Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Igyekszem majd megállni, de a tea nálam nem segít:(
Már próbáltam. Majd lesz valahogy:)
Most mennem kell, szép napot nektek!!
Köszi:))
Már csak 8-szor kell ezt megismételnem!!! :D
Sziasztok!
Ma nem melózok, mamámat viszem dokihoz kontrollra.
Ma visszafogott napom lesz-és megpróbálok mától hamarbb ágyba bújni, mert nincs rám jó hatással, az éjszakákba nyúló netezés:(
Mindenkinek gartula, aki fogyott, a többieknek kitartás, megcsináljuk!!
Megjöttem.
Beverly: gratu az eredmébyhez!!! :)
Szerintem sem akkora probléma, főleg, mert egy pár grammos kis szeletkéről beszélünk.
Holnapra lehet, hogy fél kiló lemegy.
Nekem kifejezetten jót tett a hétvégi habzsi-dőzsi, amiről sikerült jól visszaállnom, így gyakorlatilag nem csak az ment le, amit hétvégén összekajáltam, hanem még fél kiló.
Vagyis kerek 3 kilót fogytam januárban, amit ma egy intervallum edzéssel készülök megünnepelni:D
Sziasztok lanyok!Megyek nem sokara dolgozni csak bekukantok!Hogy vagytok ma?
Tul vagyok reggelimen ami nemet kenyer volt sonkaval es angol teaval.2ig konyhan vagyok utana rohanok haza hogy 5ig(akor kezdek megint)tornazhasak.
Így biztosan megtalálod:))
Sziasztok!
Most olvastam vissza,és láttam,hogy tegnap eléggé elszabadultak itt az indulatok. Ne csináljuk ezt csajok,olyan jó kis csapat ez,nagy kár lenne,ha szétszéledne :(
Ma gyümölcsnapozok,délután pedig torna is lesz :)
Csodaszép napot mindenkinek és kitartás! :)
Sziasztok!
Nekem pusz 10 deka a tegnapi eredmény, pedig egészen jól ettem: sok fehérjét és keveset. Az egyetlen eltérés a tervtől, hogy nem két, hanem három szelet Graham kenyeret ettem, de valszeg nem ez okozza, hanem, hogy az előtte napokban nagyon beindult, ami valószínűleg nem egészen szerves folyamat volt, szóval összességében elégedett vagyok.
Tegnap: meglepődtem azon, mennyire elszabadltak itt az indulatok. Kérlek, maradjatok itt mindannyian, jó ez a csapat, úgy, ahogy van! Ne bántsuk egymást, bár küölönbözőe vagyunk, és különbözőképpen akarunk fogyni, a cél mindenkinek ugyanaz!
Kedves Beverly! Nem találtam a csacsikis cikkét.
Hercegnő! Köszönöm a támpontot a Norbis joghurtokkal, élni fogok vele, különben megunnám a natur joghurttal a diétát. A fehérjét kipróbáltam egy napra, el tudtam viselni és tényleg nem voltam éhes. Kiváncsi leszek rá 6 napon keresztül.
Járj sikerrel, és öltözzetek fel jól, még mindig hideg van:(
Én ma nem melózom: mamát viszem orvoshoz. Ma "csak" ithon tevékenykedek, az iratokat szeretném végre rendbe tenni...
Sziasztok, lányok!
Aranymag: a szívemből szóltál, remélem, hogy mindenki visszatér, mert mindenki hiányozna!
Newsy: beírtalak.
Most egyelőre ennyi, túl vagyok a jóváhagyáson, megyek most dolgomra, ma van még egy kötelező körünk a nevelési tanácsadó pszichológusánál. 12-re jövök is vissza, mert ezer a meló!
Mandarin! beírnád nekem a táblázatba: február 1. 73.7 kg?
Nagyon köszönöm!
Jó reggelt Lányok! Próbálok erőt venni magamon és ismét többet jönni, hisz belőletek tudok erőt meríteni.
Február 1 van és ma reggel nagy örömmel nyugtáztam, hogy januárban 5.6 kg-ot fogytam. Szerintem szuper! Ti hogy álltok?
Remélem nem felejtettetek el...:(
Hat porogtek az esemenyek rendesen!
Nekem is szugsegem van itt mindenkire mert mindenkit kedvelek.Sajnalnam ha valaki lelepne innen,de ugye mindenki aszt csinal amit akar.En szeretem aszt hogy mindenki ki irja a velemenyet es meg irja ha valkaki butasagot csinal.Peldaul Beverly mar anyi mindenre fel nyitotta a szememt az o sajatos stilusaban de o pont ettol Beverly!
Eneh!Te pedig nagyon motivalsz a mozgasban.Mindenkinek nagyon orulok itt meg akaor is ha eppen nem a fogyirol van szo.Remelem mindenki lenyugodatt mar es nem valltozik semi.En bisztos hogy maradok!
Hercegno!Minek az uj forum?Csak meg kell beszelni mindent!