Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fokhagymás csirkecsíkok recept

Fokhagymás csirkecsíkok recept

Elkészítési idő 15 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Fokhagymás csirkecsíkok hozzávalói:
1 csirkemell
kevés olaj (1-2 ek)
fokhagymasó, vagy fokhagyma és só
fehérbors


A Fokhagymás csirkecsíkok elkészítési módja:
A csirkemellet csíkokra vágjuk. Egy teflonserpenyőbe kevés olajat öntünk, és kicsit megmelegítjük. Rádobjuk a csirkemellcsíkokat, és míg a külseje megfehéredik sütjük. Ekkor rászórjuk a fokhagymasót (kicsit levet fog engedni), és még pár percig pirítjuk, és kész. Ha fokhagymával készítjük, akkor a megpucolt fokhagymát vágjuk apróra, vagy foghagymanyomóval törjük össze, és adjuk még elején az olajhoz, de vigyázzunk, oda ne égjen!

A család nem fogyózó tagjainak zöldséges rízzsel tálaljuk, aki fogyózók meg salátával egyék.


Kategória: Húsételek receptjei


A fokhagymás csirkecsíkok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook