Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Forró angyal recept

Forró angyal recept

A Forró angyal hozzávalói:
2 l almalé,
10 rúd fahéj,
ujjnyi gyömbér,
2 evőkanál méz,
15 cl Amaretto.


A Forró angyal elkészítési módja:
Az almalevet a fahéjakkal és a gyömbérrel felmelegítem, de nem főzöm! Mintegy 15 percig állni hagyom, leszűröm, hozzáöntöm az Amarettot és mézzel ízesítem. Keskeny, magas poharakban kínálom.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A forró angyal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook