Fogyjunk együtt - 2026 (beszélgetés)
Nem rád vonatkozik.
Azért is írtam így: "kanapékrumplizik"
Hát ha valaki 8 vagy 12 óra álló munka után kicsit felnéz a hoxára, annak szólna mindez...akkor már régen rossz.
Én valahogy nem ebbe a csoportba tartozom hogy itt töltsem a napomat, mert heti 5-6 napban napi 8-12 óra álló közepes fizikai munka igencsak kisebb eddzésekkel felér.
Ne hidd hogy pl késő este amikor valaki felnéz ide a fórumra, még pont inkább nekiállna bármilyen eddzésnek. Mert ha érdekel, napi 1 óra eddzésem megvan, mégsem vagyok kanapéhuszár.
Ja és nem a féltett fórumon, csak azért nem gondoltam volna hogy olyan ír ide akinek rohadtul semmi kedve vagy inkább köze nincs ehhez az egészhez! Az meg hogy hányan lesznek a fórumon nem kell jósolgatnod!
A beszólás nem az én stílusom. Ha nem érted mire gondolok nem sértegetni kell fórumtársadat, hanem gondolkozni.
Csak hogy értsd miről beszélek és azok is akik mögötted a bólogató jancsik, elmagyarázom neked: Amíg fórumozol ülsz a seggeden, és egy kanapékrumpli lesz belőled a fogyás helyett. Ezt ténynek nevezik, nem beszólásnak még ha viccesen írtam akkor is.
Aki "formálódni akar, kitartó, kellőképp elszánt", nem biztos hogy itt a helye. A fogyáshoz vannak alkalmasabb eszközök is mint a számítógép előtt a szék. Ezért a féltett fórumod nem lesz sokáig fenntartható. Vannak akik máshogy gondolkoznak.
Sziadztok!
Mindenkinek itt a helye aki formálódni akar, kitartó, kellőképp elszánt.