja..ja:))
de..ki sokat alszik ..keveset él.:)))))))))))))))))))))))
Szia!ilyen korán?Szoktál valamennyit aludni is Te nőszemély?:-))))))))))
Adios.muchachossssss:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na igen:-((((((((((((
Neked is jó reggelt,és szép napot mára!!!!:-))))))))
Schade :o(...... majd a következőre! :o)
Jó reggelt, szép napot! :o))
Igen,sajnos tuti nem megoldható részemről a dolog...
Sorolhatnám mennyi minden akadályoztatja......pedig nagyon lenne kedvem hozzá!!!!!:-((((((((
Tök jó annak aki tud menni........
Esély mindenre van .... elég komolyan hangzott .... :o)))
További ajánlott fórumok: