Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Facebook és Messenger fiók helyreállítása fórum

Facebook és Messenger fiók helyreállítása (beszélgetés)

9. ssueB (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 10:07

Soha nem léptél be böngészőből facebookra, ahol el lehet mentve a jelszó?

Mindig csak és kizárólag telefonon használtad?

Mert akkor valóban regisztrálj inkább újat, és a profilod alapján jelöld be az összes ismerőst, így újra meg lesznek a kapcsolataid - csak a korábbi beszélgetések vesznek oda.

8. michelle.r (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 09:30
De új e-mail címmel tudsz egy új messenger fiókot regisztrálni, ha ragaszkodsz hozzá. De szinte az összes jobb nála.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Michelle.r)
nov. 4. 09:11
Már új telefonom van, és mivel nem tudom a Facebook jelszavamat, nem tudom használni a Messengert.
6. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 09:06
Biztos, hogy nem. Semmivel nem tudod igazolni, hogy a fiók valóban a tied. A messengert facebook nélkül is tudod használni, annál pedig vannak jobban, WhatsApp, Viber, Telegramm.
nov. 3. 18:24

Szerintem is, csinálj egy új regisztrációt.

Pl. nekem a fiam csinálta, a jelszót nem tudom, és még soha nem jelentkeztem ki.

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - SsueB)
nov. 3. 18:17
Azt elfelejtettem írni, hogy már más a telefonom.
3. Teccik (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 3. 18:12
Csinálj egy új facebook profilt.
nov. 3. 18:10

email címhez nem tudsz új jelszót beállítani?

Vagy nincs megadva biztonsági email cím, aki "kizárás" esetén segíthet bejutni a fiókba?

facebookon is volt régen ilyen funkció, nem tudom, hogy ez esestleg elérhető-e még.

Böngészőben nincs elmentve fb jelszó?

nov. 3. 18:00

Nagy problémám van a Facebook és Messenger fiókom elérésével, és remélem, tudtok segíteni vagy tanácsot adni.

A helyzet a következő:

Nem emlékszem a Facebook jelszavamra.

Nem emlékszem a regisztrált e-mail címem jelszavára sem.

A fiókhoz nem volt kapcsolva telefonszám sem

Bár maga a Facebook oldal nem hiányzik, a Messenger alkalmazásra nagyon nagy szükségem lenne a kapcsolataim miatt.

Ebben az "összetett" helyzetben van-e valami reális esély a fiók visszaállítására? Van valakinek hasonló tapasztalata, esetleg tudja, hogyan lehet ilyenkor felvenni a kapcsolatot a Facebookkal (vagy a Meta céggel)? A személyazonosság igazolása segíthet?

Minden tippet és tanácsot szívesen fogadok!

Köszi a segítséget!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook