Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Pedig valószínűleg attól van. Főleg, ha neked eszedbe jut ilyen.
Ez előtört belőled. Vagy nincs olyan ismerősöd, akinek tökéletes a párkapcsolata? És szeretnéd, ha olyan jó lenne a tiétek is? Az is megzavarhat.
Jó reggelt!
Hát ma ment egy picit lentebb a súlyom, de most kurvára nem érdekel. Más idegel, de nagyon.
A fizetésem tök kevés lett. Normális hónapban is többet szoktam kapni, de most egy csomót túlóráztam és mégsem kaptam többet, sőt! 20-al kevesebbet, mint rendesen.
Dreena! Te hanyas sávban vagy a bérezésnél? Még te is az elsőben? Írjál már légyszi nekem egy privit, hogy te most mennyit kaptál? Meg mennyi a bruttó havi béred! Persze csak akkor, ha nem gond! Mert engem szó szerint szétb@sz az ideg most!
Sziasztok Lányok!
Na lánykák, képzeljétek!:) Kivételesen örülök, hogy ma is 68,8 kg vok, pedig tegnap ettem sajtburgert meg pizzát is! Na jó, mellette ittam szűzteát meg megcsináltam a kickboxot plusz táncoltam is, de akkor is azt hittem, mára leszek vagy 70 kg...de nem!:)
De mától szigorúbbság van!:)
Ja, tudom h sok gusztustalansagbol van, de nem akarom hallani oket:) NAgyon imadom es tok jo mer nem hizlal. Ejjel -nappal eltudom enni. Sztem ha nap 1kg parizsit adnanak csak elelemnek en el lennek.
Ez az en bajom, nekem mind1 mit csak ehessek non-stop mikor akarok. csak meg nem talaltam meg azt a kajat amit ehetek egesz nap es beleferek a kcl-ba mer a gyumi se jo.
Én is szeretném a zöld diétát megcsinálni, csak az első naptól félek. Lénap vagy mi. Hát abba én belerokkanok. És amikor el akartam kezdeni, akkor nem kaptam megfelelő és elegendő alapanyagot hozzá.
De szólj, ha belekezdesz, akkor lehet, hogy beugrok, ha sikerül beszerezni a zöldeket :)
Vicus: most olvastam a naplodba h megorulsz a parizsiert, az mer rossz, abbol ehetsz sokat nem hizlal, vagy igen?
En mikor egyszer lefogytam leginkabb puffasztott rizset ,parizert es zoldseget ettem, heti 3 napi konditerem ,na igy lettem vmikor 50kg.
Meg azt szeretnem kerdezni mennyi kcl van benne es mennyibe kerul az U1es tortila,veszed vagy te csinalod?
Hát, ha így haladunk a párommal, akkor előbb-utóbb azt is fogom írni :D Engem nem érdekel! Én ma megerőszakolom! :DD Most úgyis fitt vagyok a Norbi ugribugritól.
Megyek letusolok, aztán kiéhezetten bevágok pár gyümölcsöt :) mert megérdemlem :))
Eredmény a szombati zabálás után ami kb 100000000kcal volt +2kiló:)))
Most tudom hogy így ezek után viccesen hangzik,de jó megy,most tapasztalgatom ki a dolgokat,gondolom eleinte mindenkinek bele kell rázódnia,ugye?
Én amúgy minden zöldséget wokban grilleztem vagy mikróban pároltam.Nem kell hozzá nagy konyhatündérség sem sok idő,hidd el:))
Igen, igen, de én nem vok egy nagy konyhatündér:) Jó, tudom, keresgéljek recepteket...lehet, h. az lesz!:)
Bár azt kizártnak tartom, h. 3 hétig bírnám...már az egy is sok!:)
Na, hogy megy a kcal-számlálás? Azt olvastam a naplódban, h. 2000 kcal körül eszel...valahogy így, nem? Vmi eredmény?:)
Hú, ma én is 1700 kcal körül zárok, de abban volt sok egészségtelen és nem fogyis kaja is...
Ne is mondd!!!:)
Na, nekem az egy nem is jön be! Lehet, h. ezért:P
De ma Csikike "unszolására" megcsináltam a kettőt és nagyon bejött!:) Pedig abban is Norbi van...de normálisabb hajjal:)
Iiigen?
Csak én nem szeretek sok zöldséget, ez a bajom...így sem olyan nehéz?:)
Te mennyit fogytál vele? Egy hétig csináltad?
:))))
Ma pont azt néztem a kick box közben, hogy hogy találhatja vonzó férfinak a Réka őt... Jó, OK, ki van dolgozva a teste...nem tudom, de nekem ezzel együtt sem jön be, mint férfi...:)
Óóóó, hát alapból én is defektes vok, ne aggódj!:)
Nem tudom, szerintem kipróbálom, h. hogy megy a színtiszta gyüminap, ha azt bírom, akkor tényleg elgondolkodom a zöld diétán...
Nem vagyok kifejezettem a gyüminap ellen,ne értsd félre,imádom.Csak az utóbbi időben nálam utána zabaroham jön...Lehet ám én vagyok csak defektes,másnál nem okoz gondot:))
Persze,hogy aggódok,hisz együtt küzdünk:))
Acska és ha széttöröd több darabba? Úgy szerintem egész tűrhető...
Amúgy megértelek, mert a húgom régebben detto ilyen volt...ő a kanalas gyógyszert imádta, de a tabi beszedésénél iszonyat nagy hisztiket vágott le... Na nehogy félreérts, ezzel nem azt akarom mondani, h. te is hisztizel:))))))))
Ő is csak akkor, amikor gyerekebb volt:)
Igen, anyu...:) Nem, na, komolyan, tök édi vagy, h. így aggódsz!
Amúgy igazad van, én is erre gondoltam épp az imént... Bár a legutóbbi után egész jól összeszűkült a gyomrom, ez múlt 7főn volt és az utánavaló napokban tudtam tartani a kb. 1100 kcal-t...
Na, még meglátom, holnap hogy érzem.
Mókica tanácsolta nekem, h. hetente egy nap tartsak tiszta gyüminapot, amikor valóban semmi mást nem eszek, mert ez garantáltan megindíthatja a fogyit...
Még a zöld diétán is gondolkodom, de az anniyra szigorúnak tűnik nekem, sztem nem bírnám:(
A tabival vagy így? Ez fura... De hát csak le kell nyelni...ha sok folyadékkal veszed be, nem is érzed.
Viszont én meg a kanalas gyógyszerrel vok úgy, mint te:S Bár szerencsére már felnőtt vok és nem kell ilyesmit bevennem:)))
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!