Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Forró alma fagyival recept

Forró alma fagyival recept

A Forró alma fagyival hozzávalói:
4 alma
12 dkg cukor
7 dkg liszt
7 dkg zabpehely
1 tkanál fahéj
kevés őrölt szerecsendió
6 dkg vaj

vaníliafagylalt


A Forró alma fagyival elkészítési módja:
Az almát meghámozzuk, szeletekre vágjuk, kivajazott jénaiba fektetjük. A többi hozzávalót összedolgozzuk, az almára rakjuk, 180 fokon 1 órán át sütjük. A fagylalttal tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A forró alma fagyival elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook