Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
HÚÚ!
A tejbegríz az tényleg nagy kísértés. Lehet, hogy én nem bírtam volna ki!
Az tényleg nem semmi!
Gratulálok!
Itt vagyok én is, csak nem volt netem!
Délutáni nasim:
update csokipuding
tejeskávé
cukormentes túró rudi
viszont nem vacsizom
Barátnőmmel nagyon belendültünk, úgyhogy holnap reggel is megyünk spinningre.
Szia Voltaire!
A salaktalanító teák tényleg hatásosak! Napi 5x ajánlatos inni belőle 23 dl-t, úgy, hogy forralás után 20 percre letakarod, és utána iszod meg. Beindítja a veseműködést, így nagyon sokat fogsz pisilni :) de így ürül ki a salakanyag. Kúraszerűen érdemes fogyasztani, 2-3 hétig, de minden kúra között érdemes minimum ennyi idő szünetet tartani.
Szerencse vagy akkor te is, mert sokan azert allnak le mert kulon kell fozni mindenkinek.
Meg ugye nehez megallni azokat az eteleket amit nagyon szeretunk.
Azt eszi amit en es eljonn velem edzenni ha a baratnom nem er ra.
Igy azert sokkal konnyebb.
Mondjuk nekem az volt nehez, hogy megalljam a ropi meg chips eveset. A gyerekek egyfolytaba ragcsalnak nekem meg magamra kell szolnom, hogy no no. Nincs Ra Szuksegem
Mindenkinek menni fog csak kitartas.
Nekem szerencsem van mert a parom, bar neha rohamot kap a maniamtol mindenben tamogat.
Szia!
Minden honnan osszesen.
Ha megnezed a naplomat 112.5 kg-rol indultam tavaly augusztusba, most ma reggel 67 voltam.
Sziasztok!
Én is csatlakoznék a társaságotokhoz, tegnap kezdtem a red-el, 102,4 kg-ról. Erős szívdobogás, szédelgés, álmatlanság volt az első napon. Már próbáltam korábban is, de nem voltam elég kitartó... Majd MOST!
Szia!
Ne feltétlen a mérleget nézd, a centik fontosabbak. A zsír a torna során átalakul, a hájacskából izom lesz. Leolvadnak a kilók, de ha keveset kell leadnod, akkor nehezen látható a mérlegen majd, viszont centiben annál szebben.