Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
nekem is voltak kihagyásaim, eredmény 0. :(
Eddig 1-1 az állás :)
A másik, hogy úgy néz ki, pénteken kell elkezdenem újra a fogamzásgátlót és még mindig nem tudom, hogy hatással van e rá a bogyi, vagy sem.
Tudom, már kérdeztem, de esetleg valakinek van tapasztalata ez ügyben?
nem érzem még annyi hatását sem mint eddig. eddig szomjas voltam pisiltem tőle és a kaját is jobban visszatudtam fogni. most nem
Sziasztok lányok!!!!Végre itt..:)Behalt a gépem..
És nem fogytam el, sőt....!:)
gratulálok a fogyóknak, a képeket próbálom megnézni rólatok..!
Hogy vagytok?
Én nekem mindig kihagyás után indult be a fogyás (kényszer kihagyások voltak)
Igen ,én is a teára gyanakszom!Banyek nem megy lejebb,vagy lassabb , vagy nem veszi el az éhséged?Mindjárt nézem a naplód!
Szerintem folytasd tovább!!!Ilyenkor átáll a szervezeted , majd újra beindul!:)))
Valószinü az ideg meg a zöld tea hatása keveredett a bogyival nálad. Ha megnyugodtatok kezd el hátha segit.
Nekem már az erös sem használ:((
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Most úgy látom, hogy stagnálok. Ilyenkor mit tegyek? Tartsak szünetet? Vagy folytassam tovább?
az kemény, én anno vettem nekik egy jó nagy babakarámot, a fél szoba az övék volt.
9 hónapos !Egy örök mozgó!:DDD
Most az , aztán egy perc múlva győzőm utol érni !Mint a villám , meg nem áll!:DDDD
Köszi mindenkinek , jól vagyunk , csak most összekötöttük magunkat :DDDDegy percre sem hagyjuk el egymást .Most befeküdt a lábamhoz úgy játszik !
Igaz. És én is így szoktam. Muszáj elmagyarázni neki, hogy miért kapta, mert nem érti. Aztán persze jön, hogy "Anya, vigasztalj meg!", és megvigasztalom, mert a keménykedés mellett én jelentem neki a gyengédséget is. Bármilyen napunk is volt, a végén mindig az van: "Anya mesélj, anya jöjj aludni!". Nem Apa. :) Mondom neki: "Szeretlek." erre ő: "Én is szeretlek." és megpuszil. Annyira édes. :)
ááá, biztos a frász tört ki! nem semmi.remélem már minden ok. nyugodalmas napot kívánok!
sziasztok! széép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Hát, Tina, eseménydús napotok volt. :) Mára nyugisabbat kívánok! :)
Most olvastam a bogyóról:)
Tina! Szép kis napod volt...jobb félni...alapon szerintem jól döntöttél...Fannit is a pécsi Gyermekklinikán "tették" rendbe! Remélem ma tudsz egy kicsit magaddal is foglalkozni!!! Jelezz, hogy hogy vagy! Bevetted ma is a bogyót? Köszi a jelzést Melindáról!
Kíváncsian várom!Nézem is!
Köszi,ne tudjátok meg mennyire besz...tam!!!Ma be sem mertem venni a gyengébbiket !Inkább holnap!!
Jó reggelt!
Tina: huhhhh leizzadhattál az tuti.
Ma mértem, mindjárt írom a naplóm. Ma már remélem nem leszek annyira tutyi mutyi. Bár mennem tuti kell, szóval nem lehetek :D
Jó reggelt!!
Tina remélem ma már jól vagytok:) Jól megijjedhettél.
Tüttürü, naaaaaaaaaaaaaagyon jó az új fényképed!!!!
Igazán csini lettél!!!
További ajánlott fórumok: