Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Fokhagymás hal recept

Fokhagymás hal recept

Elkészítési idő 30 perc

A Fokhagymás hal hozzávalói:
- 6 vastag szelet tisztított hal
- só
- 1 dl mustárolaj vagy egyéb növényi olaj - 1 csipet sáfrány
- 2 dl borecet
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 tcs. apróra vágott vöröshagyma
- 2 csípős zöldpaprika karkára vágva
- 1 dl meleg víz


A Fokhagymás hal elkészítési módja:
Sózzuk meg a halat. Keverjük el a hagymaféléket a keverőben és öntsük teflontepsibe. Adjuk hozzá az olajat és a halszeleteket. Lassú tűzön pirítsuk 8 percig. Ezután adjuk hozzá a megmaradt hozzávalókat. Fedjük le az edényt és pároljuk puhára a halszeleteket.


Kategória: Halas ételek receptjei


A fokhagymás hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook