Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
nem voltál sokáig ki kellet írnod magad
jó hogy itt vagy
Sziasztok lanyok, jo etvagyat az ebedhez:-) Sajnos nem tudtam jonni hozzatok mert nem volt netem. De most mar mukodik!
Kata koszi mar jobb a fogam, lelappadt az arcom is!
En is jobbulast kivanok a betegeknek!
Hamina jobbulast anyudnak,ne izgulj nem lesz gond!Te meg kapj be neha egy kis mezet vagy gargalizalj langyos sos vizzel azt mondjak az nagyon jo!
A dietat jol tartom ,tegnap es ma kemenyitozok,tegnap isteni finomat foztem,egy csomo fele zoldseget felkockaztam befuszereztem es aztan wok/ban osszeparoltam,meg be akartam rakni a sutobe utana de ez mar igy is olyan fini volt hogy nem tettem.ez volt az ebed is es a vacsi is. hat a negy orai vacsora nem jott be,hatkor vacsoraztam,de utana mar semmi. azert az sem olyan rossz. ma igyekszem negykor vacsizni.meg nem tudo mit egyek,lehet egy kis zoldsegleves lesz belole, megyek is mindjart megcsinalom mert aztan pihentetem a gyomrom egy orat es megyek a kondiba, ez az elso napom csajok szoritsatok jol ki akarom magam izzaztani.gyalog megyek ugyhogy az lesz a bemelegites,az legalabb harminc perc:-)csak esik a ho.nagyon szokatlan ez angliaban de szep feher minden.na megyek fozni, jaaa, meg nem mertem magam mindig!!! Hamina mindjart megnezem a tablazatot , biztos jo! Hajra csajok mindenkinek szep napot es kitartast es persze fogyast! Es bocs h ennyit irtam;-)
Hali lányok!Üdv.mindenkinek!Elhatároztam,hogy kipróbálom a level 5 napos diétát.Ti már próbáltátok?Ma akartam kezdeni,de nem vásároltam be így majd holnaptól kezdem.
Kittuska jó étvágyat!
sziasztok
anyudnak jobbulást
sziasztok!
na megindultam, hétfő óta -1,4 kg... ne is kérdezzétek, fogalmam sincs, hogyan történt, de azért örülök:-)
Hamina: én 86-ról indultam, és legalább 15 kg-t szeretnék leadni!
kitartást lányok!!!
Sziasztok, jó reggelt! :)
Hát akkor mérj centiket, Timy. :)
Amúgy egy helyet válassz, és ott mérd magad mindig. Nekem az ágyam mellett van, a fejrésznél. Ma f5-kor keltem, negyed 6-kor már itt voltam, nem akartam zaklatni a férjemet, ezért ma nem mértem. Majd holnap.
SEHOGY DE HÁTHA HOLNAP!?
:)