Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Sziasztok! Én már nem is írok semmit, csak kacagok itt rajtatok. Vagyis azon, amiket írkáltok.
Vicus! Jó volt! Szép volt! Én egyszer a gyantapatronnal jártam így :D Az is büdös volt. De én a mikról nagyon sokáig kapargattam olajos vattával a gyanta miatt :D
Én most megyek 6-ra a karácsonyi vacsira. Akkor ott lesz a polgármester is és fizeti a vacsit és kapunk valami meglepetést. Remélem valami lóvé, vagy utalvány. Örülnék neki :D
A párom jól beszivatott, megigérte, hogy elvisz kocsival, erre most vánszorgott haza a kocsmából. Én meg félek csúszós útban vezetni, de muszáj lesz. Ő meg kapja be! Ünnepek előtt költeni a pénzt. Egész évben alig jár, pont most kell. Tudnék még cifrázni, de nem égetem magam vele.
Öltözök is, aztán megyek. Majd beszámolok, hogy mit kaptam :D
És irigylem azokat, akik idén már nem mennek! :( Nekem még holnap is kell, aztán hétfőn értekezletre. De utána vége :)
Hova tűnt mindenki?????
Hahóóóó,mindenki tornázik rajtam kívül,mi van má'
Figyu,eléd állok h.spóroljunk a golyóval,meg mögéd nem is tudnék állni mert kilógnék:))
Jó tornát:))
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Lőjjjjjjjetek le!!!
Nem tom mi lelt...az előbb befaltam vagy 7 db nápolyit...480 kcal pluszba!!!!! Hihetetlen vok:S:S:S:S
Este meg borozás lesz:S:S:S:
No mindegy, nem megyek Dunának, inkább szaladok, h. még elérjem a 4 órási tornát...legalább vezekelek...:)
:)))Na jól van akkor tényleg hasonlítunk Acska:))
Java,én azt hittem ha jó sok vízbe rakom nem robban:))
Ugyes vagy!!!!!!!
En a csokit egettem oda multheten, meg most is erzik rendesen, mert fustolt:))
Csajok,beszartok olyat mesélek:))
Főtt tojást akartam csinálni a mikróba és felrobbant amikor kinyitottam a mikroajtót,kb ezer felé persze,olyan jó volt kitakarítani....Úgy megijedtem amikor robbant h.még most is ezerrel ver a szívem...
Olyan jó szag van a boltban:))Tuti azt hiszik pukiztam:))
Olyankor eleg rossz. Ha nem igernek semmit, akkor legalabb nem szamitasz semmire.
Nalunk is volt tegnap egy eset.
A fonok adott vagy 3nak boritekot, de valami banktol. Mi elkezdtuk oket szivatni, hogy nekunk is adhatnanak az ajandekpenzbol, errefel az egyik azt hittem, hogy komolyan beszelunk es tenyleg penzt kapott. Kicsit kellemetlenul csalodott mikor latta pappir van a boritekban, nem penz. Jot kacagtunk rajta.
istenem...a disconak több értelme van mint egy mozinak? :-S
Amúgy csak azért vártam többet mert más lett igérve,csupán ennyi.
Engem is ez éltet :-)
Holnap délelőtt jön hozzánk szerelő,konvektorhoz,nem működik :-S így ez a pénz el is fog menni.
Holnap 14-re megyünk moziba,Avatar 3D-re.Estére mennék bulizni de nem hiszem hogy sikerül rávenni bnőmet :-)
Úgy tűnik nem...Ba..a meg:((
Na majd este feltöltetem a mézesbödönömet:)))
Sziasztok Lánykák!
Vicus, ne legyél szomi!!!! Hát nem kaptál elég pozitív energiát a kineztől?!?!?:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!