Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Fokhagymás-diós lapcsánka recept

Fokhagymás-diós lapcsánka recept

Elkészítési idő 30 perc

A Fokhagymás-diós lapcsánka hozzávalói:
4 db fokhagymagerezd
40 dkg burgonya
2 evőkankál liszt
1 tojás
8-10 dkg dió, ízlés szerint

bors


A Fokhagymás-diós lapcsánka elkészítési módja:
A burgonyát megtisztítjuk és lereszeljük. Hozzáadjuk a fokhagymát, a lisztet, tojást, és a durvára vágott diót. Továbbízesítjük sóval és borssal, majd jól összekeverjük. Forró serpenyőben margarinon mindkét oldalát megsütjük.

Ezek a megadott hozzávalók két fő számára elegendőek.


Kategória: Egytálételek receptjei


A fokhagymás-diós lapcsánka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook