Fogyj januárban 5 kilót! (beszélgetés)
Én is így csinálom! Mármint a diétát. Ugyanis nem tudok, és nem akarok lemondani mindenről egy életen át!
Eszem, de kevesebbet, és ha van diétás, cukormentes változat, akkor azt választom.
Eddig úgy tapasztaltam hogy sosem szokom meg:((
Sokszor próbáltam már, de a férjem és a gyerkőc is imád enni - csak rajtuk nem látszik - és együtt enni:)) Úgy nagyon nehéz megállni, hogy melletted két pasi lapátolja befelé az ételt. Tegnap este mikor hazaértem csináltam nekik 1-1 hamburgert, az nem hozott lázba, könnyű volt kibírni hogy ne egyek. De a mai gofri veszélyes lehet:)
Fele arányban teljes kiőrlésű lisztből csinálom, de ennek csak a rostok szempontjából van jelentősége, így picit egészségesebb. Asszem csinálok majd egy édesítőszeres pudingot és az lesz nekem a feltét.
Szerintem ez így volt rendben:) Éppen azon gondolkozom hogy vissza kéne térnem a novemberi életmódomhoz, amikor ettem, csak kevesebbet mint amennyit alapesetben ettem volna:) Mégis lement pár kiló.
Most alig eszem és félek hogy ezt jojóval ünnepelem majd:(((
Szóval egyél csak, de kevesebbet, így biztos nem hízol és ha mozgás is van, akkor még fogysz is:))
Én mára gofrit tervezek és enni is fogok belőle. Csak nem annyit, amennyit bírnék:)
Jajj Panni kitartast!NAlunk kopp-kopp már múlik. Fülfájásra kaptatok antibiot-t?
gyóyulast!
AMugy meg sziasztok,ujabb hétfö..
ne szomorkodj,hnaptol olyannagyon ügyes leszel!!!;-))
Es milyen finomakat ettel nah, kielegitetted az izlelöbimbóidat;-))
jo ejt.
LÁNYOK!!!
NAGY BAJ VAN..... a bűnbarlang az kutya fxxxx volt a hétvégén. Anyukám tegnap fánkot sütött, krumplis pogácsát. Az anyósom meg anyukám is rakott kelt főzött, mind2 helyen enni "kellett". Aztán ma megint valami fánkos történetet sütött és kakós-folyós kalácsot. BESZARSZ!!! Ezt nem hiszem el. Ti igen???? Ebédre rántott husi, rizzsel, húsleves grízgombóccal.
Tegnap "csak" 2 fánkot ettem, kb 4-5 pogit, ma meg 2 olyan fánkos bigyót és a kalácsból most kérdeztem anuykám: "Abból nem is eszel??" ÁÁÁÁÁHHH!!!!
Mentségemre szolgáljon, hogy tegnap megcsináltam RR 40 perces tornáját, meg mai is hasaztam, így csak a péntek maradt ki, torna nélkül. Megmondom őszintén mindenből kevesebbet ettem, mint amennyit meg tudtam volna enni, tudatosan ettem, ezt is már valami haladás félének mondanám. Megígérem: új hét kezdődik, igyekezni fogok, holnap reggel mérlegelek....de még a végén elvesztem azt az 1 napocskámat is...:-((((
Sziasztok! Megjöttem:) Mindjárt visszaolvasok...
Mai menü: reggeli kimaradt:(
délben megettem 10 dkg teljes kiőrlésű kenyeret, 2 szelet sonkaszalámit.
délután eleszegettem egy uborkát
most amikor hazaértem kifacsartam két narancsot
napközben ittam 1 liter citromos zöldteát
Hát ennyi:)