Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Hogy vagytok ma?En a reggeli kavemat kortyolom es keszulodok dolgozni 2ig dolgozok utana 5ig szunetem van 5tol este 10ig melo utana megyek futni ma is.Veszek a delutan egy nacit futni mert a tegnapi kenyelmetlen vol.Kajat meg nem tudom mi lesz de szerintem vacsira hal.A tobbit meglatom!
Nem tudok tört számot beírni. Írjak 70-et?
A merlegelot ma munka utan megcsinalom!
Sziasztok! Én is szeretnék fogyni. kb 10 kilótól szabadulnék meg. A tervem, hogy hétfőtől heti 2-szer járnék zumbázni (hétfő,szerda), és pénteken meg mondjuk ellipszis trénereznék. Kinek mi a véleménye erről? Hatásos lehet? Előre is köszönöm szépen! Sok-sok mínusz kilót mindenkinek! ;)
Sziasztok csatlakoznek en is.!
aranymag3
2012.ja.01
69.60kg
jelenleg69kg
celom57kg.koszonom szepen
Iringo, beírtalak, ahogy kérted. Január 1-jén kezdted? Mi a célsúly?
megvolt a torna :) nagyon jólesett,teljesen felfrissített. most irány tanulni! :S
ez tényleg így van. nekünk lehet,hogy kevesebb súlytól kell megszabadulnunk,de kisebb súlyból sokkal nehezebb fogyni. szóval nekünk sem olyan könnyű :)
Gebék? Nekem egyetlen csontosnak mondható részem van, a könyököm. :P Többen akarnak itt nagyobb súlytól megszabadulni. Pl. én is. A társaság vegyes, de aki csak 3 kilótól akar megszabadulni, annak is nehéz lehet és talán jól jön a bátorítás.
Köszi hogy beírtál ..tök jó ez a táblázat:-)))))
Beírtalak! A fórum fejlécében van a fórum táblázata.
[link]
név: Lexibaba
kezdet: 2011.11.03.
induló súly: 67 kg
cél súly: 54 kg
idő: 2012.01.31.
Beírsz lécci engem is?:)
Am majd belinnkeled a táblázatot?:)
Köszönöm :)
szia,köszi a jókívánságokat szerintem sokan vagyunk 80 kg felett és mi nem érezzük gebének magunkat:-)
Sziasztok! Sok fogyást kívánok Nektek!
Csak benéztem, de látom nekem nem itt a helyem, hiszen itt gebék akarnak fogyni.
:-) Látom,Te már elérted a célt!:-) remélem én is ledobom ezt a 6-ost:-)
Ugyanezek a számaim voltak nekem is:)))
[link]
név:Bettike78
kezdet:2012.01.01
induló súly:80kg
cél:58kg
idő :nyárra
Beírsz engem is?:-)
Sziasztok!!!!
Beirnátok engem is?
Fogyi kezdete:2012 jan 2.
induló súly:71kg
cél 65kg
Én is jelentkeznék,ha lehet!:-)
Név: varganikolett01
Kezdet:2012.01.02
I.Súly:57
Cél:51
Határidő: minél hamarabb!!!:-D
Beírtam, de 0,4 kilót nem enged. Így 82-t írtam. A mérlegelődben tudsz darab kilót is írni.
Szeretnék én is csatlakozni.
Név Mítea
Fogyi kezdete 2012.jan. 1.
Induló súly 82,4kg
Cél 67 kg
Megyjegyzés: határidő máj.13.
még nincs,de csinálhatok.
ma úgyis pont megmértem magam,pedig csak péntekre terveztem. 61.2 kg vagyok most a szilveszteri 62 után. ez majdnem 1 kg kevesebb mint egy hét alatt,úgyhogy szuper :)
Beírtalak. Nincs mérlegelőd?
jelentkezem akkor én is.
Név: melody89
Fogyi kezdete: 2012.jan.1.
Induló súly: 62 kg
Célsúly: 50 kg
A folyamatos hidratálás lenne a jó, de teljesen megérthető, ha nem tudsz állandóan kijárni a WC-re.
Plusz a mérlegelőt belinkeli, amit te tartassz karban napi/heti szinten.
További ajánlott fórumok: