Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Válaszolok én is.Változó... van akinek csak 50 000Ftra jön ki de az átlag az 60 000 ft-nak megfelelő kb. :-S szar...nagyon.
Ron-ba,vagyis lejbe egy átlag fizu olyan 800 ron ,ugye Acska?
Ez érdekes :-) Lehet csak az öregedéssel jár :-D
:-D :-P
csajok miotta igy etkezek, azaz dietazok a cukrom miadt olyan hamar felejtek el mindent, hamar felidegeskedek es koncentralni is nehez:(
Van, hogy 10p alatt 3szor kerdezem meg ugyanazt.
MIért izgulsz?vagy csak alapból?
Fasza munkások...
tiszta ideg vagyok....
3ra kell menjek a nogyogyaszhoz...izgulok rendesen:)))
a munkasok hivtak, hogy menjek mutassak nekik valamit es elmentek szunetre en meg mentem nezni a 4 falat...ahhhh
Jó???Azt nem mondanám...
Itt bent 13 után elviselhetetlen a hőség és mindig rosszúl vagyok délutánonként a melegtől :-S
Amúgy nem semmi ez az időjárás előrejelzés.
Az egyik azt mutatja hogy a héten 38,a másik hogy hogy 34.az egyik jövőhétre 34-et végig,a másik meg 26-26-et...Mégis ezek honnan szerzik az infókat a marhák??? :-S
Azért szeretnék leginkább turiból venni mert olcsóbb és mert jó vastagok.Ha bármelyik méterárúsba megyek ilyen vastag anyagot keresni egy vagyont fognak érte kérni ....
Igen minike,idejött a meleg,tök kivagyok akadva,hétvégére 38 fokot mondanak... :-S
jo reggelt!
Hat elvandorolt tolunk a jo ido oda:(
Acska gratla a vizsgahoz.
Nem tudom h lehet e kapni nalatok ,de ha igen probald ki ezt a kremet: Dolobene-ratiopharm gel (en is terdfajos vagyok ,anyumnak is mind2 terdet mutottek, es akkor mondtak neki)
Nekem anyukam tud varrni o szokta ilyen dolgokat csinalni tok megakarok tanulni en is, haza megyek ez is terv lesz:) MEr a meretemnel fogva minden gatyabol le kell vagni, es mindig varronohoz vinni mikor anya nem lesz mar a kozelembe koltseges lesz.
A nagyszobába ahol szoktam tornázni,ami gyakorlatilag a nappalink nagyon világos,nincs sötétítő csak olyan reluxa vagy minek hivák,tudod,amit te forgathatsz hogy kilehessen látni vagy sem,de nem ér semmit mert úgy besüt a nap...
Tegnap voltam turiba,gondoltam túrok vmi sötétítőt,varratni nagyon sokba kerülne.
Találtam is 2-őt,mindkét szobába de mindkettőből csak 1-1-et hát...a micsodám kivolt már.MIngid ez van.Pedig ezek szépek is,nem azok a ronda virágosak hanem szép mintásak és lényeg hogy vastagok is,szóval jó lenne már párosával is találni...
Na mind1,így alkottam vmit amit úgy fél ablakra felbírtam tenni hogy ne süljek meg torna közbe.
Van otthon 2 egyforma takaróm,ma azt fogom feltetetni amíg nincs sötétítő,nem érdekel hogy néz ki de ezt nem lehet bírni...tényleg nem... :-S
A másik szobába olyan jó hűvös van,de oda csak aludni járunk :-S
:-D Köszike.Én nem is tartom olyan soknak,soknak a másfé órát tartom :-D De ilyen melegbe az már nem megy :-) Tegnap azért halálomon voltam.
Tuti hogy nekem minimum 50%ba segít a mozgás,tuti,mindenkinél más és más.
A büdös életbe nem gondoltam volna hogy én ennyit fogok mozogni!Úgy emlékszem te hívtad fel a figyelmem a zumbára,azóta is áldom a neved :-D
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!