Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Kell ha, nem is szegyen, persze ha nem a legkonnyebb tantargybol buksz mint en:))) Jo kis emlek... El is meselem, aztan ha nem tetszik nem olvassatok...:P
Szoval 2.even volt pedagogia vizsga, ami abbol allt, hogy van 31 kerdes megadva 3-4 valasszal mindegyik. Tudtuk oket elore, a helyes valaszokat is. A lenyeg, hogy vizsgan modositotta, egy-egy szot cserelt ki, egy-egy betut. Volt 10 kerdes amibol ha 3at tudsz akkor atmesz. Na en voltam akkora marha, hogy nem mentem at:)))... A legjobb az egeszben, hogy egy jo nehez vizsga, valami matek, elott "dicsekedett" el egyik csoprorttarsam, hogy elvagtak. Na jo, nem hazudok. Pont ramkerul a sor a vizsgazasra, az egyetem legszigorubb tanarja, tantargy differenciaszamitas 2. Kellett mondja, hogy mibol szobelizek es akkor kialtja nekem oda a csajszi, hogy elvagtak pedabol. Ugyebar utanna tudjak nyugodtan felelni a tanar kerdeseire.
Na ez az en tortenetem:) Az elvagott vizsgarol, es a "kedves" csoporttarsrol.
Figyelj! Ezt tapasztalatból mondom, hogy vizsgaidőasz alatt hízik az ember. Márcsak azért is a kajára jársz, hogy addig se kelljen a könyv felett ülni. Meg a stressz. Attól is az evés véd meg. Én államvizsga előtt híztam vagy 10 kg-ot. Ez kb 2 hónap volt :D Majd lemegy :)
Bejelöltelek :)
Mit vegzel, hogy statisztikad van. Nehez vizsga az biztos, en is kenyen kellett tanuljak ra, foleg, hogy a tanarno sem volt valami engedekeny.
Nekem is vizsgaidoszak, de en hoxazok tanulas helyett.
Semmi baj! Még soha nem buktam, ezt is meg kell tapasztalni! :) Már csak ez az egy van hátra!
Hááát a fogyi.... khmm.... hát ma ismét bekajáltam! Ez van! Hidegben nem megy! De a súlytartásra én is odafigyelek! 79-80 körül ingadozok állandóan! :(
Marissza, sajnálom:(
De így van, majd legközelebb!
Mennyi van még hátra?
Fogyi megy?
Ja értem! :)
Igen, fenn vagyok! Küldjek privit? :)
Szia! :((( A fene! A következő majd sikerül! Ne aggódj! Addig ne is lássunk itt! :D Tanulj csak! Aztán majd mesélünk. Most a vizsga a fontos!
Ja, csak úgy eszembe jutott,hogy ismerjük egymást, akkor aki fent van, azzal bejelölhetjük egymást. Te rajta vagy ezeken az ismerősgyűjtő oldalakon? Ne nevezzem nevén őket :D
Sziasztok lányok!
Bocsi hogy eltűntem, de tanulnom kell! Elhasaltam statisztikából! :(
Mi ez a nagy bejelölgetés? :)
Én sem...iwiwen igen, de oda mostanában már ritkábban járok...
Nívea, megértelek teljesen...ezért is gondolkodom a váltáson!
Minike, ez olyan fura...amikor én vtam kint, én hál' istennek olyan családnál laktam, akik kedvesek vtak, az elején letisztáztunk minden kajás témát, megmutatták, mit hol találok, nyugodtan szolgáljam csak ki magam...de én azért inkább vettem magamnak kajéát...hú, ha belegondolok...csupa finomságot...hízlalóakat...:S :P
Kár :((((
Többiek?
Sírj nyugodtan! Mi is sírunk. De akkor te nem is kapsz ott enni? Lehet, hogy nem is jut eszébe, de ehetnél. Vagy gondolja, hogy már nem kell kínálgatni, eszel ha kérsz. Nyugodtan szedjél belőle. Nehogy éhezz.
Engem sem kínálgatott kint a család, de amikor odamentem mondták, hogy vegyek el mindent, vagy szóljak mi kell. Bár volt, hogy reggel kaptam 2 szelet barna kenyeret, ami ilyen 6X4 cm hosszúságú és 1 cm vastag volt. Ezt megkenték lekvárral és szeva. Bírjam ki délig :D Legalább fogytam :DDD
Hát elég vacakul is érzem magam. Eléggé el vagyok keseredve. Egész nap küzdök a gyerekeikkel, mert nem tanították meg őket viselkedni, nincs hangom, mert folyton kiabálnom kell, mivel másra nem hallgatnak(gondolom otthon is így mehet), tanórán nem viselkednek, zavarják a többit is és aztán persze, hogy nem fejezik be időben a tanulást. Aztán jön a szülő. Nekem egy 4 általánossal végzett ostoba tudatlan ember ne pattogjon. A párom mondta, hogy legközelebb ha ilyen van, hogy nincs kész a gyerek időben, hívjam fel és bejön. Aztán ha valaki pattog, akkor szájbaveri és gondolkozzon el otthon a dolgon, hogy miért is történt. Nagyon ideges és mérges vagyok. Holnap megy be talán az igazgatóhoz. Majd kiderül, hogy mi lesz. Amúgyis bukásra áll a gyerek, mert nagyon törődnek vele otthon. Akkor nem mindegy mikorra megy haza?? Ha más miatt nem foglalkozik vele? Már megint pörgök. Húúú!
Minike! Amúgy emiatt nem segít a párom vígasztalása. Nem tud mit tenni.
Attól félek leginkább, hogy megvernek valami miatt.
Megvan :D Én meg vissza :)
Többiek? Ti is fent vagytok valami ismerős gyűjtő oldalon? Bejelölgethetnénk egymást??! :) Végülis már ismerősök vagyunk?!
NA megyel hatha holnap jobban kelek:)
puszi nektek
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!