Fogyjunk együtt! (beszélgetés)
Remélem hogy a géppel van valami!
csak furi hogy nem jelentkezik.De csak írta volna hogy több napig el lesznek....
Vwlwd mivan?
állást megkaptad amiről beszélgettünk?
Fogad?
Tán csak nem történt vele semmi.
Lehet elszállt a gépje vagy nincs netje?!
Sziasztok!
Nem tudtok semmit Geniáról?
10-e óta nem jelentkezett be!!
Remélem nincs gond.A naplójában írta hogy elutaznak disznó vágásra és azóta nem jelenkezett
Ott orvos a fogorvosom, azért. Semmi gond nincs amúgy, csak a fogamat tömi befele.
Itt helybe nem bízok a fogorvosunkban mióta a ó fogam fúrta-tömte, a rosszat meg úgy hagyta.
Azóta 30km-re járok inkább vagy busszal,vagy kocsival. De ő legalább precíz, pontos, megbízható.
Jajj,szegeny kicsiked!De biztos elvezte nagyon!!:D
Jo fogyi,az biztos,de amikor annyira vagyom vmi ennivalora...kepes vagyok feloltozni es kimenni erte!
Amugy szerencsere tegnap elkezdett olvadni rendesen,meg esett az eso is,szoval olvad!Ugy orulok neki,ma reggelre mar csak itt ott van egy-ket hokupacka!Nagyon orulok!
Jó idő volt ma viszonylag, csak az a rohadt eső nem kellett volna. Egész nap esett az eső.
Bementem a szájsebész fogorvosomhoz ma, és jövő vasárnap is mehetek majd megint be. Addig meg ő megy síelni, jól is teszi.
Hogy vagytok, meséljetek.
szia!
Én szeretem a havat,de a locs-pocs maradványt nem.
Levittem a kicsikémet szombaton szánkózni és fel is borítottam:( egy kicsit vérzett a szája de vissza akart ülni egyből :)
Ez is egy jó fogyókúra... nem menni a boltba mert hideg van.:)))
Én rá fáztam mert nem vettem kenyeret.Most mehetek délután is.
Ma fényképezkedtün a mikulás bácsival is :)))
Elég sűrű progim van. 2-kor tudtam meg ebédelni is :(
Legalább vacsoráig nem leszek olyan éhes :)
Szia!En igazabol olyan majus korul alltam neki a fogyinak,tudatosan etkeztem,kozben szakitottunk a parommal...ossze-vissza,azota jott is fel,ment is le, de 13 kilot fogytam majus vege ota.
Igen, lett izomlazam,picit ereztem a vadlim es a farizmom:D
Ja,fogadalmak,fogadalmak,telen olyan nehez fogyni,hideg van,allandoan csak vmi melegre vagyom,egy forro csokira..., kave, de melle kell vmi suti is,keksz,ropogtatni valo...
Ma pl. egvegteben vmi sos chipset ennek,de szerencsere nincs itthon es lusta vagyok elmenni a boltba,mert irto hideg van kinn.
NAGYON ugyes vagy,hogy olyan sokat lefogytal!Nagy nagy gratula neked!:D
En most a sutiket,edesseget probalom visszavenni,es probalok itthon is tornazni,h anem jutok el a kondiba.MA be kell fejeznem ket fontos leadando hazidolgozatot,szoval illene nekiallnom.
S hidd el, most is ki fogsz tartani,majd istapolunk itt!:D
szpe napot neked!
Semmi kulonos....turelmesen varom akilok fogyasat ,,,,pedig k...va nehezen megy!!!!!!!!!
Pentek reggel merlegeles !!!!!!!!!!!!
Szia.
Semmi különös, minden változatlan.
Lassan végzek a papírmunkákkal és végre mehetek feküdni.
Reggel úgyis kezdődik minden elörröl, és elég korán kelhetek ráadásul.
És nálad?
Sziasztok ?
Ki hogy van???
Szia.
Lett izomlázad mára, mint ahogy megjósoltad?
Én most teljesen punnyadt vagyok, ezen változtatnom kell, de már az ünnepek előtt nem, majd csak jövő év kezdetekor.
Ismét szilveszteri fogadalmam lesz h lefogyok.
Január óta a 113,7-ről lementem ma reggeli mérés szerint 94,8-ra. Szuper azért hogy bár jött vissza, de akkor is jobban nézek ki és érzem így már magam a bőrömben.
Január legelején ismételten nekilátok, és most mivel fogadalom lesz ez is, így nem szabad megszednem.
Ha most kitartottam május végéig, akkor sikerülnie kell következőleg is!
Huuu,akor jol bevasaroltal...en magamnak nem csinalok nagy hajcihot.Mivel egy csaladdal lakom, naluk berlek szobat, egy egyedulallo anyuka, ket gyerekkel.Igy nem nagyon veszek semmi nagyobb dolgot,mert megbeszeltuk,hogy adok neki 20 eurot es es eszek veluk Karacsonykor. Mivel a parom dolgozni fog,mivel dupla oraber van olyankor...
Kondi jo volt, de mar regen voltam,holnap tuti izomlazam lesz.De nagyon jol esett megmozgatni a tagjaim!
Hogy ment a tornázás?
Nekem megvolt az itthoni munkám. Utána meg kocsival mentem délután vásárolgatni (tudod ki fog fagyoskodni).
Megvettem a sajtos sütiket, bejgliket, sütiket, darált husi a fagyóban, bécsi virsli is a hűtőben (már jan 13-ig eláll úgyis)
Holnap még üdítőket, halat, pezsgőt megnézem, ha jók meg is veszem őket.
Már akkor csak a káposztára kell költenem karácsonyt illetőleg.
Szép napot csajok.
Nagyon hideg van odakint, még jó hogy tegnap bevásároltam.
Most megyek főzni, időnként azért bekukk.
Nálunk detto ez volt. Az anyja volt az isten, én meg egy nagy nulla. Amit anyuka mondott, az volt a szent.
Valóban, szép és jó lenne végre egy pasit találni aki nőnek nézne, és nem egy rabszolgának.
Sziasztok!
Ma csak kevest leszek,meg neha -neha benezek...
Holnap ,pedig csak reggel koran es csak keso este mert elutazunk!!!
Addig is szep napotnektek!!!!!!!!!
Ezért is kérdeztem rá,mert a terheség alatt sokminden ki derülhet.Itt legalább is nállam,mindenféle vizsgálatot végeztek. Ekkor derült ki a terhességi cukor és az is hogy régebben megkarmolt egy macsek és a vírusát még mindig ki tudták mutatni a szervezetemben.Amíg meg nem született a kicsim és a kezemben nem tartottam egymerő stersz volt az életünk.Amiután megszületett a kórházban kellett maradnunk még 12 napot és szülés elött már 9 nappal befektettek.
egyszóval mi is megszenvedtük.
De tudom ezt nem lehet össze hasonlítani a tiéddel :(((
Az anyós csak meg békül ha majd unokát adsz neki.
A másik fiúnak van családja?
Az az igazsag,hogy tenyleg olyan,mint egy kiralyno!Hatalmas hajkoronaja van, es ugy is viselkedik,ugye,mindenki kiszolgalja a szivizomgyulladasa miatt.Gondolom jol jon ez neki...:S
Tudod,igy,hogy nekem mar nincsenek szuleim,ugy szeretnek egy olyan ferfit magamnak,akinek a szulei elfogadnak,befogadnak es vegre ugy erezhessem,ismet van csaladom!Na,de,hogy egy ilyen noszemelyt kifogni?A parom meg isteniti az anyukajat,amit megertek!Elobb utobb el kell fogadnia,hogy en nem megyek sehova a fia mellol,mert szeretem...
Szia!Nem elvetettem!Hanem sajnos elveteltem!Minden vagyam egy kisbaba,es nagyon,de nagyon magam alatt voltam,hogy nem maradt meg!Itt Irorszagban nem nagyon foglalkoznak a vetelessel,kb.olyan,mintha gyilkossagot kovettem volna el!Kaptam 3tablettat,hogy vegyem be 3egymast koveto napon,de nem csinaltak velem semmit,pedig majdhogynem a falat kapartam kinomban,egy doki megnezett UH-gal,es ennyi!
Hogy miert mentunk szet a parommal?Nos,ez jo kerdes,a baba utan vhogy eltavoldotunk egymastol,s egy nap elem allt,h ugy erzi,kezd beleszeretni a kolleganojebe...jol leesett az allam!Nah,mindegy,elengedtem,nem lehet senkit sem eroszakolni,hogy szeressen...S most ez van,hogy kiderult az a csaj megsem volt olyan jo neki,mint ahogy o azt elgondolta....s visszajott hozzam!En a mai napig szeretem es kepes vagyok megbocsatani neki.
Nem, nem vele jottem ki,itt talalkoztam vele,olasz szuloktol szuletett itt Irorszagban.A szulei idokozben visszakoltoztek Olaszba,o meg a testvere itt vegeztek a sulit, itt voltak katonak,szoval abszolut itt nottek fel.Azert jonnek ki a szulei,mert ahol laknak olaszban,angyon kemeny a tel,Alpok labanal,Eszak Olaszorszagban,es az anyukajanak szivizomgyulladasa van,szinte majdnem mindig,semmti nem tud csinalni,mert azonnal rosszul van. Szoval javareszt csak pihenget,tevezik,neha megfoz,ha jobban erzi magat.Amugy mindent az apukaja csinal a hazban,meg a fozest is. kb.2 eve ismerem,de ugy komolyan egyutt toltott ido kb 15 honap volt,meg ugye a 4honap kihagyas...Szoval meg nem olyan regota.
Igazad van Bloom!
Azért is kérdeztem most rá mert nem értettem.
Magicmag!
Ne haragudj ha ezzel megbántottalak sajnos félre olvastam.