Facebook és Messenger fiók helyreállítása (beszélgetés)
Soha nem léptél be böngészőből facebookra, ahol el lehet mentve a jelszó?
Mindig csak és kizárólag telefonon használtad?
Mert akkor valóban regisztrálj inkább újat, és a profilod alapján jelöld be az összes ismerőst, így újra meg lesznek a kapcsolataid - csak a korábbi beszélgetések vesznek oda.
Szerintem is, csinálj egy új regisztrációt.
Pl. nekem a fiam csinálta, a jelszót nem tudom, és még soha nem jelentkeztem ki.
email címhez nem tudsz új jelszót beállítani?
Vagy nincs megadva biztonsági email cím, aki "kizárás" esetén segíthet bejutni a fiókba?
facebookon is volt régen ilyen funkció, nem tudom, hogy ez esestleg elérhető-e még.
Böngészőben nincs elmentve fb jelszó?
Nagy problémám van a Facebook és Messenger fiókom elérésével, és remélem, tudtok segíteni vagy tanácsot adni.
A helyzet a következő:
Nem emlékszem a Facebook jelszavamra.
Nem emlékszem a regisztrált e-mail címem jelszavára sem.
A fiókhoz nem volt kapcsolva telefonszám sem
Bár maga a Facebook oldal nem hiányzik, a Messenger alkalmazásra nagyon nagy szükségem lenne a kapcsolataim miatt.
Ebben az "összetett" helyzetben van-e valami reális esély a fiók visszaállítására? Van valakinek hasonló tapasztalata, esetleg tudja, hogyan lehet ilyenkor felvenni a kapcsolatot a Facebookkal (vagy a Meta céggel)? A személyazonosság igazolása segíthet?
Minden tippet és tanácsot szívesen fogadok!
Köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Azt mondják a reggeli fontos. Te mit reggeliztél ma?
- Nagyon fontos a pihenés! Te mennyit aludtál az elmúlt 24 órában?
- Mit üzennél egy számodra ➕ vagy ➖ értelemben fontos embernek?
- Miért fontos a nokedli?
- Engedtél el már számodra fontos embert?
- Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek?