Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
már alig látok, de én sajna olyan vagyok, hogy ha valamit kitalálok, akkor annak tegnapra meg kell lennie. (hát ez a fogyival nem jött be..)legalább az egyiket látni akarom az ablakon.nappaliba lesz, 3 ablak van rajta. 2 db 150-s és 1 db 240s. holnap próbálok képet csinálni és feltenni....
Te mióta fogyózol? Mennyi voltál, és mennyi vagy most? Mi történt "szegény" pároddal?
Szerintem függönyöztél ma eleget, inkább pihenj le- ha tudsz aludni ebben a dög melegben!
igen, sokan tényleg azt gondolják, bekapom a csodabogyót aztán semmi teendő...pedig dehogy nincs.épp ezért lehet mindenki büszke magára, ha olvadoznak a kilók,centik
köszi szépen. messze még a végcél, de jelenleg jól érzem magam, már felveszem a passzentos fölsőket.nem is tudom mikor éreztem magam utoljára dögösnek...
ígérem, mindenki naplóját, képeit megnézem és reagálok is rá.
még egy függönyt be kéne húznom,de lehet már csak holnap lesz belőle valami.
ráadásul párom nem is értékelte
nagyon pipa lettem
csunyán megjárta
Szia! Valóban nincs! Sokan azt hiszik, ha vki szed a fogyókúra mellé valamit, úgy nagyon könnyű. Pedig nem. Nap mint nap meg kell harcolnunk magunkkal, persze vannak egészen lightos időszakok is...
Sunshine, te is nagyon csinos vagy abban a fekete-fehér szerkóban!
szerint kinlódás nélkül nincs eredmény
Ige, sajna, a körte alkat... Hidd el, az alma sem jobb!Fenékben, combban 38-as vagyok, derékban és afölött 40-es. Nekem a hasammal van bajom, kezdem azt hinni, sosem lesz már lapos! De te akkor is csini vagy!!!
És sajna én is megéltem azokat, amiket Te is már...sőt én vagyok az öregebb:)))
Sajna nem rossz! Nem hiába nem állok szembe a kamerával:)) Szinte az összes feleslegem a fenekemen és a combomon van:( Felül 40-42es ruhákat hordok most, lenn 46-ost...ezért kell varratnom sokat, de most már kezdenek azok is jók lenni, majd megmutatom azokat is:))) Szerintem nagyon egyediek:)))
Láttam, volt olyan, amit magad elé fogtál, de volt olyan is, ami pont jó volt rád, és nagyon is csini vagy benne! Neked nem rossz a mérleged? A képek alapján sokkal kevesebb kilónak gondoltalak!
Na ruhát azt én is vettem:) Lehet az unokámé lesz:))
Aztán vettem még ruhákat a részcéljaimhoz is (biztos ami biztos)...hétfőn reggel nem indulok el Ausztriába, míg meg nem mutatom az egyiket Nektek:)))
Nagyon dühös voltam, hogy szedem, és nem érzek semmit. Akkor meg minek? Az nem jutott eszembe, hogy feladjam, de néha én is elcsábulok. Igyekszem fékezni magam. Vettem egy nagyon klassz ruhát, nagyon jól áll, majd csináltatok fotót. Ja, meg bikinit is vettem! Bocs, de sz...dik a gépem!
:)))))
Én még soha nem éreztem ezt,mert én egyszer elhíztam:)) és nem fogytam le...úgy maradtam.Minden nap megérdemlem nap volt:) :)
Most,hogy lefogytam,ha 1kilót hízok,max kettőt képes vagyok napokig sanyargatni magam:)))Hogy vissza menjen a mérleg.Én ezért is vagyok szinte napi mérlegelő.
Mindig tűzök ki célokat...pl,egy falunap,egy buli,vagy egy műsor...arra max 62kg lehetek.:)
...azután meg jönnek a "mert megérdemlem" napok...és aztán azt veszem észre, hogy 100 kiló vagyok....azért jó itt, mert időben jön a segítség:))
Ez a baj velem is...ha elindultam had menjen alapon, akkor nincsen kontroll...ezért igyekszem el sem indítani:)) Aztán vannak az egyszer élünk napok:)
Szolgálati közlemény: írtam többeknek egy körlevelet, de nem engedi több címzettnek egyszerre és egymás után sem küldeni, várnom kell vele...különböző időben kapjátok:))
Igen ez igaz,csak ez az állapot könnyen múlandó ilyenkor:))))
Te nagyon ügyesen haladsz!!!!Ráaadásul a képeken sokkal kevesebbnek tünsz!!!!
A mai napom az ördögé,de ezt már 3órakor tudtam,amikor túlléptem a szokásos adagom:))Ilyenkor kényeztetem magam,mindenből annyit eszem amennyit kivánok:)Mert ez a nap fogyi szempontjából úgyis az ördögé:)))
...de Te ezt 61 kiló környékén teszed...én meg hol vagyok még a 80-tól? :D
A stagnálóknak kitartást, az újaknak sok mínusz kilót kívánok! Aki fogy, annak gratula!
Az egy kilónak is lehet örülni...sokkal jobb minha hiztál volna:)
Szia! Ezzel én is ugyanígy vagyok...nem is érzem a hatását most és stagnálok...dehogy...egy kicsi fel is jött, de időben visszatereltek a helyes útra:)
Örülök, hogy itt is üdvözölhetlek:)))
Szia!
Szerintem is ,kellenek a szünetek:)
Én soha nem szedtem 2-3 hétnél tovább....
Elkerülgetjük egymást.
Én most szép vagyok...bezabáltam.Sült szalonna sült kolbász...:)))
Ez kellett nekem...-:)
Aki stagnál vagy nem érzi a bogyi hatását, szüneteltesse egy hónapig, szerintem hozzá lehet szokni! Azt hiszem, Boszi ugyanezt írta!
Sziasztok! Tudom, hogy eltűntem, de nagyon sok volt a dolgom, tanév vége, érettségi (50 db írásbeli javítása, majd 6 nap szóbeliztetés stb.).Ki se láttam a munkából! De olvastalak Benneteket! Látom,sokan stagnálnak-stagnáltak. Én is. Tartottam egy hónap szünetet, és újra beindult, fogytam 1 kilót, tudom, nem sok, de 2 hónap stagnálás után örülök ennek is!
További ajánlott fórumok: