Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Ez igaz...:)
Önbizalmam az lett.Megváltozott az egész személyiségem.Bár lehet ez azzal is összefügg,hog y elmúltam 30:(
Nekem a férjemmel a kapcsolatom semmit nem változott...:) neki ugyan olyan vagyok mint 85kilósan....nem is értem.:)
Másik amit elmondok előre...figyeljétek meg hamarosan,lesz zöld bogyó más néven...:)
Az jó, biztos ide fog találni, mert én is írtam neki:))
Mint úgy sokaknak:))
Igen gondoltam segít :)))) de mind1 ,mert nem tudtam megfelelően készülni.EGyetlen egyszer olvastaM át a tételeket.:(
Rajtam most csak a csoda segíthet....vagy a 13as tétel..:)
Nem tudom,én ebben nem tudok segíteni.
Csajok aki tapasztalt ebben a kérdésben legyenszíves válaszolni!Köszi!!!:))
Nem volt gond mert én mindig ilyen hullámokban szedtem:D
a leghoszabb idő 4hét volt amit egyben szedtem.És több hetes szünetek...szóval a férjemet nem kell sajnálni :)
Én egy kicsit depis voltam a bogyótól,és ezért is húzta le a szexuális étvágyamat is...
Viszont mióta nem szedem,olyan a kedvem:...:) Általában majd kicsattanok az energiától.Lótok futok,zumbázok bicajozok,tanulok kert gyerekek háztartás....mindenre jut az energiából.Máskor meg a házból sem szívesen mentem ki.Az ágyból meg pláne nem :D
akkor te a holnapi pszichológia miatt burkoltad be a lilát:)))
Persze, hogy drukkolunk:)
Hallod!Éjszaka ....után :))Gondolkodtam a fórumon,milyen sokat segített minden féle képpen és pont ő jutott eszembe,hogy rég volt itt,ott.
És vajon tudja - ,hogy már a régi fórum meg szünt.
Na ez jó hír.
Valakinek nincs esetleg szüksége kefírgombára itt a nyugati határszélen? Gomba mód elszaporodtak.
Komolyan????
Te csaj! Igaz ha jól tudom nem egyforma volt a bogyesz.
Sajnálom:((Pedig olyan jól nézel ki!!!Főleg a férjedet sajnálom,mert nagyon vonzó csaj lett belőled!!:))
Az klassz. Köszi.
Nemsokára lejár a fogamzásgátló-mentes időszak. Még tart az a bizonyos bogyó. Visszaállhatok a fogamzásgátlóra mellette? Nem befolyásolja gondolom a hatását. Vagy?
:DDD na belestem a naplódba...hát nem most kezdted!Én ennyire nem vagyok kitartó és nem is bírnám idegekkel a négy gyerek mellett.Nekem nem célom hogy izmos legyek,inkább csak az hogy magamnak tetszek és még nőies maradjak.
Hozzád képest én tunya vagyok,de elég nekem a 4+1 gyerekem meg a férjem.
Ez így van!Ténleg!
Csajok nektek megerősítette a szex utáni vágyat a bogyó?EGY PÁRÓNKNAK IGEN! De őszintén be vallani ám!!!!:))
A súly : 1. mérés: 104 kg.
2, mérés: 93 kg.
3. mérés: 90,5 kg
/ közeledek a 8...-al kezdődő súly felé!!! :-PPPP / összesen: - 13.5 kg :-))))
comb bőség : 68 cm - 67 cm - 64 cm = - 4 cm
csípő b: 117 cm -114 cm -111 cm = - 6 cm
derék bőség :101 cm - 96 cm - 96 cm.= - 5 cm
mellbőség : - -110 cm -110 cm = :-)))
magasságom :172 cm -maradt.. :-)))
A francba dolgoznom kell, nem hagynak fórumozni!!!! :-((((
teszetoszán pl lehet még kapni.... mondjuk érdekes ott van egy más verzió is....
(megint fetrengek annyira fáj mindenem, agyalok hogy elmegyek fogászatra .... (fel kell törni a pénzt...:( )
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!