Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Szoktunk,nem azzal van a baj.Hanem az hogy régen is eljártunk,régen,jó régen volt már tényleg 5 éve...
Szóval most is eljárunk,csak ha beülönk vhova ott nem csókolózunk már meg ilyesmi,meg utcán.És ezt hiányolom baromira.
gondolom ,mivel probalsz tenni ellenne es egy ilyen beszolas termesztesen szar.
Regen tesom nagyon dagi volt es vmin sirankozott , azt mondta anyunak :"de anya en olyan dagadt vagyok..." anyu meg: az meg csak haggyan kislanyom;)Nem igy akarta anya csak szarul jott, de mi rohogtunk rajta:)
:)))
Háát,ez megoldhatóó,azért,nem?
Beszéljétek meg!Pl.elmenneétek egy étterembe/discóba vagy valahova külön(!),és ott felcsípne Téged....Tök izgi,szerintem...
Na ha meg lehetne szobát is kivenni a közelben...
Hmmm,tök vicces,h.csak Ti tudjátok mi a szitu,a többiek meg azt hiszik,hogy...pedig nem is:)))
Na az meg randi lett volna :-D
LÉnyeg hogy most spontánok voltunk :-D
De zsír...Most kérdezték meg mi van velem mert eltüntem.Mondom ma írtam a naplómban...Erre Ő nem is.
Pedig de.Ma írtam képzeljétek el,regényt kb és senki se tudja elolvasni mert azt jelzi 23-án írtam,tehát már nem tünteti fel újjnak...Pedig ma írtam,1000%,nem vagyok bolond.
Kedves ő, csak valahogy most nem jött neki össze.
Anyumat 2 gyerek után azért nem kell hasonlítani hozzám, de egy picikét molettebb tőle. Olyan +3-5 kg lehet.
Az nem mindig baj,jó az néha ugy is hogy tudod,hogy most "az"jön...:))Rákészültök,ilyenek:))
A "rendi"az rendes vagy rendszeres?vagy mi,nem értem ezt most...bocsika..
Na nem is tudom hogy látom.Úgy fél órája hagytuk abba :-D szóval ma jó volt :-) de nem tudom,néha olyan izé...Nem vagyunk túl spontánok :-S
Nekem a rendik hiányoznak meg ilyesmi.
Epp nezem a norbi ultra 1es kodjait es azt nem ertem h a 12% tejfol szerepel de kefir nem.
Mi alapjan allithatja ossze ezeket?
Oké.
igen, oda. Most végeztem. Jól kifáradtam. Tekertem állva, aztán ülve, aztán megint állva és megint ülve... De jó volt. Már a mini edzésprogramra nem maradt erőm, meg fel is kavarodott a gyomrom. Úgyhogy nem fogok felüléseket csinálni.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!