Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Sziasztok!!!!!
Tényleg mindenki mással van elfoglalva...úgy látszik!!! Máskor alig bírom visszaolvasni a napi eseményeket!!!
Sziasztok csajok!
Pinklady jobbulást a kisfiadnak!
Én ma még nem főztem, holnapra pedig paradicsomosmájat csinálok orsós tésztával.
én se tudom
e megyek a plus...ba szét nézek mi van
ilyenkor húsvét után nehéz ki találni mi legyen a kaja
Ne is kérdezd.......még maradt csülköm, de azon gondolkodom, hogy a levével együtt le kéne fagyasztanom.
Akkor ma mit eszek? Fogalmam nincs....:)))
Nálatok mi lesz a menü?
megint el kell kezdjem a kutatást mindig jó ötleteket találtam ilyen olyan receptek között
csak most nem volt időm
szét nézek itt a piacon ha ezt annak lehet nevezni 2-3 árus minden drága
Kata jár a csarnokba?:?
Jó reggelt!
Férjem betegállományban van, ami azért nagy szó, mert 7éve volt utoljára.........egyszerűen nem tud kigyógyulni, ezért már antibiotikumot is kapott:(
Tegnap a gyerkőcöket is visszavittük dokihoz, de hála egy kis orrfolyáson kívül ők már rendben vannak.
Pinklady: kicsi Pöttömkdének mielőbbi jobbulást kívánok!+++++++
Piszkancs köszi:) Szerintem Neked is hamar visszamegy, mert nem hiszem, hogy stabilan 2kg visszacsúszott volna.
A pár napos torna kihagyás után lehet ma is nyomok egyet.....:)
szép jó reggelt lányok!:)
Remélem mindenki jól van!:)
Jó reggelt csajok!
Új napra virradtunk :-) Tegnap voltam aerobikon, de már este nem volt erőm ideülni. Csak a párommal tévéztünk. :-D Egy jó kis vígjátékot néztünk meg.
A tegnapi szélben megfázott a kisfiam :-( Kicsit náthás, de elég ez ahhoz hogy ne aludjon nyugodtan. Bár azért csak 2xer kelt az éjjel. Fini gyógyteával csillapítom a szomját és mindjárt egy kis narancsot is facsarok neki. Remélem hamar rendbe jön, mert nagyon nem szeretem látni ha szenved :-( Bár őt annyira nem zavarja, szépen játszik a kis játékaival :-)
húsvét után mindenki akikkel beszéltem 1-2 kg mindenki föl szedett
ügyi Kata LEGELSZÁNTABB
na mindenki el megy
nálunk is 7kor kelés de valahogy mi mindig el csúszik
meg hiába teszem őket 8-kor ágyba fetrengenek nem alszanak
Sziasztok!Látom sokat filozofáltatok! :-)
Hogy telt a napotok? Nekem aránylag jól.Úgy tombolt a szél egész nap!Nem volt kedvünk nagyon kint lenni.Most már egy kicsit sétáltunk a lányokkal,mert már nem bírtak magukkal!
hahhahaaa...jól elvagytok!
:-))))))))