Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Forgolódás egész éjjel fórum

Forgolódás egész éjjel (beszélgetés)

1 2
ma 17:07
Én is rossz alvó voltam. Pár hónapja alvás előtt 1 órával 2 dl kamilla teát és 23 óra környékén fekszem le. Semmilyen kékfény, telefon nincs a közelemben. Egyszer ébredek 3 óra környékén, WC-re megyek és nem nézgelődök, nem gondolkodom, igyekszem visszaaludni és általában sikerül is. Altatót soha nem szedtem, viszont minden alvást segítő dolgot kipróbálok, mint pl: becsukott szemmel tornáztatom a szemgolyóim...
31. globus (válaszként erre: 29. - Érdekes73)
szept. 2. 14:50
Nem járok én orvoshoz... 😛
30. Tai (válaszként erre: 4. - Mehdia)
szept. 2. 12:26
Én nagyon köszönöm a Citromfű tippet! Tegnap vettem kapszulában és nagyon jót aludtam tőle!
29. Érdekes73 (válaszként erre: 27. - Globus)
szept. 2. 08:55
Voltál kivizsgáláson ezzel ? Nem tudtak semmi okosat mondani ?
szept. 2. 08:52
ha nem vagy cukros akkor 1-2 evokanal mezet keverj el langyos vizben es lefekves elott idd meg.mukodik hidd el!
27. globus (válaszként erre: 26. - 55Judit)
szept. 2. 08:21

Taurin hamar elfogyott, azt nem szedem. Most B komplexet, igaz, nem erre.

Felébredések ellen altató sem jó. Okosóra szerint az álomfázis kevés nálam. Van olyan nap, hogy nincs is,0. Aztán hiteles vagy nem...átlagemberre szabták, aki 30 éves :)

Nem szoktam telefonnal aludni, este pont nálam maradt, amikor elszundítottam és erről beszéltünk.

26. 55Judit (válaszként erre: 24. - Globus)
szept. 2. 08:13
Azért a glicint ne dobd ki, sok szempontból nagyon hasznos aminosav. Én reggel-este fogyasztom Taurinnal együtt.
25. libikóka (válaszként erre: 24. - Globus)
szept. 2. 08:04
Hát ez kemény menet.:(
24. globus
szept. 2. 05:28

7...

Nem tartom rajta. Nem is szoktam megnézni, most demonstrálok :)

Tíz éve biztosan megy, istenigazából 1984- ben kezdődött, aztán csak rosszabb lett.

Most amúgy korán ébredtem, hatkor kelek. Kiélvezem a maradékot.

A glicin kicsit jó volt. Először.

23. 55Judit (válaszként erre: 21. - Globus)
szept. 2. 04:49

Az se használ ha egész éjjel a kék fényen tartod a szemed. Legalább csukd be.

Kegyetlen amin át kell menned. Én sajnállak nagyon, mert tudom milyen ez. Én lényegesen joban alszom mint régebben, de még mindig nem eleget. Viszont annak örülök hogy korán ébredek, és a reggeli fontos teendőket nem kómásan végzem.

Drukkolok hogy te is megtaláld a megfelelő praktikát mert ha így folytatod szétesik az agyad.

22. globus
szept. 2. 04:49
6...
21. globus
szept. 2. 03:42
5...
20. globus
szept. 2. 02:50
4...
19. globus
szept. 2. 01:32
3....😄
18. globus
szept. 2. 00:22
2. felvonás pipa.
17. globus
szept. 1. 23:24
30 perce írtam. Letettem a telefont, elaludtam. Ééés, már fel is ébredtem 🤷‍♀️😄
16. Channa* (válaszként erre: 9. - Csicsi25)
szept. 1. 16:53
Szerintem, itt csak lehet van.
15. Channa* (válaszként erre: 8. - Globus)
szept. 1. 16:52

Én azt gondolom, hogy akkor ne feküdj le korán. Nem tudom, hogy mikor teszed.

Ha felkelsz, akkor ne járkálj ki, ne nézegesd az órát, hanem aludj tovább.

Szerintem ez a pisilés éjjel sok esetben, csak egy "rossz" szokás.

Amikor az előző lakásban laktunk, ott egyszerűen képtelen voltam elaludni úgy, hogy ne menjek még ki pisilni.

Amikor ide költöztünk, teljesen leszoktam erről. Igaz, oka volt. Még nem voltunk rendben, nagyon körülményes volt minden még, így ha lefeküdtem, akkor már nem szívesen szálltam ki az ágyból. És ez megmaradt, mármint az, hogy teljesen leszokjak erről a szokásomról:D

14. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 1. 11:34
Ha szervi oka van annak érdemes utána járni, a lelki oknál is van megoldás de először légy önmagaddal őszinte hogy tudsz e a dolgaidon változtatni.
13. Csicsi25 (válaszként erre: 10. - K-né Zsóka)
szept. 1. 11:30

Nekem a levendulás kapszula sem használ, azt is próbáltam.

Valerianából nem a gyógyszertári lájtos verziót használom, hanem egy gyógynövényboltos 600 mg-osat.

12. csemár (válaszként erre: 11. - Csemár)
szept. 1. 11:26
sem = nem
11. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 1. 11:25

Nem tudom, segít-e valami.

Évek óta azt csinálom, hogy amikor felébredek (akár az éjszaka közepén is), fel is kelek. Mert kitapasztaltam már, hogy nem fogok visszaaludni.

Sem használok altatót, soha nem is használtam.

10. K-né Zsóka (válaszként erre: 9. - Csicsi25)
szept. 1. 11:20
Valahogy hasonlóan vagyok én is. Néha fent vagyok kettőig-háromig, ami azért rossz, mert fél 5-kor kelnem kell, megyek dolgozni. Igencsak karikásak a szemeim, mert ez április óta így megy. Valeriana kilőve, ha hármasával szedem sem használ. Ami egy kicsit segített, az a Lavekan, levendulás kapszula.
szept. 1. 10:33

Azt szerintem tudjátok, hogy a klimaxban ez normális...

Én is borzasztó rossz alvó vagyok. Minden nap negyed 2-kor fekszem le, 7-8 körül ébredek. Többnyire végigalszom, de van hogy egyszer felébredek. És bizony van, hogy hiába fekszem negyed 2-kor, akkor sem tudok elaludni. Tegnap - vagyis ma - még 4 után is ébren voltam és egy szemhunyásnyit sem aludtam addig. Tegnapelőtt ugyanez. A legszörnyűbb, hogy a család alszik, tehát ilyenkor semmit sem lehet csinálni.

Én Valerianát szedek, az elég jó - de sokszor kevés. A citromfű szerintem nagyon lájtos, aki igazán nem tud aludni, annak nem biztos hogy használ, de egy próbát megér.

8. globus (válaszként erre: 7. - Channa*)
szept. 1. 10:00
Nem az elalvással van gond. Leteszem a fejem és már el is aludtam. Fél órára. Felébredek, megnézem, hány óra. Dühöngök, mosdó, vissza. Elalszom, fél óra-egy óra. Hideg van, meleg van, elfeküdtem valamimet, de sokszor nincs semmi bajom. Jó, most nem fáradok le, de így volt akkor is, amikor dolgoztam. Napközben a testem nem fáradt, de fejben..minden van.
szept. 1. 09:45

Ez minden nap így van?

Nekem, havonta 1-2 alkalommal van az, hogy egyszerűen nem tudok elaludni.

Egyébként, szerintem én is rossz alvó vagyok, csak nem úgy, ahogy a többség.

Én nem keveset alszok és felébredek, hanem nem tudok elaludni éjfél előtt.

Ez azt jelenti, hogy kb. 1/2 1-ig fent vagyok, ekkor megyek aludni, de van olyan is, hogy később.

Viszonylag hamar elalszok ilyenkor már és reggel 7-8 óra között kelek, de szinte soha nem ébredek fel alvás közben.

Nem szedek semmit és nem is akarok.

Próbálj meg később lefeküdni, fáraszd le magad (torna, séta, stb), elalvás előtt esetleg olvasás.

6. libikóka (válaszként erre: 5. - Libikóka)
szept. 1. 08:43
,,miért,,
szept. 1. 08:43

Próbáltam többfélét,,nem igazán jött be.

DE nem vagyunk egyformák ,,remélem találsz valamit.

Nem találtam indokot mért ébredek akár 2-3 óránként,,mióta megvan a cicám alszom mint a bunda.

4. Mehdia (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 1. 08:11

Citromfű csepp (20 csepp) és világodat sem fogod tudni.

Meleg kakaó.

Levendulával töltött kis zsákocska a párnád mellett.

3. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 1. 07:59
Melatonin Night tablettát szedek elalvás előtt 1 órával, igaz 2 szemet, azóta javult az alvásom. Egy próbát megér szerintem
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook