Fogyjunk együtt! (beszélgetés)
OKÉ.
Most megyek mert még mérleg ellem csere, fürdés, ágyalás.
Holnap itt leszek szinte egész nap, közben végzem a dolgom.
Jóéjt.
Muszáj, nem mehetek fel a mérlegen még jobban.
És te, mért nem jössz a csapatba?
Én is annyit teszek meg a mai naptól hogy oviba és suliba gyalog viszem őket ill megyek értük.
Ezzel is hozzájárulva a diétámhoz.
ez a szénhidrát bevitel nagyon kevés!
Most is ennyin voltál?
Hát a mozgásban nem tudok tippet adni,mert Én sem tudok tornázni.Annyiszor megfogadtam hogy most ha törik ha szakad de szakítok rá időt de mindig van valami ami közbe szól.
Mondjuk a séta is egy mozgás forma és ha belejösz akkor futhatsz is :)(bár Én utálom)
No, meglett az 1. nap.
Hátt mit is mondjak. A napot 98,8kg-al kezdtem. Ma vennem kellett egy új elemet is, mert a régi már nagyon gyengélkedett 1 év rendszeres mérleghasználat után.
Reggelim 1 zabkorpás joghurt volt, utána legközelebb 3 körül ettem, ami 1 adag chilis csirke volt tojásos rizs körettel.
Ez betett teljesen a pocimnak.
Ezután bepótolva a mai vízfogyasztásomat, megittam egyszerre 3 bögre citromos zöld teát, és 1 bögre édeskés kakaót.
Hát így telt a mai napom egy csomó rohangálás közepette.
Tarts ki csajszi!Hogy ment az elso nap???Majd szamolj be!Okes?
Tornazol vmit?
Szia Timcsi!
Na,telefonaltam az eredmenyert, szerencsere meg eppen jo lett, kerek 7mmol, igazabol 6os korul kellene lennie, de azt mondta a doki,hogy folytassam a fogyit,ket het mulva ujra ellenorzes es meregessen szorgalmasan,jegyezzem minden alkalommal fel(eddig is igy csinaltam,nezte is a doki neha,mert bizony volt 14es is sajnos...)Szoval meg 3honapig fogyi,135 gr szenhidrat es utana meglatjuk, hogyan tovabb,azt mondta, tobbet kellene mozognom, mert a mozgas is nagyon jo hatassal van a vercukorszintre.
Ha lenne idom, akkor mennek is, de igy?Egyszeruen nem tudom, hogy mikor tudnek elmenni pl kondizni ismet, mert ugye megkezdodott a suli ujra, delelott fosulin vagyok, delutan meg dolgozok.Szoval mire hazaeset fel8-8 fele,egyszeruen energiam nincs csinalni semmit sem!Adjatok vmi tippet, mit tudnek csinalni.Annyi szabadidom van napkozben, hogy suli utan vagy egy kerek oram mielott mennek dolgozni,szerencsere kozel van a sulimhoz a munkahely. Szoval nem tudom, mit tudnek tenni.
Esetleg meg azt tudnam elkepzelni, hogy gyalog megyek suliba(az egyik baratnom minden reggel elvisz kocsival).Szoval vmi otlet?
Régebben Én is jártam ígyhogy elfelejtettem enni és nem tudtam abban a pillanatban hogy miért is vagyok ingerült.aztán meg kordult a gyomrom és ami a kezem ügyébe kerül felzabáltam. Na meg is lett az eredménye.
Valami jó is volt abban hogy észre vették nállam a terhességi cukrot,mert nagyon sok dolgot már másképpen látok.
Ami a leg megdöbbentöbb volt számomra az az hogy milyen hamar tönkre teheti az ember magát a sok finom"szeméttel"!
írd majd meg hogy mi lett az eredmény!
Na meg hogy milyen volt a buli! :))))
Nekem a délutánom jó "laza" lett, A Grace klinikát néztem, a 6. évadot 1-10. részig. Végre bepótoltam amiről korábban lemaradtam.
Holnap már kellene kicsit összébb vennem a kajával, különben nem fog menni a 10.-ei, hétfői kezdés.
Sziasztok!Nos, en merlegelni szerdankent szoktam es mindig beirom a naptarba, hogy mennyi lett.
Probalom visszavenni az adagokat, mert rajottem, hogy nem eszem elegszer, ezert van sokszor, hogy irtora leesik a vercukrom(ha sokaig nem tudok vmi miatt enni) es olyankor hirtelen nagyon ingerult leszek, leorditom a parom vagy a gyereket(neha vigyazok a barinom lanyara),persze, utana azonnal megbanom, es sokaig bant is...de mostanaban mar rajottem,hogy ilyenkor bizony ehes vagyok,a beka segge alatt a vercukrom es emaitt leszek ilyen hiperszenzitiv...Szoval el kell osztanom meg jobban a kajat,napi legalabb hatszori etkezesre.Szoval jobban oda kell figyelnem!
Ma sajnos lecsuszott egy csokis muffin,es egy gyumolcskenyer szelet is...:( Na,majd holnap jobban odafigyelek.Kivancsi leszek, hetfon kell telefonalnom az eredmenyert.
Mindenkinek jo fogyit,jok legyetek,mindjart indulunk egy jo kis hazibuliba az exemmel...vagyis, a mostani parom,aki az exem volt...?Ez hulyen hangzik, de ez van!Na papa!
Nem is tudom már hallod.
De a mai után tuti ennyi a kajából.
Lett gyümileves édeskével, meg borsostokány pennével, illetve meggyespiskóta.
akkor nem kezdődik neked olyan jól ez a év...
Mármint hogy magaddal is törödsz!
Vagy esetleg egy virtuáli fenékbe billentés az ami hiányzik?
Most állok egy helyben.
Hétfőn kezdek neki, bár igazából nem tudom mit fogok onnantól enni mert semmi nincs itthon a családnak való ennivalón kívül, ami diétánál is jó ehető lenne.
Lehet éhen halok. Majd teával, vízzel ontom az éhségem.
Nálam sehol semmi jelenleg.
Csak egy jókora kedv kellene az egészhez, és akkor már minden sínen lenne.
Jó reggelt mindenkinek!!!
Ma 65,5 vagyok!
Nem híztam és nem is fogytam semmit!
Ki hogy áll?
Ki mikor mérlegel?
Ha van kedvetek írjatok!
Ma nem lesz olyan sok dolgom,csak boltba kell mennem nemsokára.
Genia!
Mi mindig itt vagyunk!!
Rajtunk nem múlt...
Én is nagyon sajnálom:((
Jo reggelt!!!
Annyira sajnalom ezt a forumot ..lanyok nem hiszem el ,hogy hadjuk meghalni!!!!!!!!!!!!!
szia!
örülök hogy a doki megdicsért,akkor az esély nagyobb arra hogy nem kell a tabi.
Én most egy másik fórumon is vagyok kukkants be te is ott most mindenki nagyon lelkes hátha jobban megy neked is a diéta:))))
Gyerekek,bocsi,ilyen keson jovok.
Doki megdicsert, nagyon ugyes vagyok , vett vert, egy het mire meg lesz az eredmeny, szoval meg egy het amig izgulhatok, hogy milyen lesz a cukrom, de azt mondta, szerinte jo lesz!
Mondta,hogy meg mindig kell fogynom, meg legalabb ennyit!