Forgolódás egész éjjel (beszélgetés)
Taurin hamar elfogyott, azt nem szedem. Most B komplexet, igaz, nem erre.
Felébredések ellen altató sem jó. Okosóra szerint az álomfázis kevés nálam. Van olyan nap, hogy nincs is,0. Aztán hiteles vagy nem...átlagemberre szabták, aki 30 éves :)
Nem szoktam telefonnal aludni, este pont nálam maradt, amikor elszundítottam és erről beszéltünk.
7...
Nem tartom rajta. Nem is szoktam megnézni, most demonstrálok :)
Tíz éve biztosan megy, istenigazából 1984- ben kezdődött, aztán csak rosszabb lett.
Most amúgy korán ébredtem, hatkor kelek. Kiélvezem a maradékot.
A glicin kicsit jó volt. Először.
Az se használ ha egész éjjel a kék fényen tartod a szemed. Legalább csukd be.
Kegyetlen amin át kell menned. Én sajnállak nagyon, mert tudom milyen ez. Én lényegesen joban alszom mint régebben, de még mindig nem eleget. Viszont annak örülök hogy korán ébredek, és a reggeli fontos teendőket nem kómásan végzem.
Drukkolok hogy te is megtaláld a megfelelő praktikát mert ha így folytatod szétesik az agyad.
Én azt gondolom, hogy akkor ne feküdj le korán. Nem tudom, hogy mikor teszed.
Ha felkelsz, akkor ne járkálj ki, ne nézegesd az órát, hanem aludj tovább.
Szerintem ez a pisilés éjjel sok esetben, csak egy "rossz" szokás.
Amikor az előző lakásban laktunk, ott egyszerűen képtelen voltam elaludni úgy, hogy ne menjek még ki pisilni.
Amikor ide költöztünk, teljesen leszoktam erről. Igaz, oka volt. Még nem voltunk rendben, nagyon körülményes volt minden még, így ha lefeküdtem, akkor már nem szívesen szálltam ki az ágyból. És ez megmaradt, mármint az, hogy teljesen leszokjak erről a szokásomról:D
Nekem a levendulás kapszula sem használ, azt is próbáltam.
Valerianából nem a gyógyszertári lájtos verziót használom, hanem egy gyógynövényboltos 600 mg-osat.
Nem tudom, segít-e valami.
Évek óta azt csinálom, hogy amikor felébredek (akár az éjszaka közepén is), fel is kelek. Mert kitapasztaltam már, hogy nem fogok visszaaludni.
Sem használok altatót, soha nem is használtam.
Azt szerintem tudjátok, hogy a klimaxban ez normális...
Én is borzasztó rossz alvó vagyok. Minden nap negyed 2-kor fekszem le, 7-8 körül ébredek. Többnyire végigalszom, de van hogy egyszer felébredek. És bizony van, hogy hiába fekszem negyed 2-kor, akkor sem tudok elaludni. Tegnap - vagyis ma - még 4 után is ébren voltam és egy szemhunyásnyit sem aludtam addig. Tegnapelőtt ugyanez. A legszörnyűbb, hogy a család alszik, tehát ilyenkor semmit sem lehet csinálni.
Én Valerianát szedek, az elég jó - de sokszor kevés. A citromfű szerintem nagyon lájtos, aki igazán nem tud aludni, annak nem biztos hogy használ, de egy próbát megér.
Ez minden nap így van?
Nekem, havonta 1-2 alkalommal van az, hogy egyszerűen nem tudok elaludni.
Egyébként, szerintem én is rossz alvó vagyok, csak nem úgy, ahogy a többség.
Én nem keveset alszok és felébredek, hanem nem tudok elaludni éjfél előtt.
Ez azt jelenti, hogy kb. 1/2 1-ig fent vagyok, ekkor megyek aludni, de van olyan is, hogy később.
Viszonylag hamar elalszok ilyenkor már és reggel 7-8 óra között kelek, de szinte soha nem ébredek fel alvás közben.
Nem szedek semmit és nem is akarok.
Próbálj meg később lefeküdni, fáraszd le magad (torna, séta, stb), elalvás előtt esetleg olvasás.
Próbáltam többfélét,,nem igazán jött be.
DE nem vagyunk egyformák ,,remélem találsz valamit.
Nem találtam indokot mért ébredek akár 2-3 óránként,,mióta megvan a cicám alszom mint a bunda.
Citromfű csepp (20 csepp) és világodat sem fogod tudni.
Meleg kakaó.
Levendulával töltött kis zsákocska a párnád mellett.
További ajánlott fórumok:
- Egész éjjel nem aludtam...az utóbbi hetekben alig alszom, nálatok ilyen nem fordul elő?
- Mitől lehet az, hogy egész éjjel nem tudtam aludni, mert pisilnem kellett egyfolytában és enyhén véres is a vizeletem. Talán felfázás?
- A szomszéd kutyától egész éjjel nem tudunk aludni, mit csináljunk?
- Mit csináltok, ha egész éjjel nem bírtok aludni, reggel meg álmosan dolgozni kell menni?
- 8 éves kisfiam kb. 5 percenként jár pisilni egész éjjel
- Miért sírhat egész éjjel az 5 hónapos babám? Fogzástól?