Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! fórum

Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)

4451. marissza (válaszként erre: 4450. - Cb82b220ce)
2009. nov. 8. 13:36
:)))
2009. nov. 8. 13:35
Köszi csajok!Aranyosak vagytok! :-D És igazatok van :-D
4449. marissza (válaszként erre: 4448. - Nívea)
2009. nov. 8. 13:29
Már alig várom hogy én is csak feküdjek, és kipihenjem az elmúlt két hónapot! Mindig csak a tanulás! Már belefáradtam! Én is tévézni akarok!! :D
4448. Nívea (válaszként erre: 4447. - Marissza)
2009. nov. 8. 13:22
Én tv-t nézegetek :) A hétvégén szeretek feküdni és elmerülni a kis csodadobozban :D
4447. marissza (válaszként erre: 4446. - Nívea)
2009. nov. 8. 13:04
Én is nem rég ebédeltem: 1 adag húsleves, csirke máj és saláta! Degeszre tömtem magam! :) Én is még egy-két tételt kidolgozok, és találkozom Norbival egy órára! :D
4446. Nívea
2009. nov. 8. 13:02

Most ebédeltem én is:

1/4 adag húsleves, ue rizs és sok francia saláta, 1 töltött csirkecomb felsőcomb része. Eléggé jól laktam. :) Pihi után tuti jön a torna!!! Nincs mese!

4445. Nívea (válaszként erre: 4443. - Cb82b220ce)
2009. nov. 8. 12:59

Szia! Már hogyne hiányoztál volna??!!!! Csak mindenki el van foglalva a maga kis dolgával.

Tk jó, hogy szórakozva égetted éjjel a kcla-t :DD Ezt többet kellene csinálni, mert a lelkednek is jobb :) És naná, hogy megnéztek, hisz csini-bini vagy mostmár Te is! :)

A tornát ha nem tudod ma bezsúfolni sehova, akkor se bánkódj, mert éjjel rengeteget mozogtál :D Majd esetleg holnap vásárlás uán, vagy előtt.

4444. marissza (válaszként erre: 4443. - Cb82b220ce)
2009. nov. 8. 12:58
Jajj ne mondj ilyet hogy nem hiányoztál senkinek sem!!! :) Na látod, milyen jó ha dicsérik az embert! :) Tesómnak is volt egy olyan beszólása ma, hogy már tök sovány vagyok, ne fogyjak többet! Na ez mondjuk erős volt a cirka 83 kg-hoz, de azért jól esett! :D Biztos találni fogsz nacit is, elég nagy Szeged ahhoz, hogy találj! Ráadásul már fogytál is, úgyhogy lötyögni fognak rajtad a gatyók! :)
2009. nov. 8. 12:39

nem nagyon írtam mert összevissza ettem.Bár még hulla vagyok a buli miatt mégis kipihentem magam,végre.És tegnap megint lendített a dolgokon hogy bnőm mondta tök sokat fogytam,a buliba bámultak egy jó páran,tehát csak úgy nőtt az ego.Jól is éreztem magam,így ma vmikor tornázom majd 1-et csak enm tudom mikor mert főzni is kéne meg megyünk is el itthonról.

Holnap nem melózom,kivettem egy nap szabit hogy tudjunk menni szegedre vásárolni,nagyon kéne már pár naci,remélem találok,mert ha nem...huhhhh de mérges leszek.

4442. cb82b220ce (válaszként erre: 4441. - Marissza)
2009. nov. 8. 12:36
De nem hiányoztam senkinek sem :-S :-)
4441. marissza (válaszként erre: 4440. - Cb82b220ce)
2009. nov. 8. 12:36
Üdv újra köztünk! Tényleg jó régen voltál már erre!
2009. nov. 8. 12:33

Sziasztok lányok!Rég voltam,mondhatni...

Tegnap este-éjjel,akkorát buliztam :-D Nagyon jót táncoltam,na meg lecsúszott egy pár db vodkanaracs.Rég buliztam ilyen jót :-) asszem a tánc felért vagy 4 óra Norbi :-D

Mindjárt visszaolvasok.

4439. Nívea (válaszként erre: 4431. - Marissza)
2009. nov. 8. 12:07
Csak az a baj, hogy nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy eltervezem. Amint megmozdultam itthon, egyből anyum felkiabált, hogy menjek le segíteni. Így a torna tolódott. Megettem reggelire a tortának a felét, a másik része marad a páromnak. Majd most ebéd lesz lassan, aztán pihi és jöhet a torna. Remélem! Csak már ne jöjjön közbe semmi más. Bárcsak egyedül lakhantánk már! Akkor nem zavarna meg semmi. Akkor tornáznék és főznék, amikor akarok és azt, amit akarok :(((((
4438. Nívea
2009. nov. 8. 12:04
Ügyesek vagytok mindannyian! :) Ezért érdemes ide benézni. Egyből lwendületet kapok én is.
4437. minike26
2009. nov. 8. 11:57

Sziasztok csajok!

Ismet nagyon ugyik vagytok csak fogytok es fogytok:)))Nivea ne aggodj hipp-hopp lemegy ami felugrott.

NEkem meg volt a mai futas es has. Reggeliztem most semmit teszek.

Mukoromrol annyit h ahova en jartam meg nagyon regen akkor kezdte a csaj es kb 2-3orakat ultem nala de az minosegi is volt,mer meg nagyon oda figyelt. Es hal isten le is szoktam a koromragasrol.

Tudna vki segiteni a zabkasaban mennyi kaloria van ,talaltam zabpelyhet,de kasat nem?

Pampers ird majd meg h sikerult az ebed, vendegek elegedettek voltak e:)?

4436. marissza (válaszként erre: 4435. - 337ac1489c)
2009. nov. 8. 10:59
Én tegnap gyüminapoztam, de nálunk is székelykápi volt, mondanom sem kell, lecsúszott 4-5 falat káposzta, de hmmm, nagyon fincsi lett! Te is csinálhatod úgy, hogy ha kívánod a gyümit, zöldséget, hogy ebédelsz káposztát, utána meg amit megkívánsz. Én pl. almát ettem. Bár ha hűtő után melegíted sem lesz semmi baja! :)
2009. nov. 8. 10:56
No, én meg főztem reggel székelykápit ebédnek, mert tegnap nem vol időm rá, de most, h. kész lett, már nem is kívánom... Inkább zöldséget meg gyümit ennék...na még meglátom! de végülis a székelykápit max. berakom a hűtőbe, az úgyis a melegítésekkel annál jobb lesz, nem igaz?:)
4434. marissza (válaszként erre: 4433. - Marissza)
2009. nov. 8. 10:38
Vagyis a tegnapi gyümi naptól mára ment le... :)
4433. marissza (válaszként erre: 4432. - 2a17240ae3)
2009. nov. 8. 10:37

Gratulálok! Ügyes vagy! :)

Nem is írtam! Nekem tegnap a gyümi naptól 80 dkg ment le! :)

2009. nov. 8. 10:08

Sziasztok csajok!

Nekem szuperul indult a mai napom,-20 dkg :) Juhééé.Meglátszik hogy tegnap többet ettem :) Mindjárt indulok muffint sütni,remélem sikerülni is fog.

Drenaa sztem neked is az van,hogy többet kell egyél hogy fogyjál. :)

4431. marissza (válaszként erre: 4430. - Nívea)
2009. nov. 8. 09:35

Köszi a tanácsot, akkor figyelni fogok rá!!!!

Ha tornázol meg nem reggelizel, akkor az a torta belefér! :))))

4430. Nívea (válaszként erre: 4428. - Marissza)
2009. nov. 8. 09:31

Jujj! Akkor meg tényleg figyelj arra, nehogy túlreszelje az igazi körmödet, mert tényleg nagyon fáj. Óvatosan csinálja!

Na megyek tornázni, aztán megnézem hogy áll az ebéd. Ma kihagyon büntiből a reggelit, mert vár egy szelet torta a hűtőben. Arra koplalok :DDD

4429. Nívea (válaszként erre: 4427. - Marissza)
2009. nov. 8. 09:29
Én azt a zöld diétát szúrtam ki magamnak. Volt egy fórum itt a hoxán, azt hiszem Mókica indította. Akkor is akartam, csak a 90 naposat csináltam. Én is jövőhéten beszerzem az alapanyagokat, aztán a következő héttől fogom elkezdeni a diétát.
4428. marissza (válaszként erre: 4426. - Nívea)
2009. nov. 8. 09:27
Műkörmös által még nem volt műkörmöm, csak olyan házilag gyártott! :) Magamnak szoktam ragasztgatni! Hát ez úgy lesz megcsinálva, hogy aki csinálja, még csak most tanulja, és úgy kell neki feltenni, hogy 2-3 technikát is alkalmaznia kell, de egyformának kell majd kinéznie! Kicsit rizikós, de bevállalom! :) Éppen ezért nem kell fizetnem érte...
4427. marissza (válaszként erre: 4425. - Nívea)
2009. nov. 8. 09:24

Jó reggelt mindenkinek!

Drenaa! Ez tök jó! Ügyes vagy! :)

Nívea! Szerintem ne aggódj nagyon a feljött dekák miatt! Nekem tuti 2 kg felszaladt volna! Ügyes vagy te is, ledolgozod! Olvastam a naplódat, és láttam hogy gondolkozol egy hetes diétán! Bevallom, nekem is eszembe jutott! Még adok magamnak egy hetet, meglátom mire jutok, és utána én is belefogok egybe! :) (Azért remélem nem lesz szükség rá!)

Az összejövetel szerintem tök jó lenne! Én mindenképp ott lennék! :D

4426. Nívea
2009. nov. 8. 09:23

Marissza! Most olvastam a naplódat. Látom, hogy holnap mész műkörmöt csináltatni?! Nem volt még műkörmöd? Porcelán lesz, vagy zselés?

Na azért írok, mert nekem volt már, és nagyon megbántam. Ugye úgy kerül rá az első réteg, hogy előtte megreszeli a körmöd felületét. Nekem egy kicsit túl lett reszelve, majdnem a húsomig. És baromira fájt. Sőt! Sokáig nem bírtam fogni néhány ujjammal. Vigyázz erre! Nehogy így járj!(de én már lenövesztettem és leszedtem)

Volt másnak is ilyen?

4425. Nívea (válaszként erre: 4421. - Marissza)
2009. nov. 8. 08:53

Az tényleg jó lenne Marissza! De sajnos minannyian messze élünk egymástól.

De egyszer, ha lesz mindenkinek ideje, akkor találkozhatnánk mindannyian valahol(legalábbis, aki tud jönni). Mit szóltok hozzá? :)

4424. Nívea
2009. nov. 8. 08:51

Jó reggelt Csajok!

Az én tegnapi disznótoros vendégeskedésemnek is meg lett az eredménye: újra 68 kg:S A fene enné meg. Na mindegy. Ma még eszem, amit szeretnék, aztán holnaptól megint szigorúra veszem a dolgot.

4423. pampers
2009. nov. 8. 08:24
Jó reggelt lánykák.Később jövök
2009. nov. 8. 06:49

Szép jó reggelt Lánykák!

A tegnapi zabinak meg is lett az eredménye...: MÍNUSZ fél kg, vagyis most 68 kg vok!!!:)))) ÚÚÚÚÚgy örülök...:) A BMI-m szerint már hivatalosan sem vok túlsúlyos:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook