Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Sziasztok!
Itt is rideg idő lett....
Cirmos:Tankini?Nagyon szupik vannak..:)
Beus:Neked minek a köntös...?????!!!!:)
Ha nem szereted a testedet mutogatni,akkor neked előnyösebb volna az egybe részes.Nagyon dekoratívak vannak .
És tényleg ha van rá lehetőség hogy nyaralj akkor érezd jól magad!!!
Itt olyan hideg lett hogy szerintem kénytelen leszek befűteni.
nemsoká megyünk nyaralni/őszülni, valószínű wellness...
szerintetek milyen fürdőruhát vegyek,egyrészes vagy kétrészes?
én igazából nem akarok menni,nem szeretném mutogatni a kövér testemet,de nincs kifogás :((((
És milyen volt az első nap???
Mert azt hiszem nekem anno rosszabb volt mint a gyereknek.
Hát ez érdekes...itt szerintem ilyen lehetőség nincsen.:(
Csajok én ismét teli vagyok gondokkal.Naplómba leírtam.
Sziasztok! Nekem is kellene hátul pótlás, de még meg sem mertem kérdezni, mennyi.
Én is szülőit tartottam, egész sokan eljöttek, és egészen szimpatikusak voltak. Remélem, én is nekik:)
Sziasztok csajok!Juj ,fogorvos !!!!!Inkább a néniket vizsgáló doktorbácsi!!!!
Rengeteg pénzt kérnek el egy -egy kezelésért mifelénk!
Ha a körzetihez megyek valami ingyen van , de hozzá nem járunk ,mert a férjemet egyszer naaaaaaaaaaaaaagyon elrendezte!!!!3 hónapjába telett a maszeknak mire helyre hozta neki .
Mi is nem rég számoltuk össze ,mennyibe fog ez fájni nekünk jövőre!
én nem tudom arra fele mi a szokás,de nekem a fogamat úgy pótolták,h nem kellett fizetni érte.
persze biztos nem olyan anyagú mint azok a drága fajták.(szerintem nem müanyag,vagy ha mégis az ,biztos valami speckó fajta,mert nem törik,nem kopik,szóval erősebb mint a hagyományos müanyag,ha egyeltalán az)ugyan úgy beteszik mint a drága fajtát,megnézte a nő,h melyik illik színre a fogaimhoz,"méretre vágta" és már tette is fel.
elmondta,h évente egyszer ingyenes a kicserélése (ha kell)nekem az első 3 évig volt fennt "állt mint a cövek :)))
és olvastam is interneten,h minden fogorvosnak ajánlania kell ezt is,mert ez a legolcsobb! (ingyenes)csak eleinte vigyázni kell,nem szabad kemény dolgokat enni,mint pl.a dobostortán a cukor stb.
persze biztosan nem fogják maguktól mondani a pénz miatt.
Ajajjj az a baj én is így érzem :(
Valamit kiokoskodom.
sziasztok!
hát a fog sosem egyszerű téma. én mondtam, azt tuti nem élem meg, hogy poharas fogam legyen. olyan nincs.el nem tudom képzelni.úgyhogy ha tudod, tudjátok, nyögjétek ki.
Nálam most aktuális sajnos ez a téma.Tegnap megfájdult a fogam,és nagyon fáj a szemem meg az arcom,valószínű begyulladt...
Ma el is mentem a fogorvoshoz,gyökérkezelte a rossz fájó fogamat.És közölte,hogy azonnal el kell kezdeni a 6fogam pótlását,mert nagyon rossz állapotban vannak.
3féle fog árat mondtak,a lególcsóbbat még talán valahogy kínok között ki tudnánk fizetni,de a drágábbakat biztos nem!!!
Nem tudom mi lesz!!!:(((
jó reggelt! én is elhanyagoltam mikor még egy másik fogdokim volt,ő nem éppen a fogmegtartás híve (ha nincs,akkor nem is kell kezelni)aztán rátaláltam erre,korrekt,ügyes, semmi panaszom rá,úgyhogy ide járok évek óta.
visszatérve az előzőre,nem azt mondta,h teljesen hatástalan lenne a fogszabi,csak,h ilyen korban már nem olyan a fog természetesen mint a tizenéveseké,és a fogszabitól könnyen mozgosak lehetnek.
a neten néztem utána,minden fogászatnál ahol néztem olyan 150-200 körül van maga a szerkezet,+ időközönként húzni kell rajta,az minden alkalommal x ezer ft (havonta kell húzni)
+harapás emelés+ lóvé.
és ugye mint tudjátok,munkanélküliként egyszerűen nem telik rá.
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!