Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Én is kipróbáltam, aztán ennyi....soha többet!
Viszont van itt egy csajszi, és iszonyat sokat fogyott, valami 60 kiló körül. Ilyen porokkal kezdte, mellette tornázott, és diétázott. Nagyon jókat olvastam nála, bár elég keményen, és elszántan csinálta.....
majd ki számolom a rendes túró gombóc receptet cukor nélkül mert abba 4dkg dara kell meg egy tojás ez nem olyan sok szerintem
mondjuk édesitővel
nem hiszek ezekbe
se a fogyi porokba meg kapszulákba sőt félek tőlük
ilyen félős vagyok
na én semmi ilyenért nem adnék ki pénzt
se por se protein se semmi inkább veszek egy bérletet a tornára és tuti le járod többet fogysz mint ezektől
már bocsi ez az én véleményem
ugye milyen finoooooooooom????
azért a túrógombóc is nagyon jóóóó,szeretem..
Hát az tényleg nem volt olcsó.
Van aki Herblife shake-t iszik,és azzal fogy,néztem itt neten,hát egy dobozzal 12900,-Ft,na az nekem drága.
Akkor én nem is fizettem sokat ezért a shakért,főleg mert nincs rossz íze.
Protein szeletet még nem kóstoltam.
Mikor P.Mónika annyit fogyott, akkor hallottam először erről a fehérje turmixról. Akkor volt egy ismerősöm, aki ilyenekkel foglalkozott, és tőle vettem egy dobozzal 7.800ft-ért. Tudom, nagyon hülye voltam......majd az összes megmaradt, mert nem bírtam meginni olyan rossz volt. Semmi ízesítése nem volt, és mintha lisztet ittam volna....brrrrrr.
2-3 évig tároltam, és pont a minap dobtam ki:(((
Akkor vettem protein szeletet is (karamell ízűt), na az finom volt, de az sem olcsó.
Utána találtam meg egy drogériában ami még van, az csokis, és 990ft volt. De az sem fini.....tiszta szemcsés marad az alja.
annyira kívánom a túró most
minden nap meg tudnám enni
Több ezret ilyen shakekre,és hasonlókra én sem adnék ki,főleg mert nem bírná az én pénztárcám,életemben először most vettem,és ez szerintem nem volt drága,mert kb 1200,-Ft volt.
Kíváncsi leszek bejön-e,tudod nekem az a baj,hogy minden nap 4-ig dolgozom,melóban délben eszek,és meló után egyből megyek kondizni,mert útba esik,és utána megyek haza,de mire hazaérek kb fél 6-6 óra és olyankor éhes vagyok,és képes vagyok azt enni amit anyukám főzött mivel akkor még nincs hat óra(legalábbis mindig erre gondolok), és pl-ul tegnap is szilvásgombóc volt a kaja.
Bár a szokásos kb.8 darab helyett 4db-t ettem,de azt sem kellett volna...vétkeztem...
Ezért gondoltam megkóstolom ezt a shaket,ha már megvettem
ja értem egyszer vettem egy valamilyen shaket a tornaterembe de nem bírtam meg inni
car vót
Igen, finomra reszelve egész másabb!
Úgy megkívántam a nyers karalábét......de majd holnap veszek párat nasizni valónak:)
Shake: állítólag a fehérjedús táplálkozás nagyon jó diéta alatt, és ezek az italok/porok a hasznos fehérjékből állnak: könnyen lebomlanak és laktatóak.
Én már kb.3 hónapja vettem egy Biotech üzletben,ott lehet ilyen táplálékkiegészítőket kapni meg ilyeneket,tehát legális cuccokat.
Amit én vettem annak Meta Diet a neve,van belőle vaníliás,csokis,és erdei gyümölcs ízű.
Az van ráírva,hogy:Különleges táplálkozási célú étkezés helyettesítő turmix vitaminokkal,ásványi anyagokkal,ideális fehérje tartalommal fogyókúrázok számára.
Ezt ajánlotta az eladó,persze ez annak ajánlott aki tornázik,illetve kondizik.
úgy volt ahogy képzeled minden lisztes még a gép is én gyorsan gyorsan főzök ezért mindig kupi van a konyhába
én ilyen gyorsan gyorsan mindent ezért főzök sok félét egy nap
krumpli levesen gondolkodtam lehet holnap csinálok egyet
a sali nagyon jó le van reszelve és úgy imádom
Nekem egy drogériás van, abból is csokis, de mostanában nem ittam......nem nagyon jött be.
Sokszor hallom vannak jók, de az a baj, hogy mindenkinek más...