Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Lehet hogy éppen ettől fog megindulni a súlyod lefelé! Sosem tudhatod! :) Én szurkolni fogok! :D
Szerintem ha a pizza kivételével csak gyümit fogsz enni, annak is meglesz a hatása! Úgy értem hogy hízni tuti nem fogsz!
A túrótortára én sem tudok kalóriát, mert ugye minden az elkészítéstől függ, de szerintem a 300 kcal reális! :)
Szia!
Köszönöm a segítséget, de tegnap voltam Pesten, így egy jó darabig tuti nem megyek! :)
Sziasztok!:)
Képzeljétek, mire vetemedtem az imént! Megettem egy szelet túrótortát!!!! És nem érdekel!!!:) Mármint nem görcsölök rajta!:)
Persze ezzel lehet, h. elrontom a mai step holnapra kifejtett hatását, de most nem érdekel. Egész héten 1200 kcal alatt ettem és semmit nem mozdult a mérleg, úgyhogy most úgy döntöttem, ennyi belefér!:)
Sőt, lehet, h. holnap pizzázni megyünk, na az azért húzósabb, de egyszer ez is belefér, majd a nap többi részében próbálok lájtosan enni. Vagy a pizza kivételével tartok egy gyüminapot:)
Amúgy tud valaki kcal-t a túrótortára? Nem sokat találtam róla neten. . .
Olyan 300 kcal-t számolok rá. . .
Marissza: mikorra kell neked h h lehet eljutni a sarkany centerbe? mer tesom meg nem irt vissza, amint valaszol leirom neked.
Gondolom nem volt ideje, mer tok jo neki ma ment arra a fittnes napra Papp Laci sport arenaba, mer tesco kozpontba dolgozik es kapott ingyen jegyet.Irigylem en is elmennek egy ilyen napra.
:)))) Örülök hogy tetszett! :)))
Eredetileg nem ezt akartam, de ahogy ezt megláttam...! :D
Sziasztok lányok!
Remélem minden oké mindenkivel! :)
Itt van Zuglóban, az Örs vezér téren, ilyen női fitness. Ez nem konditerem, gépek nincsenek, hanem több féle óra van, többféle bérlet.
Egy alkalom 1300 Ft, de pl. egy 10 alkalmas bérlet, ami 40 napig érvényes, 8000 Ft.
Ha beírod inetrentes honlap címbe ágyazva, hogy noifitness, akkor kiadja a honlapját:)
Bocsi, ha kicsit körülményes vok, csak nem akarok reklámozni:)
Jaj de jó, és milyen? Hová jársz? Mennyibe kerül 1 óra? Bocsi a sok érdésért.. :)
Tényleg van aki hastáncol? Érdekelne... :)
Hello LÁnyok!
Na, megjöttem a stepről...elég izzasztó volt...remélem, ennek most már aztán lesz vmi hatása!:)
Jo reggelt!
Olvastam mi tortent ,remelem helyre jonnek a dolgaitok!!
Igen itt van meg anyu holnap megy. Hat nagyon sok ruha:farmer, kockas ing, puma meleg pulcsi, csizma ami meleg ilyen converse sportosabb, sapka, masik pulcsi, fehernemu,sima hosszu ujju foli,egybereszes kek szoknyas farmer ruha,anyutol kaptam szovet kabit.Msot igy ennyi kb. Meg ajandekba inkabb csokikat vettem, sok szep jo van ,anyu sport cipot kert karira, unokatesom csaladja csinal bort nekik vettem poharat ami ilyen erdekesen nez ki, nem tudom leirni,meg a mamaknak ajit.
Igy ennyi hat es csoves maradtam irtam naplomba is semmim nincs:(
Ma meg elakartunk menni tescoba ,de szakad a eso nem tudom mi lesz,varunk hatha enyhul.
Sziasztok Lánykák!
Nem bírtam tovább aludni, pedig vasárnap van...:(
Na, ma reggeli méreckedésem is hajszál pontosan ugyanolyan, mint az előzőek...már napok óta 68,1 kg...:(((((
Kezd elegem lenni, pedig tegnap még fagyit is ettem, mégsem mozdult meg semerre...:S:S:S:S
Hihetetlen!!!!
Nívea, tegnap én Páromnak is rossz kedve volt, mi is veszekedtünk...:S
Plusz este nagyon fáradt volt megint, így bealudtunk...
Amúgy gáz...most, h. abbahagytam a gyógyszert, nálam még nemigen változtak a dolgok, ő meg ahogy elnézem, már nem annyira igényli az együttléteket...:S:(((((
Ma meg persze fölkel majd pár óra múlva, aztán be a gép elé, aztán elmegyek 10re tornára, s mire hazaérek, ő már nem lesz itthon; megy anyukájáékhoz, mint minden vasárnap és általában csak este szokott hazajönni...akkor meg ugye a szokásos: kaja vagy gépezés, tv, alvás...:(
Annyira kéne vmi kikapcsolódás, vagy elmenni pár napra kettesben...ilyen még nem is volt, pedig másfél éve vunk együtt:(
Sziasztok csajok!Szerencsére nem betegedtem le :-) Kifeküdtem tegnap. ma meg turbótempót vettem és 3 óra alatt már csillogott az egész lakás :-D Van új monitorunk :-D De jó,Philips 20" LCD-s FULL HD :-D Már mi is vagányba nyomjuk,eddig egy hatalams monitorunk volt.Olyan szép a kép hogy szinte már fj a szemem :-)
Jajjjj nem is tudom elmondjam-e mit vacsiztam tegnap este...Először is amikor délután hazaértem még megettem a tiramisu részemet amit a párom hagyott,aztán tk kenyérrel kolbászt ettem és szalonnát meg savanyúságot(dinnyét)hát nem bánom.
Ma sietnem kellett a takarítással meg nem volt időm semmire se így ma 1 fél szelet sütőtököt ettem,egy kakóscsigát és rántottát.Ennyit egész nap,hát nem sok szerencsére.
Még mindig nem jött meg de már úgy fáj a hasam.... :-S
Nem vert meg, akkor nem üldögélnék a gép fölött, hanem a cuccait pakolnám a dobozokba.
Na igen. Én is leírtam a naplómban miket ettem ma össze:
R: 2 tk kenőmájasos kenyér
T: mandarin, narancs
E: zöldégleves, főtt krumpli, csülökpörkölt(de nem volt rajta zsír, csak hús)
U: túrórudi, korpovit, mandarin, narancs, diós kiflicske
V: főtt gesztenye, sós perec, mandarin, narancs.
Hát szépen nézek ki :S
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!