Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Aha, tegnap mi is láttuk, de akkor csak az autó volt kinn, a pilóták közül senki. Bele is lehetett volna ülni, meg kereket cserélni, de nem tudtuk kivárni a sort a gyerekekkel :D
Menjetek ki a ringre a csüt-i boxutca-látogatásra,és akkor akármelyik autót meg lehet simizni,fotózkodni mellette. :)))
Én tavaly taliztam az autójával, Győrben. Érdekes közelről.
A Hungaroringre?
Alonso, Hamilton, Kubica ;-DDD
Ma este 6-kor Trulli a Westend előtt osztogat autogrammot, és meg lehet tapizni az autóját (illetve egy olyat) :)))
Igaz, ami igaz. Az én vágam Kimi, Rosberg, Alonso. A tippem viszon Kimi, Massa, Alo.
Van egy új újság,Ferrarit lehet összerakni,igaz,3 év múlva kapod az utolsó alkatrészt,de sztem nagyon jópofa.Most Bevezető áron van 390 ft-ért.
A Ferrari-val példát statuáltak volna,az biztos.A pilóták pontjai maradtak volna,de a csapattól a konstrüktőri versenyben elvettek volna jó néhány pontot.És nem tartom kizártnak,hogy egy-két futamról is eltiltották volna őket.
Hétvégére a VÁGYAM:1.MASSA 2.KIMI 3.HAMILTON
TIPPEM:1.Massa 2. Alonso 3. Heidfeld
Valahogy engem sem ért váratlanul. A gondolat bennem volt, deszembesülni vele nehéz volt. Hétvégén futam. Mi tippeltek?
Azért kedves gpetra,mert ezt előre boritékolni lehetett sajnos....
De mi lett volna fordított esetben,abba most bele se gondoljunk....
Hogy ezen én miért nem lepődöm meg? :)
Bocs, nem tudtam, mire gondolsz.
A 463-as hozzászólásomban már írtam,hogy nem lett belőle semmi.Persze,hogy megúszták!Nem lehet csak úgy elmeszelni egy élcsapatot!Majd ők ezt egymás között,titokban lezsírozzák,nyugi.
Sziasztok. Hallottátok? incs bünti a McLarennek, bizonyíték híján, pedig kiderült, bebizonyosodott, hogy hónapok óta birtokukban volt a titkos infó. El sem hiszem, hogy megúszták.
Szia. Értem, én pont így vagyok Massával. Ha meglátom rosszul leszek. Milyen jó, hogy nem vagyunk egyformák, így minden versenyzőnek drukkol valaki.
csunya dolog ilyenre fogadni, de mi a párommal fogadtunk a bwin-en, hogy Speed kiesik múlt 7végén. Igazi örjöngés volt amikor szegény tényleg kiesett...:) aztán el is aludtam a versenyen.
Nem lett belőle semmi,de nagyon jó volt eljátszani a gondolattal!
De nem baj,utoléri még őket a sorsuk!!!
Ezt nem lehet így megmagyarázni.Egyszerüen nem volt soha szimpatikus a soha nem mosolygó fejével,a semmilyen stílusával,stb,stb.
Amióta a Jordan-be beült Schumi,neki szurkoltam,rossz nélküle,sőt,sztem igazán semmit sem ér az egész cirkusz nélküle.
Ettől függetlenül idén is ott leszek a ringen,mint már tizenegynéhány éve mindig 4 napig,reggeltől-estig.
Szia, én is hasonló okokból lettem ferraris, Raikkönen kedvéért. Talán Kovalainen nem annyira olyan stílusú, mint Hakkinen, vagy Raikkönen, nekem akárhányszor meglátom, Terence Hill jut róla eszembe, emiatt, máshogy nézek rá.Bár lehet, hogy ő is szuper pilóta, de eddig még nem akart ez kiderülni róla.
Én eddig McLarenes voltam, de a Kimi kedvéért, mert kedvelem, elviselem a piros owerallt. Minden versenyzőben van valami, amiért lehet kedvelni. Pl. Sato a legutóbbi kanadai futamon megelőzte Alonso-t, körbe autózta. Tegnap többször is megnéztem, és jókat derültem rajta. Főleg amikor éltették az eset után, mint egy nemzeti hőst.
Egyébként mindenki tudja, hogy Nico, Keke Rosberg finn világbajnok fia. Az alma nem esik messze a fájától. Kevés szó esik a Heikki Kovalainen-ről. Ő is tehetség, csak nincs olyan kocsija mint Hamiltonnak.
Szia. Nos, Rosberg apja finn, a fia pedig német állampolgár hivatalosan. Elfogadom, hogy csíped Massát, esküszöm tőle mindenki mást jobban szeretek, de, hogy miért bántja a szemed Raikkönen, nem tudom elképzelni sem. Leírod? Nagyon kíváncsivá tettél.
Ugye most arról diskurálunk,hogy a Massa (félisten) és az Alonso hogyan viselkedett az elmúlt futam után. Nekem ez nem tetszett. Massából sohasem lesz Schumi. Kimi már kétszer VB második lett, mert nem volt megbízható kocsija. És úgy tűnik "nálatok" a Ferrarinál is gondok vannak a megbízhatósággal. Azt hiszem el kell fogadnod Jean Todt választását, Ő csábította a Ferrarihoz, mert kedveli - és nincs vele egyedül .
Talán azért mert ő is finn! :))
Én Schumi után el nem tudtam gondolni,hogy vkinek tudok szurkolni még.Aztán maradt kicsi Massa,most ő lett a félIsten!(Mert ugye Schumi az Isten!)
Kimit nem csípem,sosem csíptem,és bántja a szemem,hogy itt van nálunk a Ferrarinál.
Ezért szimpik nekem is a finnek, Hakkinen, Raikkönen. Érdekes, nekem Rosberg is finn-nek látszik.
Igen, ez a lényeg valóban. Ha kijön neki a lépés. Alo és Massa hallgathatta volna a finn himnuszt.
Hál' Isten idén már háromszor hallottuk.:)
Egyébként érdekes a finn és az olasz himnusz egymás után. Sokáig csak a német és az olasz volt.
Bevallom én a szerény, de eredményes versenyzőket kedvelem. Mika Hakkinen is ilyen volt.
Sem Alonso sem Massa nem lényeg. Raikönnen a lényeg! Sajna nem nyert de ő legalább ember módjára tud szerepelni nem úgy mint a másik kettő.
Persze, hogy elvesztette, Alonso simán lenyomta. Biztosan nem lehetett kellemes...
Egyébként szerintem Alonso nagyon korret volt. Viszont a nyilatkozatok alatt fetrengtem a röhögéstől, Massa olyan "morcos óvodás vagyok" fejet vágott. :)
Gondoljatok bele, mit érzett Massa, amikor szinte végig vezetve az utolsó körökben elvesztette az első helyet. És akkor jött Alo, aki még cukkolta is. Éppen elég az embernek elviselni a győztes vigyorát, meg az egész ceremóniát. Ha megfigyeltétek, ez a két fickó már az idény elejétől kezdve nincs kibékülve egymással. A startoknál Alonso is erőszakos, és Massa is. Ez a helyzet akkor lenne más, ha nem közel egyforma erős autóban ülnének. Érdekesek lesznek a versenyek ezután, mit kezdenek egymással.
További ajánlott fórumok: