Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Sziasztok!
Véget ért a 7vége és ezzel a családi rokonlátogatás is.Egyszerűen nem volt időm feljönni.
De a grill zöldség és husi nagyon jó volt friss paradicsomsalátával és tzaziki-vel:)
Mivel még maradt ma is ez lesz az ebéd.Nem tudom nálatok mi a helyzet,nálunk nagyon meleg van.
szia.DDD
menni kellett volna reggel bicajoznom..de elaludtam.((
na majd délután!.))
szia.)
jól vagyok..fogytam egy kilót..bódogság van.))
most beszéltem a barátnőmmel..szombaton kezdte a bogyót és azt mondja ő is,hogy szomjas..felhívtam már,hogy igyon eleget..
én nem merem szedni..kisbabát akarok és nem akarnám,hogy bekeverje a hormonháztartásomat..jártam már úgy valamilyen tisztítóteát ittam és egy évig nem volt menzeszem tőle..így félek szedni..de április óta nem fogytam és most igeeeeeeeeeeeeen!!.))
még szombaton se mutatkozott..de ma reggel mázsálás volt.)
hát anyám..17dkg-ál nem ehetek többet egyszerre.az asztalnál kettecskén ülünk a mérleggel.minden falatot mérni kell.
még erre hétre is megrendeltem a gastroyalt..de ez jó így..még ezt a hetet megnézem aztán nincs több pénzpocséklás..kegyetlen drága.
szóval csajok..reggeli 35dkg leves,gyümölcs ,tízórai egy túrórúd,ebéd 6 dkg valamilyen hús+ zöldség..uzsonna.valami desszert zsírégetőlisztből..kegyetlen rossz..tegnap meg se ettem..úgy dobtam ki ahogy volt.(
vacsi meg megint kis valami zöldség 16-17dkg.
jó lenne már végre sinen lenni.annyit kell foglalkozni ezzel a mit eszek meg mit nemmel..elveszi az energiám..másra is kéne koncentrálni.
Na?
mi volt?
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!