Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. fórum

Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)

❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
10986. 3cbcaf65ba (válaszként erre: 10966. - Musu86)
2012. aug. 17. 07:34

Bocsánat hogy bele konntrálkodok a beszélgetésetekbe.Olvaslak visszafelé beneteket és nekem az a rossz szokásom van,hogy az elejétől olvasom.Írod a munkába való bejárást.Előre bocsátom,hogy ez sok mindentől függ,mert kis gyerek mellett nehéz lenne megoldani.Én anno 3-kor keltem,hogy 6 után munkába érjek.Vidéken nagyon rosz a közlekedés.De muszály votl.

Igaz most ha megszakadnék sem tudnám végig csinálni,a gyerek miatt.

Ráadásul nekem itt hejben jó állásom van ahol 10 éves munka viszonyom van.Gyes után megyek oda vissza dolgozni.

Ezeket a sorokat azért írtam le,hogy lássák a fiatalok,hogy régebben sem volt könnyü.De amíg nincs családjuk igenis keressék a lehetőségeket még ha sokat kell utazni is.Csak sajnos sokan ezt nem így látják.Hanem anyáéknak könnyü,mindenük meg van!De meddig gürcöltek érte az már nem érdekli a fiatalt.

Tisztelet a kivételnek.!!!!Mert azok vannak.!!!

Itt szeretném megjegyezni,hogy az én 16 éves fiam is odajár a dohányba egész nyáron.Hajnali 4 után ébred és 5 órától a kastos koszos dohányban dolgoozik a hol még a levegő is alíg mozog.

Igaz magától vállalta,de megy is lelkiismeretesen.Vannak viszont olyan ismerősök ahol azt mondja a gyerek,hogy nyári szünet és nem megy sehová dolgozni,mert elég neki a suli.

Na .... erről beszélek!

Remélem nem veszitek rosz néven ezeket a pár sorokat.Sekit nem szeretnék megsérteni vele.

10985. Fiametta
2012. aug. 17. 00:55

"Aki boldog, az gazdag, de ebből nem következik, hogy aki gazdag, az boldog is."

Robert Baden-Powell

Most találtam!

10984. Fiametta
2012. aug. 17. 00:08
Nem érdekes már. Az a lényeg, hogy te segítettél, amit nagyon köszönök!
10983. 36a26f5226
2012. aug. 16. 23:55
Pedig amire te kiírtad, arra már nem volt sehol, hisz pont azért kerested...
10982. 36a26f5226
2012. aug. 16. 23:50
Ja!- hogy kerested... MInden olyan topicot törölnek, amikben keresnek valakit, személyiségi jogok miatt... Ez meg várható volt,hogy törölni fogják amúgy is...
10981. 36a26f5226
2012. aug. 16. 23:48
Tegnapi fórumot? Melyiket?
10980. Fiametta (válaszként erre: 10979. - 36a26f5226)
2012. aug. 16. 23:28

Dehogy pofátlankodás! Nagyon köszönjük a tanácsot, nagyon hasznos, szerintem örülni fognak a lányok, de ilyenkor már szunyálnak!

(Láttad, hogy törölték a tegnapi fórumot? Állítólag mi szidtuk a....-t, pedig ő kérte a törlését. én semmilyen szapulásra nem emlékszem, annyit írtunk, hogy csalódtunk benne. Na, mindegy, erről ennyit)!

10979. 36a26f5226 (válaszként erre: 10967. - T.dorothea)
2012. aug. 16. 22:30

Nem szeretnék ide pofátlankodni, és nem is témába vágó, amiről szól a topic, csak olvasgatok mindenfelé, és én sok olyan oldalt elolvasok, ahol bármilyen tanácsadás van akár önéletrajzról, akár ezzel kapcsolatos bármilyen tanácsadó oldalak, stb ...

Ami a fiatalok gyakorlatszerzését illeti, hasznos tanács az ilyen HR oldalakról, hogy vállaljanak be a fiatalok díjmentesen, önkéntesként gyakorlatot bárhol, bármilyen állással kapcsolatban, főleg, ahová orientálódnál, különben soha nem lesz gyakorlatod...

Aki bevállalja,hogy én elmegyek önkéntesként ide, vagy oda dolgozni, ingyért, szerzek gyakorlatot, amit bele lehet írni az önéletrajzba, (most: gerilla önéletrajz a nyerő), szóval bele lehet írni, hogy önkéntesként gyakorlatot, és szakmai tapasztalatot szereztem ezen, vagy azon a téren, és máris nem gyakorlatszerzés nélküli adod be az önéletrajzod, ahová szeretnéd, hanem ott van a kezedben, hogy megvan a szakmai tapasztalatod...

Persze erről az önkéntes szakmai tapasztalatszerzésről kérjél mindig igazolást, hogy itt eltöltöttem x órát, ott meg annyit...

Ilyen, és olyan szakmai tapasztalattal gazdagodtam...

Van a facebookon is egy gerilla önéletrajz tanácsadó, okleveles gerilla-önéletrajz szakértő, és tanácsadó oldala:

[link]

Valamint látogasd meg ezeket az oldalakat a neten, vagy a figyelőnet (FN) HR-es tanácsadó oldalát, és sok hasznos tapasztalatot szerezhetsz ott, főleg arról, hogy hogy tudsz önkéntesként szakmai gyakorlatról tapasztalatot gyűjteni...

10978. Fiametta
2012. aug. 16. 21:45
Valaki? Sehol senki?
10977. Fiametta
2012. aug. 16. 21:29
Megint jól elbeszélgetek magammal!!!!
10976. Fiametta (válaszként erre: 10964. - Ettesz2)
2012. aug. 16. 21:29
Biztos jó lesz a buli! Én is szeretnék egy ilyen napot, de esélyem sincs rá!
10975. Fiametta (válaszként erre: 10967. - T.dorothea)
2012. aug. 16. 21:27
Igen, ha nincs szakmai tapasztalatod, nem vesznek fel, de hogy szerezz így tapasztalatot? Ez a saját farkába harapó kígyó!
10974. Fiametta (válaszként erre: 10968. - Musu86)
2012. aug. 16. 21:25

-nem megy szabadságra (csak akkor, ha kötelező)

-nem beteg soha

-földig ér a nyelve

-hajlékony a gerince

A pénz a szükséges rossz. Nem lehet rajta boldogságot venni, de nem lehet nélküle boldogulni. Nagyon ki tud borulni az ember, ha nincs, főleg, ha gyerekei vannak, és azon kell agyalni, hogy mit adjon nekik enni. Hál' Istennek, nálunk egy fokkal jobb a helyzet, a mindennapjaink tűrhetőek, DE: nincs saját lakásunk, nincs kocsink, nincs nyaralónk, nincs betétkönyvünk, svájci bankszámlánk. De eléldegélünk. Két év múlva a kisebbik fiunk egyetemre megy, na akkor nem tudom, mi lesz! Állítólag úgy 50-100 ezer Ft havonta, ha felveszik ingyenesre!!!

10973. Fiametta (válaszként erre: 10963. - Musu86)
2012. aug. 16. 21:15
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy! Nem gondolkodtál azon, hogy esetleg keresel munkét máshol, ahol egyáltalán van, és odaköltöztök? Azt mondják- és ez így is van-, hogy a magyarok nagyon "röghöz kötöttek". Amerikában képesek akár 1000 km-rel arrébb költözni a munka miatt. Mondom ezt én, aki nem tudná elképzelni máshol az életét, mint a szülővárosában!
10972. Musu86
2012. aug. 16. 20:37
Látom mindenki eltűnt:)
10971. t.dorothea (válaszként erre: 10970. - Musu86)
2012. aug. 16. 17:45
Megértelek,de nem rossz,ha együttműködsz velük,mert később még jól jöhet pl. támogatás igeńylésénél,vagy sok munkahelyen is előny ha regisztrálva vagy ott,mint munkakereső
10970. Musu86 (válaszként erre: 10969. - T.dorothea)
2012. aug. 16. 17:10
Nem.Mióta lejárt a munkanélkülim,nem voltam ott,őszintén nem is szívesen megyek.Önerőből próbálok melót szerezni,meg persze barátok segítségével.
10969. t.dorothea (válaszként erre: 10968. - Musu86)
2012. aug. 16. 16:52
Munkaügyiben lejelentkeztél? Nagyon jól mondod,a pénz nem boldogít,de be kell vallani,jó,ha van. Szeretetből én is sokat kapok,de úgy veszem észre ebből is egyre kevesebb embernek jut :(
10968. Musu86 (válaszként erre: 10967. - T.dorothea)
2012. aug. 16. 15:40

Igen,elhiszem,hogy neked sem könnyű.

Amúgy anyummal a minap foglaltuk össze az ideális munkavállalót a munkaadók szemszögéből,ami a következőkből áll:

-18 elmúlt,de még nincs 30

-nem akar gyereket,nincs családja

-munkamániás,de csak 60ezret akar keresni

-nem dohányzik,nem jár wc-re,nem eszik,nem iszik

-kereskedelemben mindent eltűr

-főnökeit imádja s mindent megtesz,hogy a kedvükben járjon

-és a többi....

Szóval nem egyszerű a helyzet,és sajnos bármennyire is nem boldogít a pénz,elszomorít ha nincs,mert ha az nincs,akkor a szereteten kívül nem sok minden marad,főleg akinek legalább abból jut.Ilyen tekintetben legalább szerencsés vagyok,mert van egy csodás párom,sok jóbarátom és persze ti is:)Szegény nem vagyok,de pénzem sincs:)

10967. t.dorothea (válaszként erre: 10966. - Musu86)
2012. aug. 16. 11:35
Én is átérzem a helyzeted,hasonló korúak vagyunk. Nekem már lassan 2 éve nincs semmi,persze levelezőn tanulok,de mellette bőven lenne időm,csak hát munka nincs.Pécsi vagyok,ez azért elég nagy város,de most rengeteg minden bezárt erre felé,így még több lett a munkanélküli,esély meg még kevesebb,hogy munkához juss. Az a baj,hogy a fiatalokat nem veszik fel,mert kevés a tapasztalatuk,de hát így nem is igen lesz több,ha esélyt se kapnak. Kitartást,tudom milyen ez,de még én se adtam fel,hátha egyszer... :)
10966. Musu86 (válaszként erre: 10965. - Sbeus71)
2012. aug. 16. 10:25

Hát igen,az a baj,hogy akinek van melója,az foggal-körömmel védelmezi,s ha kell akkor non-stop melózik,hogy megtarthassa.Akinek nincs,az meg kilincsel mindenfelé,hogy valahova bekerülhessen.

Én is a volt főnökeimet kerülgetem,ha látom h van hely a régi céghez,hogy visszamehessek.Eddig egyszer hívtak fel h mehetek dolgozni Tatabányára.Mondtam h jó lenne de Gyálról sajnos nem tudok oda bejárni dolgozni,mert nagyon messze van,és valljuk be senki nem kelne hajnal 3-kor vagy 4-kor hogy beérjen 8-ra dolgozni.

Szóval igyekszem helyet találni,de sajna nem könnyű,mert a munkáltató diktál...

10965. Sbeus71 (válaszként erre: 10963. - Musu86)
2012. aug. 16. 09:56
egyre több helyről hallom....tegnap a boltban akármelyik sorban álltam erről beszéltek az emberek, hogy kilátástalan a helyzet...én sem tudom mi lenne, ha bezárna az iskola....
10964. ettesz2
2012. aug. 16. 09:16
Sziasztok! Eltűntem... A költözésben már lazítottam picit, mert már csak simítások vannak. Azok meg mindig akadnak később is. A héten a csónakházat rakjuk rendbe, mert 20-án tartjuk ott apám 65. szülinapját. Ő meg vízitúrázik éppen valahol Bécs és Budapest között. :) Így kell bulit szervezni! :) Lelépni, és telefonon irányítani a népet,hogy ki mit csináljon. :) Apu már csak ilyen. Régóta nem olvastam vissza és a naplókba se nagyon néztem. Szeretnék egy teljes napot, vagy lehetne csak fél, amikor egyedül lehetek, és semmi dolgom nincsen.
10963. Musu86
2012. aug. 16. 09:03

Sziasztok lányok!

Jelentem nem tűntem el,csak valahogy nem volt kedvem géphez ülni.

Nálam egyelőre nincs nagy változás stagnálok 85 kg-n,de legalább nem ment feljebb:)

Meló fronton sajna nincs semmi,a pénztárcámban 2000ft lapul és ez az össz...tudom ez szívás,de nem adom fel,mert lehetne rosszabb is.Továbbra is bombázom a cégeket az önéletrajzommal,egyszer majdcsak felhív valaki...:)

A fogyóknak gratula,a stagnálóknak kitartás:D

10962. dddd (válaszként erre: 10961. - Sbeus71)
2012. aug. 16. 08:54
Nem lattam ezeket a hozzaszolasokat,de nem tunt ilyennek.Ezert gondoltam,mi van,ha szorakoznak.Amit Fiametta idezett,az alapjan ugye o sincs rendben. Valahogy fura,ilen nevvel ilyeneket irni. De vsz.ezt mar soha nem tudjuk meg.
10961. Sbeus71 (válaszként erre: 10959. - Dddd)
2012. aug. 16. 08:33
...én nem tudom, de ezt nem hittem volna, mert itt olyan empatikus volt...
10960. Sbeus71 (válaszként erre: 10958. - Sevelin)
2012. aug. 16. 08:32
Tovább szépülsz a hétvégére?:))) Aztán meg elhalványítasz bennünket:)
10959. dddd (válaszként erre: 10957. - Fiametta)
2012. aug. 16. 07:31

Ez durva :( nem tudom,valaki nem lephetett-e be helyette?

Ha igen,eleg otromba vicc volt.

10958. sevelin (válaszként erre: 10957. - Fiametta)
2012. aug. 16. 07:24

Sziasztok!

Ez de durva....

Minnyá megyek fodrászhooooooooooooooooz :)

10957. Fiametta
2012. aug. 15. 23:57

Ezt a választ kaptam: "Ma délután lépett ki. . .

Durva szavakkal ihlette a lelki betegeket, amit moderált a moderátor, rengeteg bejegyzését törölni kellett, olyanokat írt ki, sokszor ismételve, hogy pusztuljanak a lelki betegek, meg a gyengék, és ezt ismételgette sokszor, nem érdekli, ki hogy érti, akkor is pusztuljon mind egytől-egyig. . .

- és ezt moderálni kellett, lehet, hogy figyelmeztették, nem tudom, de akkor el is tűnt. . . "

❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook