Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Fokhagymás-krémsajtos gombaleves darált hússal recept

Fokhagymás-krémsajtos gombaleves darált hússal recept

A Fokhagymás-krémsajtos gombaleves darált hússal hozzávalói:
40 dkg darált hús
30 dkg csiperke gomba
1 db nagy hagyma
3 db ömlesztett fokhagymás sajt
3 evőkanál tejföl
0.50 kiskanál chili por
2 evőkanál Rama margarin
húsleves
só, bors
marék reszelt sajt (füstölt)


A Fokhagymás-krémsajtos gombaleves darált hússal elkészítési módja:
Vágjuk fel a hagymát. Ezután süssük át a húst a margarinon, majd adjuk hozzá a hagymát és a feldarabolt gombát. Egy lábosba öntsünk a levesalapot, rakjuk bele a húst a hagymával, gombával. Ezután egy pár percig főzzük. Adjuk hozzá a tejfölt és a sajtot, majd keverjük erőteljesen, hogy a sajt elolvadjon. Adjuk hozzá a chili port. Reszelt sajttal tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A fokhagymás-krémsajtos gombaleves darált hússal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook