Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
En is erohantam tornazni, raadsul duplat ugyhogy 880 cal. egettem el a gep szerint.
Ma voltam a nogyogyasznal es nem ismert meg, elore kivolt keszitve minden xl-es meretu kontos meg ami kell ilyenkor, amikor meglattak gyorsan csereltek mindent M-esre.
Nagyon jo erzes volt!!!!!!!!!
Hidd el nincs nagy gond, sőt! A lényeg, hogy ne add fel!
A múltkor én is bűnöztem, és a végén dühből lenyomtam Norbi 1-es ducitréningjét:) Ettől máris elmúlt a lelkifurdim:)
En tiszta hulye vagyok. reggel kilenckor indultam el a kondiba es kettokor ertem haza. ugyanazt a sorozatot lenyomtam megint amit tegnap de mar tobbet tudtam ma futni aminek nagyon orultem.uszassal lazitottam a vegen:-)Aztan en marha, gondoltam nem jovok meg haza, elsetalok a Lidl/be gyumolcsokert. De ebbe a latyakba alig lehet haladni, igy a kondi utan meg ez a kis seta ket es fel oramba telt.Ami valahol jo mert meg az is mozgas, csak most meg olyan faradt vagyok hogy hasznalni nem lehetne semmire. de ahogy hazaertem vettem egy kadfurdot es jol felmelegettem es megpihentem kicsit. Gyumi nap van,reggel indulas elott ettem egy banant, aztan kondi utan meg egyet. most meg megettem harom mandarint es mindjart kidurranok ugy erzem. majd sztem ket harom ora mulva leszek tok ehes. na megyek csinalom a dolgom,jo volt olvasni milyen aranyos hazias mindenkinek itt a parja:-)remelem egyszer nekem is megadatik, bar aki az igazi lett volna, az sajna mar nem lehet az enyem.
puszi lanyok ezerrel es kiartas!!es bocs h megint kisregeny lett a hozzaszolasombol:-(
Szia! nekem nincs férjem...csak barátom :-)))
Ma is edzel?
Elég reszelős még, de jól vagyok. :)
Köszi! :))
Szia!
Nekem is az volt,amikor"véletlenül"fagyit ettem húsnapon,de aztán plussz biciklizéssel gondoltam letudom.De azért rossz érzés volt.
Sziasztok Lanyok!
Tegnap este bunoztem egy kicsit:(
Nem is ereztem magam tul jol egesz este, rendesen lelkiismeret furdalasom volt.
Sajnos lehet, hogy muszáj lesz előbb, de még idén biztos, hogy nem (szabik stb).
Én 60 körül kezdtem, 77-el szültem, majd pár hét után simán visszamentem 60 alá, de aztán......
Úgy bizony, mindannyian adunk azoknak a kilóknak!!!:))) Nyárra csinik leszünk:)
De hiszen az még nagyon soká lesz.Az biztos hogy nagyon hamar el fog szaladni az idő,használd ki az otthon töltött időt.
Sajnos rám is nagyon könnyen fö-fölszaladnak a kilók Észre sem veszem és már megint egy,meg megint egy.
Mikor a kicsi fogant 91 kg voltam,mikor megszületett 85,aztán míg otthon voltam vele akkor csak úgy lement még 5.Ahogy visszamentem dolgozni egyre csak szaporodtak azok a frányák.Egész idáig,de most majd adok nekik!!
Most olvasom, hogy, hogy te is nagy tésztás vagy!
Sajnos én is......képes vagyok/VOLTAM akár este is kifőzni egy adagot üresen is, frissen, melegen.....álmodozásnak itt van vége.....:))
Jaj ne is mond.....persze ennyiből nekem könnyebb lesz aminek nagyon örülök.
A kettőnk beosztása viszont elég brutális lesz......mondjuk ő hétfőn reggel 9-kor kezd, majd másnap reggel 9-ig, amikor majd én kezdek szerda és reggel 9-ig leszek......csütörtökön megint ő péntek 9-ig és így tovább.
Nekem akkor lesznek elsősök az ikrek, amitől félek, de tudom hogy mindenkinek menni fog:) Bízom magunkban:)
Hát biztos lehetsz benne,hogy nehéz lesz.Bár ha a férjed besegít a háztartásba vagy legalább a gyerekekkel foglalkozik valameddig,akkor te ráérsz erre vagy arra.De így hogy tulképp egyedül vagyok?
Azért meg kell hallgatni elsőskémet is,segíteni neki olvasni írni,és akkor még nem beszéltem a kamasz nagylányról,akit szintén meg kell hallgatni,tanácsokat adni és biztatni,hogy az élet valahol mégis csak szép.