Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fóliában sült hús recept

Fóliában sült hús recept

A Fóliában sült hús hozzávalói:
csirke comb vagy s.hús, vagy s.tarja, vagy s.oldalas. Fűszersó. Paprika,paradicsom, hagyma vagy gyümölcs Ha pácolod kb. ldl. olaj, mustár, fokhagyma, pirosarany


A Fóliában sült hús elkészítési módja:
A húst megtisztítod,lecsepegteted,megszórod fűszersóval/ezt én magam készítem:Só,bors,őrölt kömény,majoranna,bazsalikom,rozmaring, amit még gondolsz hozzá/Utánna tört fokhagymával bekenem és 1 éjszakára a hűtőbe teszem. Majd fólia zacskóba belerakom és azt teszel hozzá amit Te gondolsz/fönt már írtam, hogy miket szoktam/.Lezárod és be a sütőbe l kg.kb. l óra sülés

Ha pácolod, akkor az 1 dl. olajhoz hozzáadod a mustárt a pirosaranyat és beleforgatod a húst. Itt is l éjszakára a hűtőbe teszed. A további ugyanúgy mint az előbb. Én nagyon szeretem/A családom is/ ezt csinálni, mert nincs vele sok baj és fimon. Mielőtt kész van Ollóval kivágom a tetjét, hogy egy kicsit piruljon kb. lo perc. Vigyázz, mert a gőz kicsp ahogy kivágod. Ja, és mielőtt beteszed a sütőbe hústűvel megszurkálod kb. 8-szor különböző helyen.Jó étvágyat hozzá!


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2007. szept. 16. 10:22
A fóliában sült hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook