Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk együtt - 2026 fórum

Fogyjunk együtt - 2026 (beszélgetés)

9. asztanaviszta (válaszként erre: 8. - Babyboo34)
jan. 23. 17:14

Nem rád vonatkozik.

Azért is írtam így: "kanapékrumplizik"

8. Babyboo34 (válaszként erre: 7. - Asztanaviszta)
jan. 22. 20:10

Hát ha valaki 8 vagy 12 óra álló munka után kicsit felnéz a hoxára, annak szólna mindez...akkor már régen rossz.

Én valahogy nem ebbe a csoportba tartozom hogy itt töltsem a napomat, mert heti 5-6 napban napi 8-12 óra álló közepes fizikai munka igencsak kisebb eddzésekkel felér.

7. asztanaviszta (válaszként erre: 6. - Babyboo34)
jan. 21. 08:47
Van annak valami diszkrét bája, hogy az "kanapékrumplizik", aki szinte egész napját itt tölti.
6. Babyboo34 (válaszként erre: 5. - 55Judit)
jan. 20. 20:36

Ne hidd hogy pl késő este amikor valaki felnéz ide a fórumra, még pont inkább nekiállna bármilyen eddzésnek. Mert ha érdekel, napi 1 óra eddzésem megvan, mégsem vagyok kanapéhuszár.

Ja és nem a féltett fórumon, csak azért nem gondoltam volna hogy olyan ír ide akinek rohadtul semmi kedve vagy inkább köze nincs ehhez az egészhez! Az meg hogy hányan lesznek a fórumon nem kell jósolgatnod!

5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Babyboo34)
jan. 18. 09:41

A beszólás nem az én stílusom. Ha nem érted mire gondolok nem sértegetni kell fórumtársadat, hanem gondolkozni.

Csak hogy értsd miről beszélek és azok is akik mögötted a bólogató jancsik, elmagyarázom neked: Amíg fórumozol ülsz a seggeden, és egy kanapékrumpli lesz belőled a fogyás helyett. Ezt ténynek nevezik, nem beszólásnak még ha viccesen írtam akkor is.

Aki "formálódni akar, kitartó, kellőképp elszánt", nem biztos hogy itt a helye. A fogyáshoz vannak alkalmasabb eszközök is mint a számítógép előtt a szék. Ezért a féltett fórumod nem lesz sokáig fenntartható. Vannak akik máshogy gondolkoznak.

jan. 18. 07:54
Elszánt vagyok, csak kitartó nem. Nem tudom a motivációm hosszan fenntartani, mindig abbahagyom.
3. Babyboo34 (válaszként erre: 2. - 55Judit)
jan. 17. 21:48
Nem tudom hogy mire gondolsz; de nem azért lett ez a fórum hogy az esetleges beszólásokat kelljen olvasgatni; hanem normálisan gondolkodó embereknek, normális megnyilvánulással.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Babyboo34)
jan. 17. 20:12
Igaz hogy fórumozással is lehet formálódni, csak nem úgy!😀
jan. 17. 19:15

Sziadztok!

Mindenkinek itt a helye aki formálódni akar, kitartó, kellőképp elszánt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook