Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Kicsit elég is volt, akartam egy kis szünetet.
De 3 hete be vagyok zárva a lakásba, azt eszem amit találok, amit a férjem vesz. Főzni nem tudok, mert mindig valamelyik gyereket ápolom, ill. a 40 fokos melegben 38 fokos a lakás kb.
El ment a kedvem az egésztől. Kéne az újabb löket.... ma kb 8 palacsintát ettem, elosztva, más kaja nem is volt a reggelin kívül, de nem normális dolog ez.
Nalunk esett,jeg is volt;(
De mar megint meleg van.
En meg ehes vagyok.Nem lajkol,sajnal :-) :-) :-)
Látom a helyszínnel nincsen még megegyezés!
Lányok!!!! Hol legyünk? Balaton vagy Dunakanyar??
Sziasztok!
Itt rohadt meleg van!!!
Hol esik??
Jaja a fogyóm amúgy a szőnyeg alatt, lassan 1 hónapja..... nem is figyelek oda és nem is bogyózom.
Így bő 1 kiló vissza is jött tartósan.
Így esélytelen az augusztusra tervezett 5össel kezdődő súly :(
Fogalmam nincs mikor tudok újra belefogni
De legalàbb Te elôkerûltèl!
Hianyoltunk,aggôdtunk erted!
Szebb napokat :-)
Sziasztok!
Ide találtam :D
Maratoni bárányhimlő party van itthon a dög melegben.
2 és fél hét volt a lányom, de mire vége lett a fiam elkezdte.......Ő most a 3.-4. napon van és elég nyűgös (én is, de ez alap, D vitamin hiány......)
Tele voltam tervekkel a 7végére, erre pénteken a fiamon megjelentek az első pöttyök.
Ráadásul a hiper szuper csúcsminőségű mosógép péntek du. beszart.
Hívtuk a szervízt mondták ma küldik a szerelőt, nem jöttek, telefon, ja mától számítva 3 napon belül jelentkeznek....és mikor jönnek??????? Agyam eldobom. Másfél hónapos a gép!!!!!!!!4
Szia!
Milyen új oldalon? ;)
Szép delet mindenkinek !Itt megint olyan meleg van,hogy bezárkózva ülünk a lakásba !Édes fiam nem igazán akar aludni !Hogy fogok így tornázni?!
:DDD
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!