Fogyjunk együtt 2012. október 1-től (beszélgetés)
Az a baj ezzel, hogy a tested már át van programozva.
Azt például tudtad, hogy amikor édes ízre vágysz, akkor a tested tulajdonképpen zsírt kíván?
Én egyébként is olyan ember vagyok, hogy azt eszem, amit megkívánok. Hiszem, hogy a testem tudja, mire van szüksége, így segítek neki. Amikor a páromnak arcbénulása volt, napi 1 kiló savanyúkáposzta fogyott. Utána tudtuk meg, hogy abban van a legtöbb B vitamin, ami az idegrendszernek kell. Én vashiányomkor a kelkáposztát és a májat kívántam. Most, hogy lelassult az emésztésem a csípőset kívánom, de nagyon.
Reni! Mikor tesztelsz? Holnap?
köszi, az a baj, hogy nekem viszont a kedvencem!
Múlt hét óta pár deka visszakúszott, de nem félek, mert látom azt, hogy haladok.
az anyós sztoriról eszembe jutott valami... valamelyik nap a férjem és anyukája összefutottak, vele küldött haza sütit.. hát őszintén szólva megkóstoltam ( túrós volt) , de kiköptem, nem birtam lenyelni sem.... annyira eszelősen édes volt. a férjemet megkértem hogy ne szóljon erről, szerencsére hallgatni fog:)
nem is tudom... lehet hogy kezd megváltozni az ízlésem?
Hudvig: nekem nem ellenség a habcsók mert világ életemben utáltam:D szóval nem zavarna ha a közelemben van:) részvétem neked:)
Sziasztok!
Amilyen rosszul indult a napom, olyan jó lett. Ennyit a jingről és a jangról.
Reggel korábbsan mentem dolgozni, hogy takarítani is tudjak(azt is én csinálom). 20 perc gyalog. Az irodánál vettem észre, hogy a másik táskámban maradt a kulcs. A kolléganő szabin, főnök egy óra múlva lesz. Így irány haza. 25 perc hazáig. EZ eddig 45 perc, majd biciklivel vissza ebben az őrjítő hidegben. Nagyjából megvolt az 1 órás kardio. Viszont a helyi újságban találtam egy hirdetést, nov.10én gitárest lesz és MEGYÜNK! Itt semmi jó nem szokott történni. Így már alig várom.
A diétáról annyit, hogy anyósom habcsókot sütött.
Kiírt gyógyszert,de az csak a nikotin függőséget segít legyőzni, a pszichikait nem...ráadásúl nagyon drága, havi 24.000. ft az adag, s legalább 3 hónapig kell szedni...
Ez az egy segítség van,más nincs, s mellé nyugtató mert anélkül elviselhetetlen az ember...
Napi 2 dobozzal :(
Több oka is van, megutáltam....idősebben az ember már nem magára gondol,hanem a gyerekeire...egészséges kell legyek ahhoz,hogy fel tudjam nevelni őket és segíteni tudjam őket az életben... én nagyon függő vagyok a cigitől, de bárhogy is szenvedek majd,megteszem, előbb vagy utóbb , többedik próbálkozásnál, az sem érdekel,de addig csinálommíg le nem teszem végleg.
No persze ezért is akarok lefogyni,rászokni a rendszeres testmozgásra, kiiktatni az életemből a rossz dolgokat, a negatív dolgokat és helyettük jókat behozni,egészségesebbé,boldogabbá válni, teljesen másképpen szeretnék élni a jövőben...
Mi az oka ennek? Nikotinfüggőség, remegsz, hogy rágyújthass? És akkor tolod be a csokit, hogy enyhüljön a remegés? Én akkor sárgarépa, karalábé, zeller csíkokat készítenék egy dobozba reggel, és amikor jön a remegés, akkor bekapok egyet és 2-3 percig pépesre rágom.
Lehet, hogy baromság, csak ez ugrott be, sose cigiztem, na jó, 16 évesen vagányságból párszor, de állandóan büdi volt a kezem, szám, hajam és azóta utálom. Ma is odajött mellém egy kolléga, hozott aláírnivalót, és mikor elment, aszittem megfulladok, olyan iszonyat cigiszaga volt.
Nekem a délutáni márás 126,3 kg, ami múlt héthez képest 10 deka, viszont most a szombati munkanap miatt elmaradt a hétvégi nyugalom, ennek tulajdonítom, na meg a mai prószának, amit a kollégám hozott.
Nagyon ügyesek vagytok!
Sziasztok!
A múlt héten 1,7 kiló ment le, úgy látszik, a tornának megvan a hatása :) de visszaállok a napi max 90 percre, azt ésszerűbbnek tartom...kimerítő volt naponta az a sok torna, nem hajt a tatár, megelégszem heti 1 kiló mínusszal is.
Az elmúlt 4 hét eredménye nálam is kb. mínusz 5kiló..centiket még nem mértem, majd elsején azt is közlöm.
Kitartás továbbra is Mindenkinek!!!
Én is szorítok. Ne legyél majd magaddal túl szigorú. :)
Nekem reggel 67,4-et mutatott a mérleg. Az 6 hét alatt alatt összesen: 3,6 kg. Most két hét után vártam volna egy kerek számot... De lehet az otthoni félrezabálgatás miatt volt a belassulás. :S