Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Most ebédeltem én is:
1/4 adag húsleves, ue rizs és sok francia saláta, 1 töltött csirkecomb felsőcomb része. Eléggé jól laktam. :) Pihi után tuti jön a torna!!! Nincs mese!
Szia! Már hogyne hiányoztál volna??!!!! Csak mindenki el van foglalva a maga kis dolgával.
Tk jó, hogy szórakozva égetted éjjel a kcla-t :DD Ezt többet kellene csinálni, mert a lelkednek is jobb :) És naná, hogy megnéztek, hisz csini-bini vagy mostmár Te is! :)
A tornát ha nem tudod ma bezsúfolni sehova, akkor se bánkódj, mert éjjel rengeteget mozogtál :D Majd esetleg holnap vásárlás uán, vagy előtt.
nem nagyon írtam mert összevissza ettem.Bár még hulla vagyok a buli miatt mégis kipihentem magam,végre.És tegnap megint lendített a dolgokon hogy bnőm mondta tök sokat fogytam,a buliba bámultak egy jó páran,tehát csak úgy nőtt az ego.Jól is éreztem magam,így ma vmikor tornázom majd 1-et csak enm tudom mikor mert főzni is kéne meg megyünk is el itthonról.
Holnap nem melózom,kivettem egy nap szabit hogy tudjunk menni szegedre vásárolni,nagyon kéne már pár naci,remélem találok,mert ha nem...huhhhh de mérges leszek.
Sziasztok lányok!Rég voltam,mondhatni...
Tegnap este-éjjel,akkorát buliztam :-D Nagyon jót táncoltam,na meg lecsúszott egy pár db vodkanaracs.Rég buliztam ilyen jót :-) asszem a tánc felért vagy 4 óra Norbi :-D
Mindjárt visszaolvasok.
Sziasztok csajok!
Ismet nagyon ugyik vagytok csak fogytok es fogytok:)))Nivea ne aggodj hipp-hopp lemegy ami felugrott.
NEkem meg volt a mai futas es has. Reggeliztem most semmit teszek.
Mukoromrol annyit h ahova en jartam meg nagyon regen akkor kezdte a csaj es kb 2-3orakat ultem nala de az minosegi is volt,mer meg nagyon oda figyelt. Es hal isten le is szoktam a koromragasrol.
Tudna vki segiteni a zabkasaban mennyi kaloria van ,talaltam zabpelyhet,de kasat nem?
Pampers ird majd meg h sikerult az ebed, vendegek elegedettek voltak e:)?
Gratulálok! Ügyes vagy! :)
Nem is írtam! Nekem tegnap a gyümi naptól 80 dkg ment le! :)
Sziasztok csajok!
Nekem szuperul indult a mai napom,-20 dkg :) Juhééé.Meglátszik hogy tegnap többet ettem :) Mindjárt indulok muffint sütni,remélem sikerülni is fog.
Drenaa sztem neked is az van,hogy többet kell egyél hogy fogyjál. :)
Köszi a tanácsot, akkor figyelni fogok rá!!!!
Ha tornázol meg nem reggelizel, akkor az a torta belefér! :))))
Jujj! Akkor meg tényleg figyelj arra, nehogy túlreszelje az igazi körmödet, mert tényleg nagyon fáj. Óvatosan csinálja!
Na megyek tornázni, aztán megnézem hogy áll az ebéd. Ma kihagyon büntiből a reggelit, mert vár egy szelet torta a hűtőben. Arra koplalok :DDD
Jó reggelt mindenkinek!
Drenaa! Ez tök jó! Ügyes vagy! :)
Nívea! Szerintem ne aggódj nagyon a feljött dekák miatt! Nekem tuti 2 kg felszaladt volna! Ügyes vagy te is, ledolgozod! Olvastam a naplódat, és láttam hogy gondolkozol egy hetes diétán! Bevallom, nekem is eszembe jutott! Még adok magamnak egy hetet, meglátom mire jutok, és utána én is belefogok egybe! :) (Azért remélem nem lesz szükség rá!)
Az összejövetel szerintem tök jó lenne! Én mindenképp ott lennék! :D
Marissza! Most olvastam a naplódat. Látom, hogy holnap mész műkörmöt csináltatni?! Nem volt még műkörmöd? Porcelán lesz, vagy zselés?
Na azért írok, mert nekem volt már, és nagyon megbántam. Ugye úgy kerül rá az első réteg, hogy előtte megreszeli a körmöd felületét. Nekem egy kicsit túl lett reszelve, majdnem a húsomig. És baromira fájt. Sőt! Sokáig nem bírtam fogni néhány ujjammal. Vigyázz erre! Nehogy így járj!(de én már lenövesztettem és leszedtem)
Volt másnak is ilyen?
Az tényleg jó lenne Marissza! De sajnos minannyian messze élünk egymástól.
De egyszer, ha lesz mindenkinek ideje, akkor találkozhatnánk mindannyian valahol(legalábbis, aki tud jönni). Mit szóltok hozzá? :)
Jó reggelt Csajok!
Az én tegnapi disznótoros vendégeskedésemnek is meg lett az eredménye: újra 68 kg:S A fene enné meg. Na mindegy. Ma még eszem, amit szeretnék, aztán holnaptól megint szigorúra veszem a dolgot.
Szép jó reggelt Lánykák!
A tegnapi zabinak meg is lett az eredménye...: MÍNUSZ fél kg, vagyis most 68 kg vok!!!:)))) ÚÚÚÚÚgy örülök...:) A BMI-m szerint már hivatalosan sem vok túlsúlyos:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!