Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Szerintem mindenképp érdemes lenne (+1 ugrókötelet:))
Hmm, lehet én is beszerzek egyet....ha mégsem jönne be, bár kicsinek én is szerettem mindekettőt, akkor sem vész kárba, jó lesz később a kislányomnak:)
Az is, ha komolyan gondolja, de szerintem most csak miattam vágott neki......meg ő mindig is ilyen volt. Ha le is fogyott hamar visszaállt a 110-120 kiló közé......
Még legény korában mikor egy fogyókúra miatt lemondott a húsról, akkor 1 évig diétázott. Utánna meg nem bírt már rá nézni, így lett fél vega, mert halat/tengeri kütyüket még eszik, de más húst/félét semmit. Ha nem szeretné ennyire az édességet.....:))
de jóó!!!kinn élsz Floridában???:)
hu de jó!
Milyen ott az élet??Mindig is nagyon érdekeltek a különböző országok kulúrái és népek szokásai...
:)
Sziasztok!
Meg nem olvastam vissza remelem mindenki jol van es senki nem adta fel a fogyokurat.
Nagyon buszke vagyok magamra, meg csak reggel 8:30 van es mar tul vagyok az edzesen elegettem kozel 750-800 cal.
Es kitomboltam minden felgyulemlet feszultseget.:)
Én kicsi koromban sokat hullahoppoztam,csak persze nem fogyókúra céljából,hanem játék volt (meg akkor még ilyenre nem volt szükség,meg kicsi fejjel nem is jutott ilyen az ember eszébe,meg nem is voltam kövér),akkor nagyon szerettem, és most is szeretem,csak kellene egyet szereznem.
Na ezt jó értelmesen leírtam.Szóval akkor szerintetek jó,be kell egyet szereznem mindenképp...
Nem nehéz megtanulni szerintem,bár az is tényleg jó torna,hogy mindíg le kell hajolni érte,dupla torna..két legyet egy csapásra vagy mi.
óóóó köszönöm
gondolkoztam hogy kéne szabadalmaztatnom az ötletem
mert miután mindig le fogytam mindenki kérdezte hogy?????????
mikor mondtam meg lepődtek
meg egyben bébi kaja is
mert a cseppem is tud a levesekből enni
így nem 3félet kell főzzek csak két félét
Piszkancs !
Szerintem te nyithatnál egy fogyizós kifőzdét.Annyira guszták a kajáid a tányérokon.
Az embernek ehetnékje támad.
gondoltam
meg képzeld hogy néz ki mikor 80valamenyivel karikázol ...
Viccnek is szántam!!
Én már az iskolában se tudtam karikázni.Igaz már akkor se voltam egy csontkollekció.
milyen vicces
jön a tanár milyen tanár??????
a hulla hopp tanár
hahahahaha
ááááá szerintem nem akarok én meg tanulni
meg ez olyan vagy tudod vagy nem
zöldség tojás volt az ebédem 230kcal az egész
látjátok vezekelek
és ma gulyás levest csinálok
Köszi szépen:)
Most kicsit utána számoltunk, és az a 4 kiló, "csak" 3,4, de persze az is jó eredmény!
Eddig mikor fogyóztunk, az első héten megszabadult legalább 4-5-től, de akkor rendesen tartotta is. Most meg.......:)) De csak ő is mosolyog rajta, és megígérte nekem/saját magának, hogy a jövőhéttől bekeményít, mert érzi, hogy nem veszi komolyan.
én feladni semmi pénzér
most voltam a f... f... meg kérdeztem mennyi a bérlet februártól ott kezdem aranyos volt a csaj el költöztek és mondtam kár hogy el jöttek mert így messze van nekem oda jártam régen
le bacot az is hogy de nem járok rég mondom szültem de megint törzs vendég leszek
vigyázatok nem szabad ki írni semmi mert reklám
főleg a zumbával kapcsolatos
Szia!
És miket szoktál a kondiban csinálni?
Én is elkezdtem járni,csak nem tudom mi a legjobb a fogyáshoz. A bicikli,az ellipszis,a futópad?